Webinar – Znanje ili neznanje

Mnogo se priča o znanju. mnogi pričaju kako znaju, a druge optužuju da ne znaju ili da su glupi. Mnogi druge nazivaju ovcama, a sebe znalcima. Koliko čovjek uopće zna, može li se to izmjeriti uopće? Da li je znanje kvantitetno ili kvalitetno? Kako i koliko informacije utječu na znanje? U kojem djelu našeg bitka se znanje nalazi i da li se ono može akumulirati? Da li je ono mentalnog, duhovnog ili nekog drugog obilježja? Mnogo smo u ovom webinaru pričali o znanju da bi zaključili da znanje uopće nije ono što mislimo i da znati znači nešto skroz drugo negoli je nama predočeno. Obzirom da u ovdašnjem svijetu vjerovanje igra dominantnu ulogu potrebno je raskrstiti u konačnici sa vjerom jer je ono pandan znanju, ali je to izrazito teško jer um voli vjerovati i teško se prepušta znanju. Mada ova tema može biti teška odličan je katalizator za urušavanje dosadašnjeg znanja o znanju i tvrdokornoj dogmi da je znanje stječe u školi i na univerzitetima. dapače.

ali…..

7 misli o “Webinar – Znanje ili neznanje”

 1. a plasirana tema će ići u razumjevanje – kako kome.
  za znanje evo mali prilog :
  1. – Suprotno onome što se može činiti da mračni pobjeđuju u ovoj rundi, je da ne pobjeđuju. Oni sve dublje kopaju svoje grobove, da tako kažem. Istina o laboratorijski projektiranom, patentiranom koronavirusu ne može se dugo skrivati od javnosti. Uklanjanje s interneta svjedočenja pojedinaca koji znaju istinu ne sprječava objavljivanje drugih istinitih podataka, a označavajući ih „teorijom zavjere“ neće raditi ni u ime mračnih.

  Čitateljima koji su također pitali jesu li Bill Gates i dr. Anthony Fauci među odgovornima za pandemiju, da, obojica su jako uključena. Kao i CDC, čije su „smjernice“ često obavezne.

  Sad o Q i Qanonu. Prema Nirvaninim promatračima Zemlje, Q je nekoliko pojedinaca koji imaju široko osobno znanje o “dubokoj državi”, tajnom društvu koje nazivamo Iluminati i koje drugi nazivaju kabalom, jednim svjetskim poretkom, vladom u sjeni i drugim nazivima. Qanon, labavi savez grupe pojedinaca koji istražuju ili imaju osobno znanje o informacijama koje nisu lako dostupne javnosti, prati zagonetne poruke Q-a objavljene na internetskim stranicama i tumači ih s različitim stupnjevima točnosti. Budući da je namjera svih ovih pojedinaca da razotkriju mračne, informacije koje dolaze iz Q ili Qanon također se ismijavaju kao „teorija zavjere“.

  Glavni mediji su pod kontrolom, informacije na Internetu su mješavina autentičnih i neistinitih, a društveni mediji su žarište mišljenja zajedno s činjenicama, tako da pripazite na informacije iz svih izvora. Pitajte unutar sebe – istine koje tražite nalaze se na razini duše.
  Čuo sam da je vaš predsjednik [predsjednik Sjedinjenih Država Trump] naredio vojsci da uništi podzemne baze u kojima su pronašli mnogo djece u kavezima i oslobodili ih. Molim vas pitajte Matthewa je li se to zaista dogodilo.”

  Nirvanini promatrači ne mogu potvrditi da li je naredba za spašavanje stigla od predsjednika Trumpa, ali istina je da su vojne trupe oslobodile stotine djece koje su držali u zarobljeništvu u mamutskim podzemnim bazama Iluminata, a zatim su uništili baze. Djeca dobivaju medicinsku i psihološku skrb.

  Najđavolskija od svih tama na planetu je štovanje Sotone. Zajedno s otmicama tisuća djece diljem svijeta radi obreda, štovatelji oplođuju žene koje su zarobili tako da njihova djeca mogu biti žrtvovana.

