Dosta je bilo zajebancije

Ovo predavanje je točka prekretnica u mojem djelovanju u osvještavanju, tj. razumjevanju svijeta i samih sebe. Pravni  sistem je što  se mene tiče prilično dobro razotkriven da se ne bih morao baviti njime nadalje. On je jednostavan i funkcionira po principu ometanja i zavođenja. Svaka tzv. kontroverza postane takva tek kad je sistem počima žvakati, pa dodjeli svojim agentima uloge koje ovi kao zombiji prihvaćaju držeći da je to njihov vlastiti stav, mišljenje, ideja. A nije! Čovjek je tu samo figura na šahovskoj ploči, krava muzara sistema, ovca za šišanje, janje za klanje. A mogao bi postati mnogo više, samo kad bi znao.

Neznanje je, dakle, najveća nesreća ljudska, koja prouvodi ponos, nesreću, mizeriju. To više ne mora biti tako, znanje postoji, dostupno je samo ga treba prepoznati. Trebamo se uozbiljiti u potrazi. Dosta je bilo zajebancije! Kažu da sat otkucava. Čudi me da vremena za išta ikakvog još ima. Dokle god ga ima rad se treba usmjeravati isključivo u razumjevanje zatvora uma čije su rešetke imaginarne. Razotkrivanje svijesti kao agenta sistema koja nam prodaje bozu da bi se mogla nahgraniti životnom silom. U predatorskom materijanom svijetu stvari su tako namještene. Hranizbeni lanac postoji, ali čovjek nije na vrhu. Na vrhu hranidbenog lanca je Lucifer onaj koje je upravitelj i vlasnik ovog svijeta. Čovjek ipak nije nemoćan! Ali moć dolazi samo sa znanjem, nikako prije, stoga vrijeme je……

 

4 misli o “Dosta je bilo zajebancije”

  1. Čovjek nije jezgrovit, trebao je koncipirati razgovor, u današnje doba tko ima vremena da sluša njegovo promišljanje dva sata, od čega 1 sat oduzimaju pauze u njegovom razmišljanju. Ako ovakvi mozgovi s ovim raštrkanim mislima koje lovi u razgovoru nešto žele poručiti slušateljima, predlažem da to sažmu u 15 minuta dobro koncipiranog govora, onda će imati neki učinak, ovako je to krađa vremena.

    Odgovori
  2. Dražen je i više nego jezgrovit, govor je koncipiran, u današnje doba ja sam našao vremena da slušam njegovo promišljanje. Pauze u govoru može slušalac koristiti za vlastita razmišljanja i kontemplaciju onoga što je rečeno. Ukoliko Vam smetaju pauze a zanima Vas sadržaj možete ubrzati video. Ako smatrate da raspolažete mozgom koji nema raštrkane misli hajde napravite Vi 15 minuta dobro koncipiranog govora da ima neki učinak. Znatiželjno čekam i držim Vam palce a Goran B. davno reče “kraticom u raj, nikad stić”. Pozdrav i svako dobro.

    Odgovori
  3. Poznato je da većina ljudi gubi koncentraciju nakon 15 minuta monotonog razgovora. Daleko bolji rezultat postigao bi da je sažeo svoj govor. U biti ja živim prebrzo da bih imao vremena slušati ljude koji žive takvim tempom, ali to ne znači da ne cijenim pokušaj.

    Odgovori

Komentiraj