Radio Brač o izborima i prosvjedima i drugo

Ova je godina izrazito sadržajna sadržijama. Ima svega, pojedinac nemože upratiti sva događanja koja se događaju. danas je jedno sutra drugo i vidljivo je da plan #ostani doma, #sigurnostpriježivota, #glasajzaHDZ, ne funkcionira baš kao po loju. Rezultat je to mnogih koji vide što se zaista događa i odupiru se se plandemiji i drugim vražijim/sistemskim planovima za zarobljavanje ljudske duše. Političari sa zaista trude da budu pokorne sluge svevišnjeg kneza ovog svijeta, odbacujući svoj potencijal i volju i pretvorivši se u neljude spremne na sve. Ali bez obzira ns ve vrlo je interesantno živjeti u ovim trenucima i vidjeti svakojake budalaštine koje se događaju i kakvi su odgovori ljudi na njih. Pa eto ja i vedran malo ćakulamo o tome!

 

6 misli o “Radio Brač o izborima i prosvjedima i drugo”

 1. Vratit arene ,lavove i tigrove,i unutar arene zatvorit policajce,pravnike i političare,ali da ne budemo nehumani,dat svakome od njih perun i tupi nož da se mogu obranit ako ih beštije napadnu 😀

  Odgovori
 2. A što bi bilo da svi iziđemo i poništimo listić. Dakle na način protuprirodnog sustava djelovati onako kako nije predvidio.
  Jer da je predvidio ponudio bi poništenje kao izbor.

  Odgovori
 3. opaska za ispisane komentare na ovim …bilim podlogama i razlozima za ispis(prolaznosti i zaborava)……za razliku onih tkz.” “neukih” uklesavanih na glatki kameni zid te i danas svjedoče za viđeno i doživljeno……uz moguću rekonstrukciju razumijevanja istih zapisa…pa…
  iz svjedočenja Šimatovića i Đurineka
  …..opažanje i bilježenje kao veoma značajnog događaja,koji nikako ne smije pasti u zaborav započelo je još u jeku kamenog doba,prije gotovo tridesetaktisuća godina.Tada još srećom nije bilo osiljenih moćnika,njihovih”viših interesa”,neumoljive cenzure i tajnih službi koje bi to onemogućavale.Stoga se može reći da je to u stanovitom smislu bilo,unatoč surovim uvjetima življenja neponovljivo “zlatno vrijeme”pune slobode misli i njezina neometanog izražavanja,koje tada nisu kao u naše vrijeme, iz pozadine bezobzirno pobijala moćna i pomno kontrolirana sredstva javnih(dez)informacija.

  Odgovori

Komentiraj