Od mrtvih hlača, preko mrtvog srca do mrtvih ustiju

Pojam “mrtvih hlača” je relativno nepoznat čitaocima sa područja Balkana. Na njemačkom govornom području je taj pojam promovirala grupa muzičara, koji su tim reklamnim trikom privukli pažnju svjetske javnosti. Postoji ipak i drugi pojam u njemačkom govornom području, koji nije tako popularan i svjetski poznat, iako je tu slavu zasigurno zavrijedio. On se obično ne koristi od strane muzičara, već u krugovima takozvanih dijagnostičara vremena, znanstvenika, filozofa i politički osvještenih individua otvorena duha. Pojmom “mrtva usta” se karikira lažnost demokracije zapada, u kojima su nijemi izbori važniji od slobodne javne debate.  Osim u Francuskoj, toleriranje drugačijeg mišljenja u javnim medijima, je potpuna nepoznanica (vjerovatno iz straha od infekcije uma idejom slobode)..

Osnovna karakteristika našeg modernog svijeta je shvaćanje da nikakve vlade i sile svijeta ne mogu provesti nikakvu odluku, ukoliko za to ne dobiju podršku većine javnosti. To prihvaćanje može biti i prešutno. Pojam “Mrtva usta” oslikava takav način prihvaćanja odluka odozgo, bez preispitivanja i probavljanja, poput naredbi svevišnjeg.

To “shvaćanje o važnosti odobrenja većine” vlastodršci nisu sami izmislili ili dobrovoljno prihvatili, već su bili prisiljeni podvrgnuti se njima u cilju preživljavanja.  Razlika između primitivno-kratkoročne i sofisticirano-dugoročne vlasti je njen odnos do “duha vremena”. Tako naš aktualni “duh vremena” poručuje da nikakav društveni sistem ne može opstati duže vremena, ukoliko nije podržan većinom. Na tom “zakonu” je zasniva popularnost, šarm i slava demokracije i njenih lukavih stvoritelja. Kako je “dozvola javnosti” ostvarena je stvar slobodnog izbora ili interpretacije. Tako su “čarobnjaci romantike” izabrali tehniku manipulacije slobodne volje putem od njih kontroliranih medija, u cilju dobivanja te dobrovoljne podrške. Mediji su tu da usmjere “slobodnu volju” pojedinca u željenom smjeru. Poznat je fenomen osobe, kao  “društvenog bića”, da se ona rado pokorava i slijedi trendove okoline. Svaki ignorant tog zakona je osuđen na javnu i privatnu smrt svoje osobnosti. To je nepisano biloško pravilo ili iskustvo procesa evolucije.

Vratimo se našem “mrtvim” pojmovima, sa namjerom pojašnjenja njihovog nastanka. Kako biotehnički funkcionira programiranje individue? Za početak je potrebno imobilizirati čovjekov životinjski, iracionalni dio. To je onaj dio koji se tiče instikata za preživljavanje i reprodukciju. Ukolio se aktivira hormonski mehanizam stresa putem egzistencijalnog straha, koji je primaran onom reproduktivnom, istovremeno se blokira mogućnost razvoja, rasta, opuštanja, shvaćanja, ljubavi, empatije. U trenutku životne ugroženosti životinjski instinki čovjeka mogu reagirati na tri načina: da bježi, da se bori ili da se pretvara da je mrtav. Iz razloga naše navike na komoditet i naše kritičko-intelektualne lijenosti (da ne kažem atrofiranosti), većina se u trenutku aktualne “opasnosti po život”, odlučila za treću soluciju, jer je ona bila predložena od vlasti (karantena) i jer svi mi, kao kulturni ljudi, ne želimo skandal u kući. Kome su zabavne rasprave sa ženom tokom nedjeljnog ručka, koja već smišlja da prijavi vlastitog muža organima reda, jer se preobrazio u “redikula”.

“Sram me da me susjedi čuju, koliko je moj Jozo pošandrcao. A rekla sam mu da je internet đavo i da će mu đavo odnijeti pamet. Zar mu nije dovoljna televizija ili crkva ili oboje? (Ne istovremeno molim, radi opasnosti od eksplozije moždanih stanica!)”

Ukratko, strah(sram)  paralizira onaj naš živčani sistem koji se zasniva na našim rezervama vitalne energije i zadužen je za nastajanje fenomena “mrtvih hlača”. Funkcionirajući kao energetska blokada, “mrtve hlače” su direktno odgovorne za prekid snabdijevanja srca tom istom “primitivnom” energijom. Posljedica toga je stanje depresije, malodušnosti, ravnodušnosti i lijenosti. Manjak hrabrosti je osnovna karakteristika “mrtvog srca”, što sabotira dostavu energije do mozga, što opet rezultira nesposobnošču razumijevanja (tj. osjećanja informacija). Kao posljedica svega toga, imamo fenomen “mrtvih usta”, koji najbolje karakterizira većinu stanovnika EU-a i svijeta uopće.

