Uvod u fenomenologiju srama

“Kad se jednom naučimo sramiti, to nas prati cijeli život.” Meluzzi

Osjećaj srama i krivice su naša ulaznica u društveni sistem, tj. pokazatelj da smo dovoljno zreli da bi postati sastavni dio kolektiva. Dijete se ne rađa sa sramom, već se ono uči sramiti, oponašajući one starije. Tko je ismislio ideju srama, Tko propovjeda ideologiju srama i krivice? Nije li priča iz rajskog vrta utopljena u ta dva osjećaja? Nismo li svi mi po definiciji rođeni sa bremenom tog nepojmljivog i neobjaünjivog prvobitnog grijeha, zbog kojeg osjećamo krivicu i sramimo se cijeli život? Sistem odgoja i edukacije je glavni čimbenik koji je zaslužan da se u djetetu razvije umjeren osjećaj krivnje i srama.

Sram se na poseban način pojačava u jednom od glavnih stadija razvoja ljudskog bića: pubertetu. Rast u tom periodu je često nemiran i neharmoničan. On prisiljava adolescenta da doslovno obitava u osjećaju neprimjerenosti u odnosu na druge, konstantno se uspoređujući sa vršnjacima. Osjećaj podređenosti i negativna slika o sebi, koja se kao posljedica toga razvija, posebno se vezuje uz tjelesni izgled.

Popis “upaljača” našeg srama je dugačak i krajnje individualan. Kako izgleda moj popis, moja zbirka trenutaka srama i stida? Svako od nas je dužan napraviti ovaj popis i odvrtiti film ispred svojih unutrašnjih očiju, ako iz nikojeg drugog razloga, onda iz ljubavi prema samome sebi. U tim momentima srama je ostala zakočena ogromna količina naše životne energije. Tko se nije sramio tokom puberteta? Tko nije mrzio samog sebe tj. svoje tijelo, jer nije sličio nekom idolu generacije? Da li je negativan odnos prema vlastitom tijelu u zrelim godinama rezultat neprobavljenih trauma iz puberteta? Što se u nama dogodilo kad nas je netko tada javno posramio? Jesmo li sve prihvatili  kao šalu, povukli se postiđeni i pali u depresiju ili smo smrtni ozbiljni spremali osvetu mrzeći osobu koja nas je osramotila?

„Pazi na sestru, da nebi osramotila familiju!“

Kad smo posramljeni, mi automatski osjećamo da ne zaslužujemo potpunost života. Jak osjećaj srama nerijetko vodi i do samoubistva. Osoba jednostavno ne može podnijeti one tihe ali ubojite poglede posramljivanja. Društvo, kao egregor na daljinsko upravljanje je vrlo nemilosrdan i netolerantan na sve koji se ne pridržavaju njegovih normi ponašanja i moralnih pravila. Dok smo u stanju srama, on nam uvjerava da nismo dostojni onoga što uživaju oni društveno priznati i ugledni. Sram nas je pretvorio u građane drugog reda. Oduzeo nam je pravo na društvenu podršku našeg dostojanstva, pogazio je naš ugled i našu čast. Gubljenje ugleda ne mora automatski značiti i gubljenje dostojanstva, koje je naš intimni osjećaj naspram nas samih.

Sram se poput klina zabija u područje između naše svijesti i našeg tijela. To je područje gdje prebivaju naša čula. Jedan od njih, onaj šesti, je um ili interpretacijski sistem. Bez njega invazija i implantacija srama u naše biće nije moguća. Bez petokolonaša se napad straha odbija o rubove naše tvrđave tijelo-svijesti.

Možemo li sada sram sagledati u jednom drugom svjetlu. Postalo je jasno kao dan, da je sram magijsko-psihološka  tehnika manipulacije i programiranja ljudskog bića. Učeći se sramiti mi ne postajemo fini, moralni i civilizirani građani. To je laž koja nam je podmetnuta da se navučemo, a poslije je kasno. Nepoželjna nuspojava srama je pretvaranje jednog dijela naše životne energije u onu nemilosrdnu i vrlo nasilnu. Sram od nas postepeno pravi agresivna čudovišta, koja onda čekaju pogodan trenutak svoje realizacije. Kad god primjetimo da smo neuravnoteženi, agresivni ili čak nasilni, zastanimo na trenutak i zapitajmo se tko nas je nedavno uvrijedio, posramio, nasrnuo na naše dostojanstvo i ugled.

