Četvrta konvencija Živih Ljudi

Dragi ljudi, obavještavam vas da smo spemni za vas organizirati četvrtu konvenciju živih ljudi. Vatra koja je upaljena prije dvije godine na prvoj konvenciji u Omišlju još se nije ugasila. Ako mene pitate čak se i rasplamsala. “Živi Čovjek” se širi i to van administrativnih granica te ovo što smo do sada napravili  ima odjeka i sa simpatijama se svugdje dočekuje. Radni naslov ove konvencije je: “Dosta je bilo zajebancije” što ovako izgleda naslov za zajebanciju ali zapravo nije. Što time želimo reći možete čuti na konvenciji ukoliko poželite na istu doći. Na ovoj konvenciji zaokružujemo pravnu priču Zajednice i njome se vjerojatno više nećemo baviti, čime otvaramo vrata za nove sfere koje ćemo predstaviti na konvenciji. Ova konvencija je i multi nacionalna jer ćemo imati više predavača iz više zemalja (Njemačke, Nizozemske, Austrije) od kojih je svakako bitno da istaknemo je gostovanje u ovim krugovima poznatog i popularnog istraživača Haralda Kautza-Welle koji je pristao sa veseljem doći na ovaj događaj. Osnovni problem svih živih ljudi je što u svojoj okolini nemaju adekvatnih drugova s kojima mogu podijeliti svoja razmišljanja i onih koje imalo zanimaju teme koje zanimaju živog čovjeka. Stoga dođite na Pag, Novalju gdje ćete naći ljude koje samo takve teme i zanimaju i provedite tri dana u temama koje sa nogometom, politikom, novcima, egzistencijom, ustašama, partizanima i četnicima nemaju ikakve veze.

Tehnikalije:

 • Hostel Zrće je hostel koji nema jednokrevetnih ili dvokrevetnih soba, već isključivo 4, 6, 8, 10 krevetne. Sve sobe imaju krevete na kat i svaka soba ima svoj wc i kupatilo. Oni kojima je izrazito bitna samoća i privatnost neka naglase ili jave o kolegama koji žele biti zajedno u sobama. Probat ćemo svima izići u susret koliko je to moguće.
 • Aranžman uključuje doručak, večeru i spavanje za tri dana, od (četvrka) 30.4 poslije podne do 3.5. (nedjelja) do podne
 • Cijena za jednog čovjeka jest 675 kn (90€), sukreatori zajednice imaju popust od 11.11% što iznosi 600 kn (80€)
 • Broj sudionika je ograničen, tko prvi uplati kotizaciju ili cijeli iznos ima prednost.
 • Uplate primamo preko računa IBAN:HR9723600003248567133, može i na Revolut na br. telefona 00385954552071
 • Također primamo (preferiramo) i keš uplate:
  • u Splitu i okolici Dražen 0954552071
  • u Zagrebu i okolici Jaka 0977074838
  • u Zadru i okolici Vedran 0915848804
  • u Beogradu i okolici Krle 0659579111
  • ukoliko niste u ijedom od ovih gradova, a plaćate isključivo kešom javite se Draženu na prvi broj telefona radi dogovora.
  • Min uplata je 150 kn, ostatak 7 dana prije početka konvencije.
 • Podaci koji su potrebni prilikom prijave su ime, email, telefon i mjesto življenja radi organizacije prijevoza do Paga.
 • Dodatne informacija na email: info@zivicovjek.org

Svi potencijalni sudionici mogu izraziti ukoliko žele da neki sadržaj na kovenciji bude organiziran o čemu možemo razgovarati preko e-maila. Eto za sada toliko, nadam se da nisam ništa izostavio. Naknande informacije o predavačima sadržaju, ili nekim novostima ćete dobiti na vrijeme.

 

 

1 misao o “Četvrta konvencija Živih Ljudi”

 1. pa jako blizu sam,, moga bi i doć, samo nean pojma di ću izvadit propusicu a i ne sviđa mi se smještaj u hostellu jer mi vriđa privatnost a to ka oće reć da san bija u takvoj situvaciji ružo,,,dakle ukratko odbijan pristanak za sudjelovanje,,,ne zamirite i pozdravite bajkere sa paga od Tome….eto,,sad mi se neda ni pivat, vidiš šta si učinija ,,,bog ti da …

  Odgovori

Komentiraj