Kad se alatkom straha postigne kolektivna histerija pod izgovorom opasnosti od virusa-ubojice (“Nalazimo se u ratu!” duet Macron & Merkel), postignuta je i paraliza one energetske baze pojedinca, na kojoj se bazira njegova percepcija i čitav njegov život i rad. Stanje kolektivnog padanja u nesvijest je najbolji opis stanja u kojem se našla većina stanovništva. U tom stanju bespomoćnosti, ono je ostavljeno na milost i nemilost okoline. Vrata ka potpunoj kontroli i manipulaciji su širom otvorena. Ta onesviještena masa je sretna kad dobije svoju dnevnu dozu za preživljavanje (hrana i lažne vijesti medija) i ne preostaje joj ništa drugo nego da u svom komatičnom stanju sanja romantične snove o herojstvima onih, koji donose odluke o njima samima.

Kako je moguće da se narod probudi kad je omamljem opijatima straha? Kako je moguće da nešto shvati iz aktualne situacije, da smogne hrabrosti i trezvenosti da otvori usta i kaže što hoće i što misli, kad energija potrebna za to biva zaleđena strahom u predjelu gornjih djelova njegovih hlača? Kako je moguće da “voli sebe i bližnjeg svoga” kad njegovo srce ne dobija podršku iz središta njegova tijela, njegove energetske centrale? “Mrtve hlače” i “mrtva usta” su dva međusobno povezana fenomena. Između njih stoji fenomen “mrtvog srca”. Upravo je taj središnji fenomen ključan za komunikaciju i regulaciju ova ostala dva. “Mrtvo srce” je ono srce korumpirano romantikom, koje je izgubilo kontakt sa pravim karakteristikama srca: hrabrošću. Ono je izgubilo sposobnost percipiranja energije, tj, istine i nalazi svoje zadovoljstvo u prejedanju lažima. Zato je danas toj omamljenoj većini teško reći išta, osim potvrde od vlasti priznate situacije. Vrlo je teško za pojedince iz te “većine u komi”, u ovim stresnim situacijama naži mir i trezvenost za osjećanje i shvaćanje istine. Onaj tko se nije pravovremeno pripremio za kišu, dolazi mokar kući i riskira prehladu, upalu pluća i smrt. Ono što još dolazi kao završni šlag, a navodno je već u pripremi za parlamente evropskih zemalja do kraja svibnja, je matiranje populacije putem cijepljenja. Hoćemo li taj proces nazvati globalnim kastriranjem društva ili globalnim masakrom, poslije kojeg nikakav pokret otpora neće biti moguć?

“Mrtve hlače” nisu distopijske vizije već naša stvarnost, kao i “mrtva usta” (sjetimo se scene saslušanja gospodina Andersona u filmu Matrix 1). To je opcija koja već kuca na naša vrata i koja će ta vrata silom otvoriti, ukoliko mi to dobrovoljno ne učinimo. Vjerovati da će su bezizlaznu situaciju srediti neki filmski superheroj poput “bla bla Qanona” kao ga zovu neki aktivni organizatori otpora, je vjerovanje naše “sofa-svijesti”. Duh Superheroja je ono što trebamo otkriti u nama samima, onaj proces biološke hladne fuzije, koji će nam omogućiti dostup do naših legalnih ljudskih moći, poklonivši nam dovoljno energije da reanimiramo naše “mrtve hlače”, “mrtva usta” i “mrtva srca”. Superheroj zapravo nije ništa drugo do živi čovjek, sa živim hlačama, živim ustima i živim srcem.

Slobodni postali i ostali!

 

19 misli o “Od mrtvih hlača, preko mrtvog srca do mrtvih ustiju”

 1. https://hr-hr.facebook.com/100013117698520/videos/968647750249139/
  počnimo s ovim prilogom Philippe François 8. svibnja u 10:22 ·
  ….. “Mrtvo srce” je ono srce korumpirano romantikom, koje je izgubilo kontakt sa pravim karakteristikama srca: hrabrošću.Vrlo je teško za pojedince iz te “većine u komi”, u ovim stresnim situacijama naći mir i trezvenost za osjećanje i shvaćanje istine.Eto ide li to neka “tajna” veza – moguće, …pa ću posložiti još neke vijesti iz ponude a iz navirivanja slovenci su nam spominje se u tisućama učesnika prosvjeda na biciklima u Ljubljani pokazali da ne šute a i u Srbiji se kuha………sada ću priložiti još zujanja koja imaju veze u širem sagledavanju :

