Upute za žive ljude

Dragi živi ljudi,

Primam mnogo upita kako se prijaviti da postanete živi čovjek. Naravno da je ideja ridikulozna jer ono što već jeste ne možete postati. Ono što pitate kako formalno postati sukreator zajednice živi čovjek, pa da vam ukratko objasnim. Sukreator zajednice “Živi Čovjek” formalno ne možete postati jer ta zajednica formalno ne postoji obzirom da u pravnom smislu nije registrirana. Formalno možete postati član udruge čovjek, a time automatizmom postajete i sukreator zajednice “Živi Čovjek”. Član Udruge Čovjek postajete tako da ispunite on line formular , a kad odgovor dobijete na mail uplatite godišnju članarinu od 240 kn i formalno se postali član Udruge, ali i sukreator zajednice.

Nakon što ste postali sukreator zajednice dobit ćete certifikat koji izgleda ovako, a kojeg potpisujete u uzimate za sebe. Taj certifikat je izraz kojim kažete da se dokument “objava suvereniteta i slobode živog čovjeka” koja je uručena svim djelovima vlasti nacionalno i internacionalno, te je kao takva pravomoćna. to u biti znači da sami ne morate nikome ništa slati. nikakve objave ili deklaracije, već je sve napravljeno, a vi samo trebate reći da se to također odnosi i na vas jer ste i vi “Živi Čovjek”. Nakon toga ćete poslati sliku i skenirani potpis i dobit ćete iskaznicu kojom se možete, ali i nemorate služiti. Na vlastitu volju i odgovornost.

U svrhu pomaganja živim ljudima u izradi je stranica zivicovjek.org na kojoj se upravo nalazite koja će davati sve potrebne informacije i dokumentaciju koju možete downlodati i koristiti ukoliko želite.

Obzirom da je to vrlo velik posao a ljudi malo, samo budite strpljivi i svi ćete prije ili poslje dobiti sve navedeno.

3 misli o “Upute za žive ljude”

  1. A kako da se registriram ako ne koristim mobitel ni telefon?

    Jel moram biti korisnik mobitela da bi postao član?

    Odgovori
  2. Ja želim svakako a i za cijelu svoju peteroćlanu obitelj vjerujem da će potpisati tako nešto. NAPOKON
    Narućila sam nam montažnu kuću i selim na parcelu bez struje i vode i komunalija Velika želja mi je da mi nikad više ni jedan raćun ne dođe. Već dugo razmišljam o tome a ima nas puno takvih. Imam i kćer, zeta i dvije unućice. Oni isto razmišljaju. Ne šalju djecu u vrtić zbog cijepljenja, idemo na sastanke osnivaća Waldorfske škole i sretni smo što smo dobili informaciju o živim ljudima.

    Odgovori

Komentiraj