Cijeli sistem našeg moralnog društva drži u šahu sve pojedince putem prijetnje javnog sramoćenja. I najveće karijere se survavaju u bezdan brzinom svjetlosti, kao posljedica medijskog napada na moralnu nepodobnost pojednica. Nema ništa surovije od javnog linča u kojem je osoba razapeta na stub moralnog srama. Jedna društveno neprihvatljiva seksualna afera i godine rada nestaju u pepelu. Sram je vrlo staro i vrlo moćno oruđe manipulacije programiranja ljudi.

 1. Posrami ga uzevši mu njegovo dostojanstvo, pogazi njegov ugled i čast.
 2. Oblikuj ga po želji.

Socijalna sredina ne podnosi odstupanja izvan određenog, prethodno dogovornog okvira. Društvo tako štiti svoju homogenost. Pojedinac se štiti ili skrivanjem, bijegom u samoću ili autizmom. Samo vrhunski čarobnjaci mogu se kontrolirano sramiti i onda u trenutku sve promjeniti.

10 misli o “Uvod u fenomenologiju srama”

 1. Osvrt na hođin urbi et orbi

  Počeja je odlično
  Međutim kreativno društvo je maglovito, ja ka ja ne slažen se politikon i smatran da je poteban baš osobni pristup, točno onako u republici/ zajednici temeljen zlatnog pravila ili sličnog bez ovih postulata nekih definicija. Sličnosti s amišima, od prirode dobijaš potrebno, ako ide tehnički.. To vuće za sobon jednu novu dimenziju, koja mirom završava u duhovnoj sferi. Gledam na život u ovoj domeni… Uživaj u prirodi, čak je ne moraš ni shvatit, uživaj u svemu.
  Zar zbilja mislite da neki čovik može promjenit, modificirat prekinut božju kraciju, da se može kontreštat sili prirode?
  Hm? A duhovnu sferu ostavljan za onu tamo domenu, kad napustim ovu.
  Pleasure of the flash. Vidite životinjski svit, čini se da postoji poredak, hijerarhija, sila. To se samo čini, jer bez onih nebi bilo ovih i tako u krug… Isto su van prodali u prometu.. Trgovini.
  Hrana jesu biljke. Voda je voda.. To je prioritet radni. Iako i to jest zadiranje u prirodu čini se najbezbolnije, i tim putem treba ič. Ove stvari bratija zna i njima je cilj oslobodit domenu pritiska ustiju, koji su naveli na krivi mlin, i upravo to si hođa zatražio… Novo društvo. Oni ćine isto, samo levati i njihovi anallisci će se prikazivat kao donosioci rješenja i bit će slavljeni u ideji… Opet sranje..

  Zato
  Live and let die

  Odgovori
 2. Oni koji žele znati više.. Pokušajte proučit stvaranje preparata 501.

  Neke natuknice
  .. Vesele volje
  .. Vhirpool
  . Kaos
  .. Order
  …Sila
  Prirodni materijali.. Drvo, vodA,.

  Tako se kreira, i kad to budete znali, nema ograničenja

  Nema

  Ps
  Zamislite sad šta van oni rade s fabriciranin temama i kako vas navode..