  Odgovori
 2. sljedeći :
  Da li se neko od vas seca one nesrece sa kranom kod MEKE
  kada su nesto hteli da izvuku pre par godina? Ja se sjećam-metež i panika hodočasnika i stampedo. E pa ovaj video je za taj slucaj di autor povezuje neke događaje……a mi moremo to proširiti
  https://youtu.be/Lst3S_MdbXU

  Odgovori
 3. https://storage.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/3500350026?profile=original
  ovo je sljedeća objava od 25. ožujka 2020. u 16:16 U članku o tom Licu na Antarktici se pišeeeeeeee: otkriveno analizom gugleart-a i nakon toga je patrijarh Kiril odputovao na Antarktik te izjavio da svi ljudi koji vole ovaj planet se moraju udružiti protiv zla koje se nalazi na Antarktiku….ima dosta priloga za naći na liniji rječi adrenokrom-pedofili-podzemne baze-Antarktik

  Odgovori
  • ……………iz objave-guglavi prevod od 10. travnja 2020. u 12:42
   Dakle, Pointy Heads su zlostavljali djecu silovanjem i konzumiranjem Adrenochrome operacije koji se odvijao na Antarktiku, uz redovne posjete pojedinih elitnih Kazaraca. Letjeli bi dolje, išli pod zemlju, napredovali Adrenokromi i vraćali se Sotoninim natječajima. Njima je, naravno, obećano sve vrste uspjeha na Zemlji, što oni, šiljateglave, nisu mogli isporučiti. Laž služenja sebi.Zašto su Kerry i McCain žurili dolje? Da biste dobili njihove naredbe i pokušali zaštititi svoje gospodare od otkrića. Ništa se od toga nije dogodilo, jer Pointy Heads s njima više nisu razgovarali. Spakirali su se i odlazili. Visoki bijelci nisu imali dogovor preko Antarktike, niti u SAD-u preko MJ12.Poput svemoćne krize,susreli su se s MJ12 i pokušali uspostaviti prevlast. Te dvije skupine nisu bile jedine grupe “Service-to-Self” koje su pokušavale takav manevar. Također nisu uspjeli i otišli su na zelenije pašnjake. …………
   eeee sad piše li o ovome i naznačeni…….Q……..pa naravno da se oglasio -pokazivao sam to i ima na setu videa o….. Q…..
   a fernandooooooo de malo mrdni i ti i ne kudi …Q….kad neznaš o čemu se radi i tko je iza tog slova Q…i Dražen je pronašao da se piše o pronađenoj…..d j e c i….a odavno sam pominjao za nestanke djece i odraslih di od brojke boli glava a od ovog razotkrivanja ove sramote za””””””” ljudski rod””””” s ??????????

   Odgovori
 4. fernaaaandoooo !
  evo provjeri od ovog nešto pa se oglasi……….
  11. svibnja 2020
  Ruling elite running around like headless chickens as coronavirus scam falls apart
  Vladajuća elita koja trči unaokolo kao pilići bez glave dok se prevara koronavirusa raspada
  Autor: Benjamin Fulford Tjedni izvještaji 48 komentara

  Do sada, čak i većina ispiranih mozgova od sheeplea shvaća da nešto nije u redu s njihovom vladom (vlast = kontrola, ment = um). Također je jasno da pokušaj korištenja lažne pandemije za nametanje ratnog stanja djeluje uzbudljivo jer je pružio savršeno pokriće za vojsku i agenciju Bijeli šeširi za lov sotonista koji su oteli zapadne vlade.

  “Pogledajte popise političara i slavnih osoba koje su zaražene coronavirusom u Sjedinjenim Državama, Engleskoj, Francuskoj i mnogim drugim! Preko 70% su Židovi !! ” primijetio je izvor FSB-a. On je gotovo u pravu, ali oni nisu Židovi, oni su sotonisti. Također, njima se ne zarazi vidljivo lažni virus. Umjesto toga, oni se uhićuju i / ili pogubljavaju.

