Putin i Trump protiv Novog svjetskog poretka: Finalna bitka

Izvor: https://orientalreview.org

Živimo u uzbudljivim vremenima.

Nepoznato je što stoji pred svima ali je i uzbudljivo i zastrašujuće. Dugoročno uzbudljivo, ali kratkoročno djeluje zastrašujuće. Sva carstva na kraju umiru, a mi smo u terminalnoj fazi Novog Svjetskog Poretka koja se neće oporaviti od igre Ruskog Ruleta koju je igrala, jer im je Vladimir Putin predao napunjen pištolj i povukao obarač.

Posljednjih nekoliko tjedana stvari su stavljene na mjesto za posljednju bitku. Postoji toliko različitih činjenica i događaja, slijeva i desno, i pokušat ću dati sve od sebe da ostanem metodičan u ovom kompliciranom izlaganju. Pratite me, već se tri tjedna borim s ovim člankom zbog sulude količine dodatnih detalja koji dolaze svaki dan. Možda je bio pogrešan trenutak prestanka pušenja, ali uživam u dobrom izazovu.

Propadanje  dolara

Potrebno je malo konteksta. Koncept Novog svjetskog poretka jednostavno je želja nekolicine međunarodnih bankara koji žele ekonomski i politički vladati cijelim planetom kao jedna sretna obitelj. Započeo je 1773. i ako je prošao kroz značajne promjene tijekom godina, ali koncept i cilj nisu promijenili ni milimetra. Nažalost, međunarodnim bankama koje pljačkaju planet američkim dolarom od 1944. sada prijeti hiperinflacija, jer se njihov tiskarski stroj godinama okreće kako bi pokrio apsurdnu potrošnju za održavanje naftnih resursa i ratova koje su u konačnici svi izgubljen. Kako bi spriječili ovu nadolazeću hiperinflaciju, pokrenuli su virusni napad na četiri zemlje (Kinu, Iran, Italiju i sada Sjedinjene Države) kako bi širili paniku među stanovništvom, uz dragocjenu pomoć svojih sramotnih medija. Iako se ovaj virus corone ne razlikuje od bilo kojeg novog virusa koji napada ljude svake godine, medijsko zastrašivanje tjera ljude da se dobrovoljno izoliraju kroz strah i teror. Neki su izgubili posao, tvrtke bankrotiraju, panika je stvorila burzu koja je ispraznila novčanike i osušila imovinu, rezultirajući s nekoliko trilijuna virtualnih dolara s tržišta kako bi se oslobodio pritiska na valutu.


Za sada je dobro, ali sve drugo je pošlo po zlu u ovom očajnom i konačnom banzaiju. Vrhunski virolozi na planeti potvrdili su da Kinezi koriste Klorokine sa spektakularnim rezultatima kako bi izliječio pacijente, a zatim su poboljšali svoj čarobni napitak dodavanjem pneumoničnog antibakterijskog lijeka nazvanog azitromicin i spasili sve od svoje prvih 1000 slučajeva, osim jednog. Donald Trump je odmah nametnuo isti tretman borbom protiv vlastite Federalne uprave za lijekove (FDA), koju je kupila i bila u vlasništvu duboke države. To je prisililo sve medije da razgovaraju o Čudesnom eliksiru dr. Didiera Raoulta, potpisavši nalog za smrt zbog našeg povjerenja u sve zapadne vlade, njihove medicinske agencije, Svjetsku zdravstvenu organizaciju i medije koji su pokušavali uništiti besprijekoran ugled liječnika, izmišljajući iznenadne „opasne nuspojave“ gotovo neškodljivog lijeka koji se 60 godina koristi za liječenje malarije. Nedaleko u Njemačkoj, međunarodno hvaljeni dr. Wolfgand Wodarg primijetio je da je konstruirana panika potpuno beskorisna, jer ovaj virus nije nimalo drugačiji od ostalih koji utječu na nas svake godine. Ovo je nevjerojatna pobjeda Trumpa i opće populacije na društvenim medijima koji su zajedno razotkrili patološke laži službenih komunikacijskih kanala svake države Novog svjetskog poretka. De facto je vjerodostojnost ovih marionetskih vlada nestala u zraku, a iz oluje će Italija zasigurno izaći iz EU odmah nakon krize, što će pokrenuti domino efekt koji prolazi kroz sve zemlje EU-a i članice NATO-a. Moji prijatelji, globalizam je mrtav i spreman za kremiranje.