  Živili

  Odgovori
 3. Evo usporedba

  Kako je hođa reka, nema vas na peristilu o, o1%splita… U republici se čuje vaš glas i niko van ne spori slobodu volje… Dok s druge stane u parlamentarnoj demokraciji, usput onako prodana dječjim umovima, nekih o.o1% nekih pridošlica predlaže i gura zakone o nebitnome, ustvari programiraju umove, o zabrani, čuj zabrana… Nekih znakovlja… E dico dico materini janjci… Uzalud potršenih života…

  Narod jest gospodar
  Službenici su sluge
  I primaju plaću za radit

  Ponašajte se tako, jer recimo
  Ja neman vrimena učit pravu onoga kome je u uvjetu posla to znat, niti išta raspravljat s istma…

  Imate ih uklonit, momentalno

  Odgovori
 4. Dakle
  Dođu vam dva druga u plavom na vrata. Vi ste…? Izvolte? Bla bla…
  Molin vas ometate mi posjed, zbogon… Adio…
  Sad će oni zauzet oni položaj s rukama na boku pištolju…
  Lipo mu rečeš. Takni taj pištolj još jedanput i zoven 112. Sad ovi opet nešto… Ti mobitel, 112.alo iman situaciju za hitno djelovanje..
  Ode na mon posjedu su dva nervozna lika i nešto raspraljaju. Usput imaju pištolje, sumnjan da će me upucat….
  Imate audio zapis. Koji ona dvojica moraju pobijat.
  Tako u svemu, nešto van službenik triba, on svira kurcu tamo… 112…nešto van je suprotno očekivanoga.. 112..

  Hitna situacija.. Nije nužno medicinska

  Odgovori
 5. by Bradley Loves

  November 21, 2014

  from JHaines6 Website

  Spanish version

  If we have any intention of freeing ourselves from the enslavement in which we find ourselves, I believe that finding the courage to read this article is totally necessary!

  For me, it created an ah-ha! moment. Now, it all finally makes sense.

  Bradley, with the greatest of love has been leading us towards this information. Of course, since this is a free-will planet, it is your choice to accept this information. I know it will be extremely difficult for many of you, so prepare yourselves, please.

  I will not be publishing anything else today, but will be here to field comments and discussion.

  Remember, I have told you repeatedly to give yourselves time to adjust – when your reality is almost totally upset. I’m suggesting that this this could take a couple of weeks or more, and I think to a greater or lesser degree this will upset most of our realities.

  Much love to everyone!
  Jean

  This piece is about to “bust” the doors wide open on the Occult World and all that is hidden there.

  Far, far deeper and far more creepy than almost any one of us can fathom, it is the “worship” – the “feeding off of” – and the harnessing of the HUMAN SEXUAL ENERGY, that not only helps the MAGICIANS TO ENSLAVE US – but is the “power” or the “juice” that runs their batteries – so to speak.

  When I say batteries, what I mean is that it takes an awful lot of raw energy to create and to “maintain” a dark fictitious REALITY within the confines of the magnetic hologram.

  In physical terms – “energy” is: CURRENCY – JUICE – OIL & GAS which is then tied back to CURRENCY, so that the two are almost inseparable! (see more on currency below).

  This piece is going to be long – in depth – and super “graphic” in both it’s detail and descriptions, so get ready for that! No more skipping around the topic, without taking a good, hard look at it!

  No more taking it easy on everyone who still wants to “lay in bed and not wake up” to what’s going on out there.

  Out come the pots and pans and the cymbals, (symbols) – and jumping up and down on the mattress until you have NO CHOICE but to get your butt out of the bed!

  ITS TIME!

  Everything I’m going to talk about goes back to the “grid” or the “lines” around the Earth! You need to keep that in mind!

  These lines, or “ley-lines” actually run in tandem! There are “earth-lines” which skirt the surface of the Earth, and then again are re-created at about 60 miles above the Earth – they are duplicates of the grid lines at the surface (as above – so below).

  They are mirror images of each other!

  The layer or area of space about 60 miles high is known as the Ionosphere, but is also known by scientists to be the “collective human consciousness”, or “the collective mind”!

  This is the place where all of our minds connect as one! It is the “grid” which not only allows us to communicate telepathically and psychically, but also to know and remember who we are as a species. (Where does the Secret Technology HAARP focus it’s beam?)

  Have they not said they are using HAARP to “heat up” and to bend the Ionoshpere? Why are they doing THAT?

  The Magicians have known for thousands of years that whatever they “do” to one of the grids – will have an immediate affect on the other grid as well, since both grids work in tandem and respond to one another.