  Ako i dalje mislite da je ova pandemija stvarna, posjetite bolnicu i uvjerite se da nije. Ili uzmite u obzir činjenicu da je predsjednik Tanzanije poslao uzorke od voća, koza i drugih slučajnih stvari i svi su bili pozitivni na ovaj takozvani koronavirus. https://nypost.com/2020/05/06/faulty-coronavirus-kits-suspected-as-goat-and-fruit-test-positive-in-tanzania/

  Ljudi koji još uvijek teško obavijaju glavu oko činjenice da su Satanski štovatelji preuzeli kontrolu nad Zapadom, trebaju pogledati nekoliko novosti koje dokazuju da je to istina. Na primjer, stanovništvo Izraela je iz neobjašnjivih razloga još jednom postavilo sotonista Benyamina Netanyahua svojim premijerom. Jedna od prvih stvari koju je učinio bio je poziv djeci da budu mikro-čipirane s identifikatorima “zvijeri”. Prošli tjedan Netanyahu je rekao:

  “Razgovarao sam s našim šefovima tehnologije kako bih pronašao mjere u kojima je Izrael dobar, poput senzora. Na primjer, svaka osoba, svako dijete – prvo ga želim djeci – imalo bi senzor koji bi oglasio alarm kad se previše približite, poput onih na automobilima.

  Odgovori
 5. dakle -pomahnitale sluge zla – i” tobožnja” priča o zlatnoj milijardi dobiva razotkrivanje nauma i nalogodavaca :
  Documents leaked by NSA whistleblower Edward Snowden conclusively prove that the United States has been ruled by a race of tall, white space aliens who also assisted the rise of Nazi Germany in the 1930s. Fars apparently got the story from a hard-core conspiracy site called whatdoesitmean.com. Any good conspiracy theory needs a patina of truth, a bit of intellectual cover to camouflage the craziness. In this case, the whatdoesitmean.com/Fars story cites Paul Hellyer, the 1960s Canadian defense minister who is now a fervent UFO activist.

  Odgovori
  • prevod :
   Dokumenti koji su otkrili zviždači NSA Edward Snowden uvjerljivo dokazuju da je Sjedinjenim Državama vladala rasa visokih, bijelih stranaca koji su također pomogli usponu nacističke Njemačke 1930-ih. Fars je očito dobio priču s tvrdokornog mjesta zavjere zvanog whatdoesitmean.com. Svaka dobra teorija zavjere treba patinu istine, malo intelektualnog pokrića da bi prikrila ludost. U ovom slučaju, priča whatdoesitmean.com/Fars navodi Paul Hellyer, kanadski ministar obrane iz 1960-ih koji je sada gorljivi aktivist NLO-a.

   Odgovori
 6. sada ću vam pokazati ovaj tekst zbog izjave …..Medvedeva……..kada bih vam rekao koliko ih je već među nama nastala bi panika ali pogledajte video obrade o ljudima u crnom……………e pa evo rezultat traganja original objave kao što se vidi još 1995.
  Men in Black
  Note: written by Jul 15, 1995.
  The Men in Black have received a lot of press as their visits are in the consciousness of humans. These entities are allowed to make these visits, as they are in the same density as humans and are not in quarantine. Where do they come from? They are not extraterrestrial at all, but live underground, in tunnels and caverns. Their townships exist in isolation, as they very seldom travel from one township to another, being at risk of exposure to humans in so doing. They fear the Awakening, as humans will then be informed of their presence. Where the eventual outcome of the Transformation, a Service-to-Others world, is not feared by them, they fear the transition. When the Transformation has taken place, this race will continue in 3rd Density, underground. They will then be in quarantine, and will not mix with the eventual inhabitants of the surface world. As they have a steady source of food and reliable shelter that will in the main survive the cataclysms, they fear being inundated after the cataclysms. These fears are not grounded, but nevertheless they have tried to slow the Awakening, in their own way, for these reasons.

  The Men in Black have constructed cities underground, structures with multiple stories and tram systems run by electricity, but these are in natural caverns and are not connected to one another unless natural passageways exist. The Men in Black do not generate their electricity from any means that humans are familiar with – rushing water, windmills, steam turbines run by heat generated from controlled nuclear activity or by burning any number of fossil fuels. The electrical energy the Men in Black use is chemically generated, a method learned on their home planet prior to their transplantation to Earth. Their home planet did not have the wealth of fossil fuels that the Earth provides, nor land masses with changes in altitude that allow water to tumble, nor even very much water. Frustration is the mother of invention, as you say, and they worked with what they had. Their electrical energy is not abundant, and would hardly support the average United States homeowner with their many electrical appliances.

  If the Men in Black live in natural underground caverns, then how have they escaped the eyes of eager explorers, who pass up no opportunity to discover new underground passageways and caverns? Spelunkers have thoroughly mapped every known crevasse under the surface of the Earth, delighting in every minute of it, as spelunking is an exploration. There are no new lands to discover and explore, as the continents are known and teeming with humanity. Outer space seems out of reach in these days of budget cuts. But spelunking still offers the chance to discover something the eyes of man have never seen. Do spelunkers assume that they have discovered all the caverns and passageways that abound under the crust of the Earth? There are a thousand times more caverns and passageways than they have yet come upon, or even suspect, many far deeper than man has even probed. The Men in Black, being unable to live on the surface, established themselves underground when they first arrived on Earth, in a technologically advanced state. Long, long before humans became proficient at spelunking, the Men in Black were erecting their defenses.

