“Žive tablice”

Ukoliko želite imati tablice Zajednice na svom pomoćnom sredstvu za kretanje, potrebno je napraviti slijedeće:

  1. Prvo trebate biti sukreator Zajednice i imati iskaznicu koju ona izdaje. O tome se možete više informirati OVDJE.
  2. Zatim trebate odjaviti svoje pomoćno sredstvo za kretanje pri policijskoj upravi koja vam je izdala prometnu dozvolu te im vratiti službene registarske pločice.
  3. Nakon toga trebate izabrati devet znamenkasti kod koji će pisati na vašim tablicama, a koji se sastoji od brojki i slova (velikih ili malih) prema vašoj želji, bez potrebe ikakvog smislenog reda.
  4. Izabrani devet znamenkasti kod, dokaz o odjavi (preslik prometne dozvole u koju je upisana odjava), te podatke o pomoćnom sredstvu za kretanje ( Vrsta: Automobil/Moped/Motocikl/Kombi/Kamion/Traktor i sl., Model, Motor, Godina proizvodnje) dostaviti na našu email adresu info@zivicovjek.org
  5. Nakon što se vaši podaci unesu u “Evidenciju pomoćnih sredstava za kretanje živih ljudi” dobivate mailom konačni izgled tablice kojeg možete printati i izraditi tablicu sami. Također, dobivate šprancu “Obavijesti o novom pravnom stanju” koju popunite i uručite/predate “nadležnoj” policijskoj upravi obzirom na vaše mjesto bivanja te MUP-u RH kao “krovnoj” tvrtki koja administrira prometom na teritoriju RH.
  6. Kada izradite svoje tablice i postavite ih na svoje pomoćno sredstvo trebate nam na našu email adresu dostaviti još i 3 fotografije istog, slikane sa prednje, bočne i stražnje strane kako bi ih dodali u “Evidenciju pomoćnih sredstava za kretanje živih ljudi”, na koju vodi vaš generirani qr kod.
  7. Sretan put!

Generalni izgled tablice:

 

Obavijest o novom pravnom stanju

Obavijest o novom pravnom stanju