Kopanje ponora

Međunarodni bankari nisu to mogli vidjeti 1991. godine, kada su dominirali nad 95% planete nakon pada Sovjetskog Saveza. Činilo se da ništa ne može zaustaviti njihovu krajnju misiju da ostvare svoj orwellovski san: uništiti nekoliko zemalja na Bliskom Istoku, proširiti Izrael i dobiti potpunu kontrolu nad svjetskim naftnim tržištem, što je posljednji dio njihove Idilične zagonetke koji su bili na kojem se radilo cijelo stoljeće, počevši s Balfour-ovom deklaracijom 1917.

Kad je Vladimir Putin preuzeo Rusiju, nije bilo naznaka da će se ponašati bolje od pijanca kojeg je zamijenio. Bivši službenik KGB-a izgledao je kao izbor više vođen nostalgijom, a ne ideologijom, ali Putin je za njega imao mnogo više nego što bi se na prvu reklo: domoljublje, humanizam, osjećaj za pravdu, lukavost, genijalnog ekonomskog prijatelja po imenu Sergej Glazyev koji je otvoreno prezirao Novi svjetski poredak, ali prije svega utjelovio je reinkarnaciju davno izgubljenu rusku ideologiju potpune političke i ekonomske neovisnosti. Nakon nekoliko godina provedenih na isušivanju ruske močvare od oligarha i mafioza koju je njegov posrnuli prethodnik ostavio u tragu praznih boca, Vlad je zasukao rukave i počeo raditi.

Budući da su njegovi protivnici pljačkali planet 250 godina kolonizacijom osiguranom vojnom dominacijom, Vlad je znao da mora započeti izgradnjom nepobjedivog vojnog stroja. I uspio je. Izmislio je različite vrste hipersoničnih raketa koje se ne mogu zaustaviti, najbolji obrambeni sustav na planeti, najbolji elektronički sustav ometanja i najbolje zrakoplove. Zatim, kako bi se uvjerio da nuklearni rat neće biti opcija, smislio je stvari od kojih se prave noćne more, kao što su Sarmat, Posejdon i Avangard, koje su sve nezaustavljive i sposobne da unište bilo koju zemlju za samo nekoliko sati.

Ruski predsjednik Vladimir Putin gestikulira dok je razgovarao tijekom godišnjeg sastanka s najvišim vojnim dužnosnicima u Nacionalnom centru za kontrolu obrane u Moskvi, 24. prosinca 2019. Putin je rekao da je Rusija jedina zemlja na svijetu koja ima hipersonično oružje iako je njena vojna potrošnja samo djelić američkog vojnog proračuna. Sastanku prisustvuju ruski ministar obrane Sergej Šojgu i lijevo i šef Generalštaba Rusije Valery Gerasimov.

S novim i ničim usporedivim arsenalom mogao je poraziti bilo koje NATO-ove sile ili bilo kojeg njezinog zastupnika, kao što je to učinio počevši od rujna 2015. u Siriji. Dokazao je svakoj zemlji da je neovisnost od bankarskog sustava NWO sada stvar izbora. Putin ne samo da je pobijedio u sirijskom ratu, već je dobio podršku mnogih zemalja Novog svjetskog poretka koje su odjednom prebacile strane shvativši koliko je Rusija postala nepobjediva. Na diplomatskoj razini dobila je za sebe i moćnu Kinu, a zatim uspjela zaštititi neovisne proizvođače nafte poput Venezuele i Irana, dok su čelnici poput Turskog Erdogana i Saudijske Arabije Muhammad Ben Salman odlučili stati na stranu s Rusijom, koja  ne držiš samo najbolju poker ruku, već cijeli špil karata.
Završavam zaključkom da Putin sada kontrolira u potpunosti moćno naftno tržište, neizbježni energetski resurs koji podmazuje ekonomije i vojske, dok NATO bankari mogu samo gledati, bez ikakvih sredstava da ga vrate. S nevjerojatnim rezultatima koje je Putin postigao u posljednjih pet godina, Novi svjetski poredak odjednom izgleda kao kuća od karata koja će se uskoro srušiti. Carstvo banaka smrtno je bolesno pet godina, ali sada je na morfiju, jedva shvaćajući što se događa.