  Why have the Men in Black not been found? Look to what clues spelunkers that new passageways exist – air currents, air quality, and sounds such as rushing water. When things are dead still, the assumption is that only solid rock is about. The Men in Black have architect and engineer types who devise ways to test the isolation of their caverns and passageways. Prior to building there, they run a test which essentially pulls the air upward to a vent at the roof. If there are air leaks, connections to other underground passageways, there is air current inward, and this is detectable. Oops, not a good home.

  The Men in Black have not been found because of the vulnerability and fearfulness of these hominoids, who do not have the bomb, do not have tanks and bazookas, and in fact do not even have jails and prisons. Why? There is no need. They are not violent, as humans are by nature, but they’re scared silly of being discovered by humans. Being no less intelligent than humans, they have spent no small amount of time devising ways to keep from being discovered, like a rat in a hole with no back door. The issue to focus on is not whether the Men in Black have threatened humans, but whether they have acted. When you speak to your dog, whom you wish to impress, what do you do? You act like a top dog! Dogs respond to domination that they cannot overcome by groveling and avoidance. Dogs respond to weakness that they can overcome by either tearing the throat out of a rival that resists or snarling a warning to a rival that turns belly up. The Men in Black have analyzed their co-habitants, and correctly understand what impresses them. Power without the ability to decimate and destroy is ignored. Therefore, threaten.

  Odgovori
  • prevod :
   Muškarci u crnom doživjeli su veliku pozornost jer su njihovi posjeti u svijesti ljudi. Tim entitetima dopušteno je obavljati te posjete, jer su u istoj gustoći kao i ljudi i nisu u karanteni. Odakle dolaze? Oni uopće nisu izvanzemaljci, ali žive pod zemljom, u tunelima i pećinama. Njihova naselja postoje izolirano, jer vrlo rijetko putuju iz jednog u drugi grad, riskirajući tako da budu izloženi ljudima. Oni se plaše Buđenja, jer će ljudi biti obaviješteni o svojoj prisutnosti. Tamo gdje se oni ne plaše konačnog ishoda Transformacije, svijeta koji služi drugima, oni se boje tranzicije. Kad se dogodi Preobrazba, ova će se utrka nastaviti u 3. denzitetu, pod zemljom. Tada će biti u karanteni i neće se miješati s eventualnim stanovnicima površinskog svijeta. Budući da imaju stalni izvor hrane i pouzdano utočište koje će u glavnom preživjeti kataklizme, boje se da će ih nakon kataklizme preplaviti. Ti strahovi nisu utemeljeni, ali su ipak pokušali usporiti Buđenje, na svoj način, iz tih razloga.

   Muškarci u crnom izgradili su gradove pod zemljom, građevine s više spratova i tramvajski sustavi kojima upravlja električna energija, ali oni su u prirodnim pećinama i nisu povezani jedan s drugim ako ne postoje prirodni prolazi. Muškarci u crnom ne proizvode električnu energiju iz bilo kojeg sredstva s kojim su ljudi upoznati – užurbana voda, vjetrenjače, parne turbine pokrenute toplinom stvorenom od kontrolirane nuklearne aktivnosti ili izgaranjem bilo kojeg broja fosilnih goriva. Električna energija koju Muškarci u crnom koriste kemijski se generira, metodom naučenom na svom matičnom planetu prije transplantacije na Zemlju. Njihov matični planet nije imao bogatstvo fosilnih goriva koje pruža Zemlja, niti kopnene mase s promjenama nadmorske visine koje omogućuju da voda propada, pa čak ni jako puno vode. Frustracija je, kako kažete, majka izuma, i radili su s onim što su imali. Njihova električna energija nije u izobilju i teško bi podržala prosječnog vlasnika kuće iz Sjedinjenih Država svojim brojnim električnim aparatima.