  As I have written previously, we “live” in a magnetic hologram, and it is these two grids working in tandem with one another that actually helps to “produce” the visual experience of our daily lives, the visual (but necessarily REAL) experience of Earth’s prison-like Construct!

  I was told personally that the Secret Military are deep into Occult MAGIC!

  I was also told that the Catholic Church is deep into Occult Magic. I was also told that the Freemasons (Illuminati/Cabal) are deep into Occult Magic!

  Having been told this personally (over and over again) by people who are working in these separate fields – can anyone then “fault” me for thinking that “Occult Magic” must have something to do with what they are doing to us?

  Call me crazy here, but am I just making too much of an unscientific LEAP for some of you out there? Is my logical brain just working too hard in the overdrive position and maybe spinning out of control to come up with THAT CONCLUSION?

  Currency is “electrical” – and the control of the “currency” is how our entire reality is being hi-jacked – enslaved – maintained – controlled! It is the path by which the Dark Magicians (Central Bankers) OCCULTLY & MAGICALLY (magnetically) control all of us!

  But “CURRENCY” is not only money! It is base energy! It is base CONSCIOUSNESS!

  Currency is simply the descriptive word they use as (a symbol) to telegraph to us what they are doing to us – which they are cosmically compelled to do BY COSMIC LAW!

  As above-so below (as below-so above). What ever they do here on the ground level – will be duplicated exactly 60 miles high, in the tandem grid which is the common mind of humanity, or the psychic grid – which we are all – each and every one of us – connected to.

  So, it is with this KNOWLEDGE, that I started to read about, study about, and try to understand all about “Occult Magic”. What I found out was that this was the very foundation of what they are doing to us, and HOW they are using VERY OLD, ANCIENT ESOTERIC TECHNOLOGY – BLACK MAGIC to literally “create” a low consciousness and bastard-ized version of reality all around us that is not only far removed from what we used to have, but it is actually helping to keep us all enslaved in such a way that we may NEVER GET FREE!

  You are going to have to keep your mind open for this information to be able to connect all of the dots! You are also going to have to be ready to LEARN that everything you’ve ever been taught or told was a LIE – (usually by those you trusted the most) – in order to train you to be complicit in your own enslavement.

  SEX is NOT what you think it is!

  A more proper description of that “idea” is:

  SSEK-SSSSSSSSS, or sssek-sssssssssss! And when you say that word, think of a evil lizard with a slithering tongue flapping up and down as he (the lizard) speaks the word of our enslavement.

  Sssek-sssssssss is the base “energy” that they (the reptilian hybrids) are using, creating, harvesting and feeding off of, each and every day of our lives in THEIR REALITY to assist them in maintaining their strangle hold on our ability to escape this “magically” (magnetically) created prison, which we call OUR REALITY.

  THE CATHOLIC CHURCH was not the start of it all, but has been the “modern purveyor” of the worship of “sex” into our material (illusionary) world.

  This of course has been HIDDEN in every way possible from the masses. This is why those who are into the Occult (that which is hidden) have both a PUBLIC MASS(ES), and then a HIDDEN MASS(ES).

  That which is Public, is publicly available to the masses. That which is hidden, is hidden from the masses.

  In the public mass – it is all allegory – symbolism and wink-wink, nod-nod. No one in the public is supposed to know what’s really happening – they are just spoon fed a “story”, which they are told they “must” believe.

  So in the Catholic Public Mass, you participate in “celebrating” a ritualistic blood sacrifice each and every weekend (so that the public can then be weakened) and their energy of focus (consciousness ) can be easily siphoned off and redirected by those who are the practitioners of the Catholic Mass down into the Earth grid (the ley lines), which then transport that consciousness energy to the VATICAN.

  Every major Catholic Church, Government Building or University sits on top of Major Intersecting Points along the “ley-lines” or the Earth grid. I was shown a “map” of this.

  The words – take this, my “body” and eat of it, take this my “blood”, and drink of it – are so totally creepy to the max, that anyone who is still sane must be having second thoughts when they first hear it!

  Oh, but the “cover story” that they hand out to you is that the participant is eating and drinking the body and blood of CHRIST – which makes it okay??? The Christ is actually “the christos” which means “oil”, and what part of the planet are we sacrificing every day? THE OIL.