Tragedija i nada

Kako nema nade za započinjanje 3. svjetskog rata koji je unaprijed izgubljen, posljednji banzai izašao je iz grmlja u obliku virusa i uslijedio iz njega medijski stvaranje lažne pandemije. Glavni fokus bio je izbjegavanje katastrofalne hiperinflacije enormno velike mase američkog dolara koju više nitko ne želi, kako bi imali vremena implementirati svoju kripto valutu iz virtualnog svijeta, kao da kronično neuspjeli bankari još uvijek imaju legitimitet da nastave kontrolirati naše zalihe novca , U početku se činilo da bi plan mogao uspjeti. Tada je Vlad izvadio svoj revolver za pokretanje Ruskog s ruleta, a bankari su si pritiskom na obarač rasuli mozak.

Sazvao je sastanak s OPEP-om i ubio cijenu nafte odbijajući smanjiti rusku proizvodnju, sa cijenom barela ispod 30 dolara. Bez ikakvog razmišljanja i sigurno još manje kajanja, Vlad je ubio skupu zapadnu proizvodnju nafte. Fed i druge središnje banke morali su ponovno unijeti sve dolare s tržišta kako bi se izbjegli pad i konačna katastrofa. Naši dragi bankari za sada nemaju rješenja.

U međuvremenu, Trump je također podboo gangstere u kravatama. Dok su mediji izbjegavali predmet hlorokinom koji ubija koronu, staru pilulu namijenjenu izliječenju malarije, Trump je nametnuo FDA uporabu ovog lijeka za spašavanje pacijenata zaraženim u SAD-u. Mediji nisu imali drugog izbora osim da započnu razgovor o tome, što je pokrenulo lančanu reakciju: glavni direktori farmaceuta otpušteni su jer su upravo izgubili ugovor o cjepivima, a zemlje poput Kanade izgledale su kao genocidne budale zbog toga što nisu koristile jeftine i neškodljive lijekove, dok je najstrašnija kriminalna radnja vlade izložena u punom svjetlu: Macronove vlade koja je proglasila je u siječnju 2020. da je klorokin štetan i odbila je njegovu uporabu, samo nekoliko tjedana prije iskakanja lažne pandemije! Ruski rulet ovih je dana popularna igra zapadnih vlada.

U subotu, 28. ožujka, Rusija je objavila svoj vlastiti brend za ubijanje korone, temeljen na čarobnom napitku dr. Raoulta. Još jedan kozački udarac, ovaj put u vratnu venu velikih farmaceuta, dok većina zapadnih zemalja sada mora provesti liječenje dobrog liječnika ili se suočiti sa šamarima ruske pilule koja će spasiti svog građanina. Putin se ovih dana bavi spasilačkim poslovima: u posljednjem tjednu ožujka poslao je 15 vojnih aviona napunjenih liječnicima i zalihama izravno u Sjevernu Italiju, nakon što je Češka blokirala avion za pomoć iz Kine. Upravo ćemo saznati da se europske zemlje boje da će Kina ili Rusija pronaći istinu u regiji Lombardije, gdje ljudi ne umiru od nekog korona kukca, već vjerojatno od smrtonosnog koktel hibrida iz dva ranija cjepiva protiv meningitisa i gripe, koji su im ubrizgani u odvojenim kampanjama cijepljenja.

Što je pjesnik htio reći

Rekao sam ranije da svakodnevica donosi nevjerojatne vijesti. Pa u nedjelju, 29. ožujka, sve najstresnije od svih pale su poput tone cigle na društvenim medijima: zatvoreni svjedoci saznali su da je Trump preuzeo kontrolu nad Federalnim rezervama, čime sada postupaju dva predstavnika državne blagajne. Od svih ludih vijesti u posljednjih mjesec dana, ovo je daleko najbolja i najšokantnije. Nakon tri godine na vlasti, Trump je konačno ispunio svoje izborno obećanje o uklanjanju privatnih banaka iz američkih javnih poslova, čime je okončao stoljeće eksploatacije američkih građana. On je zloglasnu Blackrock investicijsku grupu počeo kupovati važne korporacije za Fed, što znači da on nacionalizira komade ekonomije, izbjegavajući pad tržišta time što ubacuje važne privatne investitore u sporazum.

Predsjednik Donald Trump gestikulira s Jeromeom Powellom, njegovim kandidatom za predsjednika američkog FED-a u Bijeloj kući u Washingtonu, 2. studenog 2017.

Ovaj krajnje odvažan potez dolazi u ključnom trenutku i suočava nas sa spoznajom da su Vladimir Putin i Donald Trump ujedinjeni i da su čovječanstvo odveli na raskrižje Novog svjetskog poretka i slobode. Kao što sam već prije rekao, mislio sam da će se svijet duboko promijeniti između 2020. i 2024. godine, jer će ovo biti posljednje 4 godine ova dva heroja u političkoj moći njihovih naroda.