  Eonima mračne sile utuvile su u neiskusne duše ideju da je ljudska žrtva “zadovoljavala ili smirivala bogove”, a prije nekoliko tisućljeća zemaljska civilizacija to je činila. U novijim stoljećima iluminati su koristili ta bezbožna djela za stvaranje energije straha, koja im služi kao gorivo za preživljavanje, i vjeruju da im konzumiranje dijelova žrtvovanih tijela daje neograničenu moć.Koliko god istina bila šokantna, mora postati široko poznata, tako da će ove neizrecive prakse biti okončane, a mračni koji su u to uključeni smatrat će se odgovornim za svoje zločine protiv čovječnosti. Informacije su dostupne na Internetu i pozivamo vas da ih proslijedite drugima.
  2. – Me Tribunali- narodni sudovi, nisu javna suđenja, niti će ih vjerovatno objaviti u javnosti. Da bi američki građani shvatili da su njihovi moćni političari, uključujući i prošle predsjednike, sotonisti, smatra se previše šokom. Nedavno otpušteni američki odvjetnik za SDNY učinio je više nego podržao političko gonjenje, blokirao je progon prstenova za trgovinu seksom djece. Poznato je da je većina policajaca koji su pogledali Hillaryv videozapis (u kojem su ona i Huma zaklali mladu djevojku) izvještena da su “počinili samoubojstvo”. To nije bilo samoubojstvo, već zataškavanje koje je Berman uputio.

  Tribunali djeluju od početka 2019. i to brzim tempom. Broj zapečaćenih optužnica(oko 170 000 ) u SAD-u indikacija je radnog opterećenja, a dodatni pogoni u Gitmo-u ukazuju na broj privremenih četvrti potrebnih za postupak. Unatoč suđenjima i pogubljenjima, Kabal je i dalje arogantan, pretpostavljajući da njihova sposobnost da se tijekom godina uspijevaju i uspijeva tijekom ove trenutne borbe. No Preobrazba je takva da su duše s najviše usluge-samo-sebe uklonjene s planeta, a Zvjezdana djeca su se trebala utjeloviti umjesto njih. Ovaj put vremena su drugačija.
  iz objave 06/30/2020
  Puno je zbrke u vezi sa svrhom zaštite ili liječenja od strane vanzemaljskih posjetitelja. U svim slučajevima, mora odobriti Vijeće svjetova. Intervencija Vijeća u ljudske poslove je rijetka jer je glavna direktiva ne miješanje da bi se omogućilo ljudima da uče na svojim greškama i postupcima drugih. Kurs koji može proći priroda, poput predstavljanja vulkana ili pandemija ili oštećenja rođenja, smatra se prilikama za duše u nastajanju – prilika za učenje. Kada je duša u nastajanju ozlijeđena ili u nevolji, oni imaju empatiju prema drugima u sličnim okolnostima u budućnosti. Tako duše rastu prema orijentaciji Služba za druge.
  Vijeće svjeta interferira na širokoj razini kako bi Zemlja bila školska kuća za mlade duše u uravnoteženom stanju. Mladim dušama treba predstaviti mogućnosti za put služenja drugima. Kao i prilike za put služenja sebi. Annunakiji su bili gonjeni sa Zemlje jer su stavljali snažan naglasak na rutu Služba sebi. Dopuštanje bilo kakvom ludom vodstvu na Zemlji da uništi život na Zemlji pomoću nuklearnog holokausta također je blokirano, premda su Černobil i Fukušima bili dopušteni kao izazov za učenje i djelovanje političkog i kulturnog vodstva.
  ****************************************
  3.- General Patton