   Ako muškarci u crnom žive u prirodnim podzemnim pećinama, kako su onda izbjegli pogled željni istraživača, koji ne prolaze priliku da otkriju nove podzemne prolaze i pećine? Spelunkeri su temeljito preslikali svaku poznatu pukotinu ispod površine Zemlje, oduševljavajući se u svakoj minuti nje, jer je ispitivanje istraživanje. Nema novih zemalja koje treba otkriti i istražiti, budući da su kontinenti poznati i prepuni čovječanstva. Čini se da je vanjski prostor nedostupan u današnje vrijeme smanjenja proračuna. Ali čavrljanje i dalje nudi priliku otkriti nešto što oči čovjeka nikad nisu vidjele. Pretpostavljaju li špekulanti da su otkrili sve pećine i prolaze koji obiluju pod zemljinom kore? Postoji tisuću puta više pećina i prolaza nego što su se već susreli, ili se čak sumnja, mnogo dublje nego što je čovjek čak i prokušao. Ljudi u crnom, nesposobni da žive na površini, etablirali su se pod zemljom kad su prvi put stigli na Zemlju, u tehnološki naprednom stanju. Dugo, mnogo prije nego što su ljudi postali iskusni u pričanju, ljudi u crnom su podigli obranu.

   Zašto muškarci u crnom nisu pronađeni? Pogledajte što naznačuje spelunkere da postoje novi prolazi – zračne struje, kvaliteta zraka i zvukovi poput žuri vode. Kad su stvari još uvijek mrtve, pretpostavka je da se radi samo o čvrstoj stijeni. Muškarci u crnom imaju arhitekte i inženjere koji smišljaju načine testiranja izolacije svojih pećina i prolaza. Prije nego što se tamo sagrade, pokrenuli su test koji u osnovi povlači zrak prema otvoru na krovu. Ako postoje curenja zraka, priključci na druge podzemne prolaze, postoji struja zraka prema unutra, i to se može otkriti. Ups, nije dobar dom.

   Muškarci u crnom nisu pronađeni zbog ranjivosti i straha ovih hominoida, koji nemaju bombu, nemaju tenkove i bazookse, a u stvari čak nemaju ni zatvor i zatvor. Zašto? Nema potrebe. Oni nisu nasilni, kao što su ljudi i po prirodi, ali plaše se gluposti da ih ljudi otkriju. Budući da nisu ništa manje inteligentni od ljudi, nisu potrošili malo vremena na osmišljavanju načina da se ne otkriju, poput štakora u rupi bez stražnjih vrata. Pitanje koje treba usmjeriti nije pitanje jesu li muškarci u crnom prijetili ljudima, već jesu li postupili. Kad razgovarate sa svojim psom, koga želite impresionirati, što činite? Ponašaš se kao vrhunski pas! Psi odgovaraju na dominaciju koju ne mogu prevladati šmrkanje i izbjegavanje. Psi odgovaraju na slabost koju mogu prevladati ili suzenjem grla suparniku koji se odupire ili snalažljivo upozorenje suparniku koji se okreće trbuhom prema gore.Psi odgovaraju na dominaciju koju ne mogu prevladati šmrkanje i izbjegavanje. Psi odgovaraju na slabost koju mogu prevladati ili suzenjem grla suparniku koji se odupire ili snalažljivo upozorenje suparniku koji se okreće trbuhom prema gore. Muškarci u crnom analizirali su svoje stanare i točno razumjeli što ih impresionira. Moć bez mogućnosti desetkovanja i uništavanja zanemaruje se. Stoga, prijeti.

   Odgovori
 7. ajmo ljudi daaaaljee…..
  pogledajte sada otkriće u Rumunjskoj – Bucegi planina-nažalost nemogu vam pokazati video koji je bio odličan snimak pronalaska vjerojatno je obrisan, no ima tekstova pa ko želi naći će evo naputak….
  …………Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunjsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana. Tri člana prvog specijalnog tima su pokušala dotaknut vrata i odmah su umrla od prestanka rada srca.
  Bilo kakav objekt (od kamena, plastike, metala ili drveta), bačen na prepreku, istog trenutka se pretvarao u prašinu.
  Iako nije bilo vidljivog svjetlostnog izvora, Velika galerija je bila potpuno osvijetljena.Znanstvenici su kasnije pokušali zapaliti materijal, ali je plamen misteriozno apsorbiran u zidove.
  Savjetnik SAD o pitanjima nacionalne sigurnosti je dobio poziv i obaviješten je da je energetsko polje u Bagdadu, Irak, odjednom aktivirano i da pulsira na visokoj frekvenci.
  Predsjedništvo SAD je zahtijevalo potpunu kontrolu nad tajnom bazom i čitavom operacijom. Rumunjski političari, koji nisu znali ništa o operaciji, počeli su paničariti.Međutim, najvažnije je to što bi se otkrila prava istina o dalekoj prošlosti čovječanstva i prava povijest, koja je potpuno drugačija od konvencionalne.
  Zlatni puder u svom čistom obliku u velikoj mjeri stimulira određene valove i razmjenu energije na staničnoj i živčanom razini, što uzrokuje ubrzano pomlađivanje.
  Srednji tunel je stroj i vladi SAD bio najvažniji i za njega je strogo zahtijevano da ostane tajna. Ovaj tunel vodi k ekstremnim dubinama podzemnog svijeta, lociranog negdje u centru naše planete.
  Kratak uvod