Novi svjetski poredak suočen je s dvije najmoćnije zemlje na planeti, a ova lažna pandemija promijenila je sve. Pokazalo je koliko su očajni bankari, a ako ne želimo završiti s nuklearnim bojevim glavama koje lete u oba smjera, Putin i Trump sada ih moraju zaustaviti.

Zaustavite BIS, Svjetsku banku, MMF, Europsku središnju banku, EU, NATO, sada. Naš svijet neće biti savršen, ali uskoro bi mogao postati mnogo bolji.

Uskrsno uskrsnuće dolazi. Ovo bi moglo postati biblijsko.

P.S. Gdje se ovdje uklapa Hrvatska. Jasno je da je naša Vlada pokazala koliko toliko otpor duboj državi i kabalistima ali se i sama u unutrašnjim krugovima nije smjela javno odrediti koga podržava. Ovakav kukavičluk je rezultat dugogodišnje ulizivačke politike HDZ/SPD/HNS/MOST-a i drugih poltronau političkim krugovima, uz naravno potpuni kredit prema izuzecima kojih je bilo (prvenstveno mislim na Pernara). Budućnost je izvjesna koliko toliko i zavisi od naroda gdje čemo dalje u ovom momentu kada NWO umire i stare sluganske partije bankarskih lizoguzaca skupa s njome.

 

24 misli o “Putin i Trump protiv Novog svjetskog poretka: Finalna bitka”

 1. Jao svima ako ovisimo o svim sličnim debilima !Prije njih je postojao život sam kako se voli reklamirat na svim slobodarskim sajtovima ,a nevidljiva uš je zaustavila taj život i slobodu za koju se svi navodno bore !Moja je sreća što ne ovisim o nikom od njih i vas ,i tek kada vam se sve te blagodati oduzmu možda ćete doći sebi mada sumnjam,ma šta sumnjam ,znam pouzdano da će ta većina ić plakat i molit svoje kriminalce da ih spase ;*) Malo nas je ,a to nije nijedan od vas koji sad guštamo u slobodi koju nismo predali nikome od tih psihopata ,niti očekujemo ništa od njih ni vas ;*) Evala van novi svjetski poredak ;*)Plašite se i strepite jer će bit još gore ;*) Za vas naravno !

  Odgovori
 2. Plenki danas uzpaničen , kaže otprilike,:” ili ćemo se boriti za život ili ćemo imati svijet potpuno drugačiji nego dosad.”

  Ima smisla s pozicije vlastodržaca, dosad su stvarno imali život, uh kako su naivnu raju, prvo zaveli, prevarili, pa operušali da boli glava.
  Ako Trump završi glavninu posla do Uskrsa, ostaje nam nada da će zakonom spojenih posuda ovi naši prijatelji jednostavno ishlapit s tv ekrana.
  Usput, pripremite se za možebitan nestanak interneta, telefona , a moguće i struje, na nekoliko dana, manje vjerojatno za HR, ali nikad se ne zna.

  Odgovori
 3. Od 1970.ništa ne štima u zraku i plati tri rate brale 1974.pa ponivo plati tri rate brale 1976. svi znali i opet tri rate brale plati i mući do 1980. i tako 1990.sve po svijtu po tri rate brale unaprud…Nesvrstani i svi koji su birali treći pzt razireni i piribljeni do dana današnjeg u mraku demikracije i zemlje i otađbine domovine i nacije…experimentalni život i lutke na koncu…

  Odgovori
 4. Od 1970.ništa ne štima u zraku i plati tri rate brale 1974.pa ponivo plati tri rate brale 1976. svi znali i opet tri rate brale plati i mući do 1980. i tako 1990.sve po svijtu po tri rate brale unaprud…Nesvrstani i svi koji su birali treći pzt razireni i piribljeni do dana današnjeg u mraku demikracije i zemlje i otađbine domovine i nacije…experimentalni život i lutke na koncu…hajde ako ti tako kažeš neka nas je oribližnih spomznaja…