  I told you this was NOT going to be easy! Don’t get all upset because I am finally “DECODING” for you what they have been required to show to you – at least symbolically – by the Cosmic Intelligence.

  The RULES say they must tell you (in some form) of what they intend to do here – lest they be cast down by Prime Creator himself – for not showing you what they are attempting to do.

  But it goes far, far deeper, and in order to walk through all of this you are going to need a very strong stomach indeed, because the LIE IS SO BIG – that it will be difficult to assimilate at first.

  The hidden Mass, where the ACTUAL mass happens, is usually held in sub-sub basements under major churches or major cathedrals, and this is where there is a true and real BLOOD SACRIFICE! It is the occult version of what they are doing above ground! (as above, so below – as below, so above).

  In that “hidden mass” – which is the true and real reason for the allegorical blood sacrifice that the mass(es) are participating in above ground – they actually do lay out young, helpless, and naked little children on a large stone alter – both boys and girls – usually between the age of 2 years to 6 years old, and then first sexually rape them to produce within that child the thoughts, the ideas, and the strong emotions of “sex” (sssek -sssssssss) – just before those unfortunate kids are ritualistically sacrificed!

  At this time, the participants of this “hidden” MASS, are allowed (or perhaps even required) once again, to “eat of the body” and “drink of the blood”! However this is not imaginary body and blood – it is all TOO REAL.

  THIS body and blood they are consuming, are the body and blood of innocent young children who PRODUCE huge quantities of the needed dark psychic energy, which is then channeled directly into the EARTH GRID (as below) and the into 60 mile high grid (as above) – which helps our controllers in their ability to maintain the illusionary prison reality that we all find ourselves in.

  You could call this prison reality either “THE MATRIX” or simply what it truly is: A MAGNETIC HOLOGRAM.

  See everything written here to learn about the church and blood sacrifice.

  So, the tandem grid – the Earth grid and the grid 60 miles above the Earth are both receiving duplicates (positive/negative) of this psychic energy and information which then goes into the mass consciousness of all of humanity, which filters down into our subconscious mind as TRAUMA – and remember how I wrote in this article, that the spilt in a persons mind (subconscious mind) creates “alters” – and that “alters” are created though the process of TRAUMA BASED MIND CONTROL!

  It was the NAZI’s who studied this in the 1930s and 1940s, but then as a result of the CIA’s “Project PaperClip”- those very same NAZI’s were brought back to the USA, especially Dr. Death himself, Joseph Mengele, and were allowed to continue doing their research into trauma based Mind Control using mostly young children.

  Now under the control of the CIA, the NAZI’s worked both in the USA and in Canada – (McGill University in Canada is one of the foremost and leading Universities which were sponsoring research on young children in this regard).

  They have continued the study of both MIND CONTROL and CONSCIOUSNESS CONTROL, in order to learn more more effective ways in which they could change or control both the lower Earth grid and the higher Ionosphere grid!

  Thus, they were and are working on “scientific ways” that they could more permanently affect our individual and collective MINDS using not only dark occult or BLACK MAGIC methods, but also using new advanced “technologies” which are and were constantly being developed and then immediately studied to see how these technologies could be integrated into the MIND CONTROL of all of humanity!

  See and read this article.

  However, before it was the NAZI’s it was the Catholic Church (in the form of the Inquisition) that studied Trauma Based Mind Control in their research into consciousness and how it affected their control of the masses.

  NOTE: It was written in the diary of Joseph Bonaparte “Napoleon’s Brother” that when his army reached SPAIN – the home of the Catholic Inquisition – that when the dungeons were finally emptied of over 50,000 prisoners of the Catholic Church – EVERY MANNER OF DEVICES CONCEIVABLE TO THE IMAGINATION WERE FOUND IN THEM WITH WHICH TO TORTURE THE HUMAN BODY!

  It was the Priests that were DOING THIS! Not only that – they kept meticulous records of each torture and who it was given to – to observe the result! Over 300 wagon loads of bound books were taken from Spain back to Paris!