  U ljeto 2003. godine, u neotkrivenoj oblasti Bucegi (bučeđi) planina, tim iz Zero Department-a (tajni ogranak rumunjske obavještajne službe – SRI) je napravio epohalno otkriće, koje bi moglo u potpunosti promijeniti sudbinu čovječanstva.
  Sjedinjene američke države su postavile strahovit diplomatski pritisak na rumunjsku vladu kako bi ta otkrića ostala zataškana.
  Sve je postalo još kompliciranije kada su se na brutalan način umiješali Iluminati, koji su željeli kontrolu nad lokacijom i rumunjsko-američkom ekspedicijom.Stručnjak za čudne fenomene, ali i vođa operacija rumunjske države, Cezar Brad, glavni je zadužen za šokantne događaje u Bucegi planinama. On se dva puta sastao s vodećim predstavnikom Iluminata i vrhovnim članom Bilderberga.
  1. Čudna posjet od strane važnog člana Bilderberga
  U svibnju 2003. godine, Cezara je posjetila vrlo važna osoba. Zahtjev za sastankom je došao kroz SRI kao rezultat intervencije vlade. Ta osoba je bila stranac, ali je govorila rumunjski jezik vrlo dobro i bila upoznata s državom. SRI je obavijestio Cezara da je posjetitelj u stvari visoki član veoma važne masonske lože iz Italije s jakim financijskim i političkim utjecajem na Rumunjsku.
  Cezar se osjećao pod velikim pritiskom u prisustvu ove osobe čije namjere nije mogao dokučiti. Cezar se detaljno pripremao za ovaj sastanak.Helikopter SRI je doveo ovog arogantnog, visokog gospodina u crnom odijelu. Imao je štap s drškom od slonovače i obložen zlatom. Njegovo lice je izražavalo strogoću a njegove zelene oči su imale čudan efekt i emitirale neobičnu hladnoću. Predstavio se kao gospodin Massini (što mu vjerojatno nije pravo ime). Bio je vrlo samouvjeren i ostavio je dojam osobe koja je navikla da daje naređenja.On je bio lider jedne od najvažnijih masonskih loža u Europi i jedne od najutjecajnijih masonskih organizacija na svijetu: grupe Bilderberg.Massini je bio vrlo izravan i rekao je da postoje dvije vrste ljudi: oni kojima se može manipulirati i vladati (većina) i oni koji imaju izvjesne vrline i snažne osobnosti. On je rekao da je njegova grupa dio najvišeg reda Masona i da je vrlo zainteresirana za ishod diskusije.Massini je objasnio da skupina Bilderberg nije masonska loža, već nešto mnogo više. On je rekao da su lože samo fasade i da je prava moć na mnogo višoj razini. Masini je pozvao Cezara da se pridruži grupi, navevši da će imati puno prednosti od toga.Prema Cezarovim riječima, Masini je bio i fizički i psihički jak, nasuprot svojim godinama. Na njegovu žalost, njegova moć se centrirala na njegov ogroman ego, aroganciju i osjećaj superiornosti……………………………………………………ostatak je na
  https://croativ.net/video-najveca-tajna-vlade-sad-svih-vremena-izvanzemaljska-baza-za-divove-otkrivena-u-planinama-bucegi-3279/

  Odgovori
 8. luk et – fernandoooooo
  https://st2.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/4715218674?profile=RESIZE_710x
  Uživajte u predstavi

  Još u ožujku 2018. godine Q je nekoliko puta tweetao „uživaj u showu“, implicirajući možda da će sve to biti film. 1. ožujka 2018. predsjednik Trump potpisao je Izvršni nalog izjavljujući da će vojni sudovi početi u prvoj godini 2019. Gledamo li film? Zasigurno bitka između dobra i zla ima mnogo epizoda, od kojih je samo jedna bila čišćenje sotonista koji su silovali i ubijali djecu i brali im krv za Adrenochrome. Progonjene su pedofilske mreže, ali uglavnom u tajnosti, čime je upotreba parova.

  Sotonizam – koji se rodio na Bliskom Istoku i migrirao u Europu, pa odatle u Novi svijet Amerike – je primarna bitka između dobra i zla. Značajni parovi koji su se pojavili u epizodi sotonizma predstavljeni su prošlog mjeseca ………………………………pokazati ću svježi pokaz

  ima još pa i za neki sljedeći koment……nek ostane

  Odgovori
 9. Ljubav-mržnja-strah
  Samo kad te maknu iz ravnoteže.
  …strah od boleštine, strah od cijepljenja, strah od (v)lažnih vijesti,.. Stanje šoka; Zabranjeno pušenje. Cijepljenja neće biti; straha hoće. Strah je proizvod. Cijepljenje ne.