  Odgovori
 5. poznata izreka……poslije bitke lako je biti general ali sad dok je boj u toku mi mali živi čovjeki nemamo dovoljno adekvatnih informacija za čistu istinu a kad je to mali čovjek i imao…..promotrimo malo kroz povijest kako je raja prolazila…no danas se netko pobrinia da imate u rukama tu škatulu na struju kroz koju se ipak razmjenjuju mišljenja i sličice postepeno se izposlažu za ipak nekakav uvid zbivanja di događanja se pokazuju kažu neki od 85-93,33% istinito a ostalo ostane nedostupno unatoč tehnologiji komuniciranja.Pogledajmo sudbine svjetskih zviždača – većina je ubijena. od poznatih npr John Lenon, Kenedi,Sičin,Velikovski,Levašov itd.itd da sad ne nabrajam uglavnom u svim elementima življenja je nadzor i ekstremi u prosvjetljavanju raje se uklanjaju po svim elementima koji ne odgovaraju vladarima ove planete……….e sad tu smo….Dražene…to je komponenta koja se teško dokazuje ali ostalo u narodu……proklela se Zemlja raju da se o njoj sve tajne doznaju pa tako je i na vidiku tko je to Gospodar lutaka…….. to vam je ono veliko oko na vrhu piramide nacrtano……..neki će ipak čuti istinu jer eto čišćenje je u toku i boj dobra i zla Svjetla i tame je sve vidljiviji i nadajmo se da zemljani ovi put neće izvući deblji kraj u totalu ali djelomično-kolateralnih žrtava uvik ima………inače vidimo da je Dražen počeo slaganje puzli i žuri posložiti cilu sliku barem da postane prepoznatljiva i pritom se nadam da ima i primjerenu zaštitu.
  (indicija mi je Novalja Pag i sjedenje na kamenu-jasno da Dražen razumi o čemu ja to a ostali ovisi koliko se tko trudi u zapažanju)

  Odgovori
  • Vidjela sam isto ovo iz videa na nebu iznad Zagreba prije 5 ili 6 godina, ali mi nije jasno što sam vidjela. Može kakvo objašnjenje, jer mi se, prema vašem komentaru, čini da vi (mislite da) znate? Hvala puno!

   Odgovori
   • ma sestro mare i brate Dražene nebi se ja ono nametao ali pokazao sam već i slično viđeno svojim očima 25.12. i to je snimio netko iz Istre i snimak još postoji i nema šanse da su avioni ni sateliti jer idu prebrzo prešibali su mi vidljivi obzor vrlo brzo ne vjerujem da zemljani imaju tako brzu letjelicu iako se nesmije isključiti što ima duboka država iz tajnog svemirskog programa o kojem govori i Corey Good i David Wilcock i “cobra” e sad reći ću vam da ima šuškanja o boravku nekog entiteta na Antarktiku koji nas ne vole ali iskorištavati daaaaa to možeeee i rečeno je da se baze na Antarktiku napuštaju jer da je bitka za ljudske duše izgubljena čovječanstvo se osvješćuje o svemu do sada skriveno po raznim bazama se skrivaju drugi entiteti i moguće je da su letjelice njihove jer nismo samo mi na ovom planetu u postojanju…uostalom od 1995 jedni su se i pokazali i s njima su se sreli i rusi-ameri i kinezi a pokazali su se i Africi……pa Dražene link je crven i klikom se dobije snimak ak sam dobro vidia je iz argentine a tko nije još vidio nek potraži na balkan ufo izjavu Medvedeva koeg je eto Putin smjenio-maknuo očito ne puše u dobar rog i tako ima toga kao i od Tesle……eto valjda je jasnije

  • Nisu mi jasne neke stvari u vezi admirala, skužio je ovu globalnu političko-vojno-ekonomsko-izrabljivačku prevaru a nije onu biblijsku, odnosno religijsku, bistar i pametan čovjek ali nedovoljno, šteta!

   Odgovori
  • za ovu izvedbu nisam ni ja znao ali sam našao da se korisnici Epštajnova Lolite expresa -hapse zbog pedofilije i egzekucija pa je tamo na spisku i madona, tom henks ,tom kruz ,kilary itd,itd ali kad je spomenia provjerim i odmah sam našao i izvedba je očito najava današnjih zbivanja kao i ona pjesma talijana u zagrebu o ujedinjenju evropske unije a što je Loši s biblijskim događanjima-ima zato Deniken koji rastjeruje maglu i kako on to percipira mogu zanemariti jer se trudi pokazivati nam činjenice o kojima bruje svi informirani zviždači na planeti kao i neki hakeri koji su pronašli skrivenih dokumenata i snimaka i njegova priča se poklapa s tim drugima a eto i Dražen je posložia dosta toga što svakako triba imat muda o tome javno govoriti jer sa kabalom još nije gotovo ali nirnbergški proces 2 je u najavi..

   Odgovori

Komentiraj