  When the Pope’s army once again marched on France to defeat Napoleon, it was said that the one and only thing that MUST BE RETRIEVED at all costs – were the torture records stolen from Spain!

  Only 30 wagon loads were ever recovered!

  No matter WHAT you’ve been told, or taught, or shown to be the so called truth, it’s ALL BEEN A LIE! ALL OF IT! In order to mislead, beguile, and throw you off the track!

  This stuff is old! It is very old and has been going on for a very long time.

  YOU MUST UNLEARN WHAT YOU HAVE LEARNED

  Because everything that you have learned is a lie! In the mental prison we live in (where everything is wink, wink, and nod, nod) by those BLACK MAGIC Occultists who rule over us – everything has a double or triple meaning!

  No matter what meaning they tell you – it’s a lie – and the real meaning is still hidden.

  These days the television is their TOOL OF DECEPTION – and you can bet that NO ONE THING you are ever told is the truth! Whatever happens in this world – there is the real meaning – and the meaning they tell us, the masses, over the television!

  This one is going to be especially hard to digest and here I must apologize in advance. It is truly graphic – and even perverse! However if I did not tell you this – how would you know the real truth? Remember who is running this world!

  The BELL is not of symbol of liberty – but it is in truth a symbol of enslavement!

  When a young boy child is naked on his hands and knees and about to get anally accosted by a Priest or Practitioner of Dark Magic – the view of his genitals from behind make the exact shape of a Bell!

  Unable to provide a picture or a drawing of what is obvious – you have to use your understanding of anatomy to realize that this is completely true. With most of his penis hidden, and just the leading end visible and hanging below – it gives you the “ringer” of the bells!

  And thus the SYMBOL of a “BELL” to the occultists symbolize the genitals of a young male child before he is about to be ritualistically “had” by one of them.

  Continuing with the anatomical construction of almost all of the “buildings” which we call CHURCHES – and even early government buildings – they have both a “steeple” which represents the fully erect male phallus (just as does an Egyptian Obelisk) and just below the steeple (on a church) you have the “bell tower” or the “ball tower” where the BELLS (BALLS) are kept – which is the laughable wink, wink, nod, nod of the occultists as they giggle at our willingness to believe EVERYTHING THEY TELL US WITHOUT QUESTION!

  THE BELL IS THE SYMBOL OF OUR ENSLAVEMENT

  In the old days, human beings were called to “worship” each and every Sunday, by the “ringing of the bells” (the ringing of the balls) which was our “signal” (symbol) to immediately come running to the Church to worship along with the satanic “controllers” of the BELLS (the balls), where our SEX energy (consciousness energy) would then be “harvested” from us, by the focusing of our mental intentions and our prayers directed toward the “ALTER” – the above ground symbol of ritual for the masses – where the allegorical blood sacrifice – the eating of the body and the drinking of the blood – took place.

  This “MASS” consciousness energy now collected – and thus harvested ritualistically – (and very freely given up, by the way, by all of the participants involved) – would then be re-directed and sent magically (magnetically) into both the Earth Grid (the ley-lines) and into the Ionospheric Grid (the psychic consciousness grid) in order to help BLACK MAGICIANS stabilize and to POWER UP (with OUR OWN Juice/electricity/currency) – the illusionary reality of the MATRIX or the magnetic hologram that is both entrapping and enslaving us all.

  In the days of Babylon – The “dark magicians” worshipped their pagan god “Baal” or “ba-al” or “ba-el” where “EL” literally means “pagan god”. Thus you have the words “EL- der” or “El – dar” which represents those who are the chosen ones of the pagan god – BA-AL! (Babylonian).

  In all government offices, you have the “el-ect” or those who are “el-ected” and thus who are in service to the pagan god “ba-al” or “ba-el” Those who are the “el-ect” are chosen by the process of an “el-ection” which is the way that all who are in service to the pagan god “ba-el” are chosen for their positions of AUTHORITY!

  Or, “election” is the process where by those who are the enforcers of the edicts of “ba-el” are placed into positions of their authority!

