Sukreator zajednice

Sukreator zajednice postajete tako što pošaljete pisani (ili elektronski) zahtjev u kojem obrazlažete zašto želite postati sukreator zajednice. Obzirom da zajednica ne postoji u pravno-registriranom smislu i nema svoj OIB ili račun na banci trebate u formalnom smislu postati član Udruge Čovjek. Zahtjevom potvrđujete da ste pročitali “biti sukreator” i “odgovornost sukreatora” te da se slažete sa svime u tim tekstovima navedenim.  u zahtjevu trebate navesti ime i prezime, adresu, datum rođenja, oib, i neobavezno ali bi bilo dobro mail i mobitel. Ovo zahtjeva država a ne ja. Ako vam je to problem možemo i bez toga. Član postajete na gore rečeni način i uplatite prilog za članarinu u iznosu od 240 kn za jednu godinu.

Podaci za uplatu: „ČOVJEK“ UDRUGA ZA PROMOVIRANJE PRAVDE, ISTINE I STVARNOSTI, Bernardinova 5, HR-21000 Split, OIB: 01022581810 IBAN: HR3123900011100942523 iznos 240 kn.

Zatim je potrebno da pošaljete svoju sliku koja želite da bude na iskaznici, ime koje želite da bude na iskaznici (može biti drugačije od službenog imena i prezimena) i skenirani/slikani  potpis na e-mail.

Obzirom da se sve radi potpuno volonterski molim za strpljenje prilikom dobivanja iskaznice.

Zahtjev, slike, potpis i sve ostalo pošaljite na email: info@zivicovjek.org