  Povratna informacija; ne dela. Na večini.
  Paralelna stvarnost koju kreiraju političari i novinari, gospodari kaosa, se baš i ne prima.
  Trebao je biti jedan lijepi veliki miting u Bukureštu 1989., ili 1990., pa je pošao po zlu. Malo me pere moj špurijus, kad sublimiram sve poruke koje sam ovim postom poslao… Obično sam mislio da ćemo trebati uvesti još (dosta) štrika ali kako stvari stoje zadovoljiti će i domaća proizvodnja. Proizvodnjom protiv krize!
  Nikad nije škodilo malo vijesti iz budućnosti.

  Zakon o pederima, zakon o izbjeglicama, zakon o ženama, zakon o djeci,.. svi mogući zakoni su nenormalni i protiv većine. Zašto? Ma, ko * prijespomenute, ko * i zakone, bitno je Većini otupjeti volju. Pokazati im da ne mogu ništa promjeniti jer se odluke donose izvana, jer brod voze trećerazredni papci, jer je sabor korumpiran pa se odluke donose iznutra, pa se odluke donose ovako pa se odluke donose onako… Bitno je većini otupjeti volju, pokazati im da ne mogu ništa promjeniti. U sistemu. Bitno je većini otupjeti volju i pokazati im da mogu sve promjeniti, izvan sistema. Bitno je većini probuditi volju i pokazati im da mogu sve promjeniti izvan sistema. “…I riječ je istinom postala i prebivala među nama.”

  “… sanja romantične snove o herojstvima onih, koji donose odluke o njima samima.
  … Superheroj zapravo nije ništa drugo do živi čovjek, sa živim hlačama, živim ustima i živim srcem.”

  Zašto je pukao nasip za vrijeme poplave a voda ga nije nadvisila? Da li je možda pala velika bomba ili je mali mišić napravio mali kanalčić koji je kanalizirao sudbinu onih sa krive strane nasipa? Da li su Marka Franciškovića kidnapirali u Vrapče zato jer je on superheroj ili..? Niti ima dosta ludnica, niti ima dosta zatvora, niti ima dosta lojalnih agenata sustava ali ima jako puno Marka Franciškovića i još više straha u njima. Vjerojatnost da završite kao Marko Francišković je otprilike jednaka kao i da obolite i umrete od smrtnosnog virusa korone, ma što to bilo. Rekao bi Jim Carrey u “Glup gluplji”; Znači, VJEROJATNO JE!!!
  Kad smo kod filma pao mi je na Um još jedan. Hrabro srce. Da li je Wallace bio superheroj? Nije bio ali je postao. Zašto je postao? Radi Pi*ke. Radi Pi*ke im je * mater osobno, pojedinačno i čoporativno! Da mu nisu dirali u Pi*ku bio bi, i ostao, ovca. (Zagor i Čiko – Kad lovina postane lovac.)
  Neke stvari su “Dont tuch”, ako ti meni “tuch” onda i ja tebi “tuch”.

  “Novi normalitet”, i slične skleparine i gluposti, brisati iz rječnika ili sublimirati pod “J” kao “junk”. Neznam od kud im ideje za takve bedastoče – bit će da Negativna selekcija, i/li pomerologija, proživljavaju svoje zlatno doba. Kako je to jednom prilikom Netko napisao u 7Dnevno – Samoostvarujuće proročanstvo. “…I riječ je istinom postala i * nas godinama.” Kao npr. “kriza”. Neki zaboravljaju da je u ovoj epizodi Matrixa na ovim prostorima njeno visočanstvo Kriza mainstream. Mi se ovdje rađamo u * krizi, živimo u * krizi i umiremo u * krizi, * kriza nas prati od rođenja do smrti. Ako nismo otupjeli na * krizu, onda… Stvarno, mislim, ne znam… A kako smo pre/oživljavali sve te * krize? Izvan sistema. Jer da smo ostali u sistemu odavno nas nebi bilo. Zapravo smo bili u “normalitetu” a sistem je bio fikcija, izvan “normaliteta”..? “Novi normalitet” je mrtvorođenče.
  Ako Negativna selekcija cvjeta unutar sistema onda izvan sistema, zaključite sami…

  Meni Bog nešto hoće reći ali ja sam preglup da bih to shvatio.

  Odgovori

Komentiraj