  Smatra se da je predsjednik Trump reinkarnacija generala Pattona, a Zetas to potvrđuje. Poznat kao Stara krv i utroba, Patton nikada nije odustao i dosljedno pobijeđivao u svojim bitkama, a strahovi su ga strahovali od straha. Smatrani arogantnim i drskim, biti politički korektan nije njegov način i često su ga nadređeni zbog toga prezirali. Poput predsjednika Trumpa, i u venama mu je bila škotska krv. General Patton nije želio biti mučenik, a unatoč desecima poznatih pokušaja atentata na predsjednika Trumpa, on također ide snažno.
  https://st2.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/6313771688?profile=original
  30.06.2020: Ne treba nikoga iznenaditi da je predsjednik Trump u prošlom životu bio general Patton. Osobnost, stil i ostvarenja uklapaju se u profil. Patton je bio ciljano usmjeren, a povremeno je bio hrabar i uvredljiv. Kao vojni zapovjednik poznat po svojoj sposobnosti da pobjeđuje u bitkama, bojali su se njegovi neprijatelji, a često ih je prezirao i nadređeni. Nije bio slabog srca niti politički korektan. Poput predsjednika Trumpa, nosio je škotsku krv, s vatrenom spremnošću da je bio Škot.
  (jasno je svima da kabala nastoji ubiti svakog vođu protiv postojećeg stanja na Zemlji pa tako ima i vijesti o brojnim nastojanjima atentata na Trumpa …eeeeee evo natuknice da ga ipak “neki” čuvaju i to su i objavili)
  …………………3. – Predsjednik Trump također nam je omogućio da mu pomognemo kada je razvio Covid-19 nakon što se u ožujku suočio s brazilskim predsjednikom Bolsonarom. Čekamo da se upitamo, jer SAD i svijet očajnički trebaju njegovo vodstvo.

  Koje su bitke oko kojih se trenutno bori general Patton, zvani predsjednik Trump? Što kažete na konačnu bitku između dobra i zla tokom End Timesa? Eliminirajući Moloch klanjanje sotonisti s vlasti je jedna od bitaka. Nije vrijedno? Uzgajaju bebe na farmama za bebe kao što je John of God , miljenik Opra, trčao u Brazilu. Ova mala djeca i druga djeca koja su uhvaćena u seksualnoj trgovini silovana su i zaklana zbog svog Adrenokroma, visokog i starijeg preventiva kojeg traže sotonističke elite. Mrežni predsjednik Trump i njegova borba uz Junte uključuju vođenje oružja i droge, političare koji kradu iz javne blagajne i započinju ratove radi političke koristi.

  Odgovori
 2. uz obrađenu temu na Draženov način….uz čestitku na trudu i načinu plasmana………………………………..
  ponoviti ću ovaj video snimak koji jasno daje do znanja koliko svijet doista je svjestan zbivanja na Zemlji i velike bitke dobra i zla a iz priloga nam se sugerira promišljanje…..Zemlja je određena da bude dom za duše opredjeljenja za druge………a samoljubci će biti eliminirani i raseljeni po svom odabiru…što je u toku bez puno buke uz nekoliko zviždača koji se olako svrstavaju u problematične ili kako ko već to označava ali ovaj snimak je neumoljiv u razotkrivanju tko je to prisutan u ovom boju za planetu Zemlju kao i razotkrivanje prisutnosti negativaca na Antarktiku-pokazao vijesti i malo tko je sumnjičav pogledati što to svjedoči ime Bob Lazar.
  https://youtu.be/495DaCWI-DI

  Odgovori
 3. Vrlo kratak komentar na temu posta. Netko je genijalno uočio: ” Što je veći otok znanja, to je duža obala očajanja”! U vezi ovdje ispod zatraženog imena sam u dilemi: ako kažem službeno ime, kontradiktoran sam sam sebi i priznajem da sam osoba. Ako pak napišem stvarno ime i prezime: Ja Jesam- hoćete li me smatrati ludim? Kao što me 2012. godine smatrao ludim dubrovački županijski državni odvjetnik ( ili mason?) Damir Jasprica. Da vidimo, mladići! Zasad ćemo problem riješiti kompromisno. Držite da mi je ime Poveznik, a Vedran može javno objaviti moju e- poštu, iz koje je jasno kako me službeno zovu nekrofili.

  Odgovori

Komentiraj