  All those who are “el-ected” by means of an “el-ection” are then placed in charge of the COLLECTION of the “juice”, or the collection of the “el-lectricity” – or the collection of the “currency” which belongs to the pagan god “ba-el” and is truly necessary to have or COLLECT – in order for those who are the “el-lites” (elites) to maintain the illusion of our 3-D holographic MATRIX and keep us totally enslaved and imprisoned to it:

  SO THIS is why BELLS are made in the shape of little boys testicles, (as seen from behind, when they are on their hands and knees) and why in slang terms kids seem literally compelled to call them their “balls”.

  In ritual sacrifice, the Satanic Priest or Practitioner who rapes a boy is literally “ringing the boys bells” or “ringing his balls” from a very graphic and visual and quite perverse standpoint when he practices forced anal inter-course with the boy.

  Remember also this is ANCIENT, ANCIENT stuff! It goes all the way back to BABYLON! Long before the “Bell” was invented!

  Using the Babylonian terms, you could say that his “ba-els” are being rung, or his “ba-als” are being rung. AND AGAIN FORGIVE ME – THIS IS ALL VERY SATANIC AND PERVERSE!

  But tell me,

  How are you going to know this stuff if someone, somewhere does not point it out to you, so that you can finally see the wink, wink and the nod, nod of the hidden symbolic meanings we are faced with in our world everyday, and FAIL TO SEE?

  Don’t you wonder why – and this is very important to know – ALL MEN (and women) WHO ARE PLACED INTO POSITIONS OF AUTHORITY – are either required to participate in, or are at least be intimately exposed to CHILD SEX?

  This includes:

  Popes

  Cardinals-Bishops/Clergy

  Government leaders/including Presidents, and Prime Ministers as well as leading members of Congress

  High Ranking Military Officers

  High Ranking Judges which includes those sitting on National and Inter-national Courts, as well as many District Attorneys

  High Ranking Officials within Police and Law Enforcement Organizations

  CEO’s of large multi-national corporations

  Leading Scholars with Major Universities

  owners and operators within News Organizations,

  …and finally agents within all levels of the CIA/FBI/DHS and in England MI-5 and MI-6 – and in Israel the Mossad, and in Russia – KGB/FSB – while in China who knows what they are called.

  BUT THEY ALL DO PARTICIPATE IN THIS! IT IS REQUIRED!

  How do you think that “we” are ever going to uncover all of this if we refuse to look at it straight on?

  THIS IS THE BASE OPERATING SYSTEM THAT POWERS THE MATRIX ITSELF! IF YOU UNPLUG THIS, YOU UNPLUG THE FAKE REALITY!

  WHICH IS WHY THEY PROTECT IT AL ALL COSTS! Now are you starting to get it?

  As the boy said to the “Terminator” in the movie: “ARE WE LEARNING ANYTHING YET?”… I can only show you the truth here.

  I can not make you understand or believe it – digging out the truth of this is YOUR JOB!

  Odgovori
 6. Dobardan
  Ovo je jedno razmišljanje van teletabis percepcije…

  Bog.. Ova riječ.. I sve oko njega je saga vezana za knjigu zakona, i time točno odgovara tj. Čini pravni sistem…
  Čovjek je na sliku boga… A boga tvrdi neki tamo u haljetku bilo bijelome bilo crnome i sad se ti želiš definirat nečijom izmišljotinm? Hm…
  Vidite, postoji nešto što se zove bock saga.. Ior bock… Di se tvrdi… Sve je bilo oduvik i sve će bit zauvik… Postoju tvrdnje um i svijetlost… , postoji alkemija i sila… Postoju tvrdnje nevezane za boga, nevezano za kreaciju… Ko zna kakvih tvrdnji ima.. Van percepcije, da nema sigurnog odgovora…
  A bog.. Kreacija.. Židokatski namet serviran teletabosima koji se koprcaju u izmišljotinama… A ujedno i odgovor… Kako pravni promet usmjerit gdje ti želiš…

  A duh, duša… Hahaha, jeli to ono jedno? Ko zna?

  Ps
  Ovo je na onu kaštelanku iz no. 3 hođinog mažinanja.

  Odgovori

Komentiraj