Registar zajednice živih ljudi​

Sloboda nije utopija. Ona je prirodno stanje čovjeka u njegovu izvornom smislu. To je stanje u kojem ograničenja u mišljenju i postignućima ne postoje. To je Stanje Čistog Postojanja, Života, ne uvjetovanog i spontanog. Živi Čovjek obdaren slobodom od Svemirskog Stvoritelja kao najinteligentnije biće na Zemlji, nositelj je svakog sistema i njegov kreator, čime je njegovo pravo na superiorni položaj u bilo kakvoj svjetovnoj strukturi neotuđivo .

www.zivicovjek.org ; e-mail: info@zivicovjek.org

logo
Temeljeno Životom i životnim principima Ljubavi, Mira, Radosti, Dobre Volje, Odgovornosti, Kozmičkog zakona Stvaranja, Održavanja i Rastvaranja, Prirodnim zakonima, neotuđivim prirođenim pravima samoodređenja, samoopredjeljenja, slobodnog udruživanja i razdruživanja. Utemeljeno Slobodnom Voljom uobličenom u dokumentu “Objava Slobode i Suvereniteta Živog Čovjeka” uručenom Čovječanstvu putem entiteta trodiobne vlasti RH kao i najvećih svjetskih centara po istome.
· VLADA RH, Trg Sv. Marka 2, Zagreb OIB: 64434885131 Ur br:367-19-1

· HRVATSKI SABOR, Trg Sv. Marka 6, Zagreb OIB: 38597506234 Ur br:050-01/19-02-29

· VRHOVNI SUD RH, Trg Nikole Šubića Zrinskog 3, Zagreb OIB: 20599635268 Ur br: SU VI 56/19

· REPUBLIKA HRVATSKA OIB: 52634238587

Svojina Živog Čovjeka: Vedran Miočić - Stošić

Kuća

Opis kuće i svega što sa objektom ima veze, a i papirologija
Ovim elektroničkim dokumentom se dokazuje da je u evidenciju ovog registra upisana svojina gore spomenutog živog čovjeka te da ona kao takva nije dio pravnog prometa ili  pravnog poretka obzirom da je izrečena volja živog čovjeka o čemu su obavještene sve relevantne pravne institucije i zajednice u gore spomenutim dokumentima.
Pouka: Ova obavijest je izvršna slobodna volja živog čovjeka u skladu sa najvišim kozmičkim zakonom i tiče se njega isključivo te protiv nje ne može biti upućen prigovor. Djelovanje protiv slobodne volje živog čovjeka aktivira kozmičke zakone uzroka i posljedice te će svatko tko ne poštuje slobodnu volju prema kozmičkom zakonu morati iskusiti posljedice svojeg djelovanja.

[gview file=”http://zivicovjek.org/wp-content/uploads/2019/04/Arhitektura-uma.docx”]

[gview file=”http://zivicovjek.org/wp-content/uploads/2019/02/Magija.pdf”]

[su_qrcode data="http://zivicovjek.org/vedran-miocic-stosic-kuca/" title="" size="100" margin="0" align="none" link="" target="blank" color="#000000" background="#ffffff" class=""]