Webinar – Povijest

Dragi čitatelji željni znanja. Webinar povijest je bio moj pokušaj da se pravna situacija počne gledati kroz povijest jer je po meni vidljivo da je rimsko pravo i rimska crkva kao sve što dolazi iz rimskog carstva okupacija koja se može i treba pravno odbaciti. U pravnom smislu svaki čovjek ima pravo boriti se protiv okupatora i to je potpuno legalno. nažalost malo je onih koji vide takvo stanje, jer ne znamo svoju prošlost, povijest i tko i što smo bili. busamo se u prsa da smo kršćani i vjerni vatikanu i drugim parazitima zapadne civilizacije, ali zapravo to je manipulacija

Slijedeći webinar je „Povijest“ u kojem ćemo pričati o povijest ali iz nekakvih drugačijih izvora nego li onih na koje smo navikli. Ta povijest prikazana mnome rezultat je istraživanja i slaganja puzzla u najočiglednije i naj logičnije meni. kako će biti vama ne znam. najviše sam se oslanjao na Anastazijino učenje i objašnjenja koja su se potvrdila kroz moja saznanja i slutnje. Općenito ćemo se dotaknuti generalno današnje robovskog sistema i kako je do njega uopće došlo sa osvrtom na ove prostore koliko to bude moguće. veselim se unaprijed jer mislim da je povijest nakon prava slijedeća točka koju treba demistificirati kako bi imali potpuna prava zbaciti okupaciju stranaca i strane ideologije sa naših prostora ali i iz naših umova.

 

3 misli o “Webinar – Povijest”

 1. Dražeeenee ! ak stigneš preseli s kontroleuma
  Visitors
  Today: 192
  Yesterday: 139
  This Week: 1998
  This Month: 10744
  Total: 138943
  Currently Online: 22
  a za nastavak – dobro voziš i koraci ti dobivaju ubrzanje-štaš,puno je znakova oko tebe i kako sam već posložia pojam-ime A…………..NA STAZI……………….ja
  prilog-vrijednih tragalaca – ugljenokop Kemerovo i skriveni pronalazak od javnosti a možda ima i veze sa Megreovom obradom:
  https://www.fx-files.com/images/rusar3.jpg

  koristan uradak i čestitka na izvedbi,provedbi i hvala za dostupnost…..a i u skladu je s odabirom rječi naprednog mislioca….
  ….Daj svijetu najbolje što imaš, vjerovatno neće nikada biti dovoljno; Ipak, daj svijetu najbolje što znaš i imaš!
  …….Ako si uspješan steći ćeš i lažne prijatelje i istinske neprijatelje; Ipak, i dalje budi uspješan!
  ……… 😇 😇 😇 😇 😇 😇………..
  i zanimljivi trenutni ulaz i pogled na jutub priložena videa = iznenađeeenjeee ? …….. 6 komentara
  a i priložčić za………ko ‘vata…..razlog
  N a m a s t e !
  Samo značenje Namaste nadilazi etimologiju riječi te zalazi u duhovnu sferu. Ono prezentira ideju da smo svi mi božanska djeca koja nose božansku iskru u području srčane čakre. Klanjanje drugome u pozdravu Namaste i gesti Namaskar,

  znači poštivati ono duhovno u drugome, što i mi sami nosimo u sebi.

  Sama gesta Namaskar predstavlja Anjali Mudru, koja je u suštini joga asana. Izvođenjem geste Namaskar pojedinac ujedno uravnotežuje svoju energiju te se usmjerava prema unutra kako bi se povezao sa svojim duhom.

  “Poštujem mjesto u tebi gdje čitav Svemir prebiva.

  Poštujem mjesto u tebi u kojem je Ljubav, Istina i Mir.

  Kada si u tom mjestu u tebi

  i ja u tom mjestu u sebi

  mi smo Jedno.”

  Namaste.

  🌹…..🌹…..🌹…..🌹…..🌹

  Odgovori
  • uz spomen imena Anastazija…….posebnost ovog priloga iz Kemerova je sačuvano tijelo od raspadanja u ružičastoj tekućini….nema puno o pronalasku a nešto sam ipak pronašao zahvaljujući Miro Smolčić linku:
   Još jedna zanimljiva činjenica! Region Kerem se nalazi na jugu zapadne Siberije, samo na područjima na kojima su se naši preci naselili nakon što su napustili potopljeni Daari! Zar nije previše slučajno slučajnost čak i za najvećeg “nevernika Thomas”? Ali socijalni paraziti ne žele priznati činjenicu da je civilizaciju Midgarda stvorila bijela rasa, ljudi koji su govorili ruski jezik i imali rusku genetiku! ..

   Nehotice dok čitate liniju o pronalaženju sarkofag s tijelom lijepe stranac pada na pamet bajka “Sleeping Beauty” (na ruskom – “Uspavana lepotica”) … iza devet planine, leži uspavana lepotica, bajka je staklena kovčeg i, u stvari – mramora sarkofag ! Ali ostatak je isti. Kovčeg-sarkofag je bio u grobu. Zanimljivo je da su svi očevici ko je pravi “sleeping beauty” Vidio je posvjedočio da je on obećao da nije mrtav, ali za spavanje! A tijelo u takvom stanju držati jasan roza tečnost, koja ispred njenog tijela brzo počela da gubi na svojoj formi. Neko ko je tijelo izuzetno lepe mlade žene u fluid postavljen, gledajući metu, pokušavajući da zaštiti svog tijela i od najmanjeg razgradnje, a to je da štite ćelije organizma prije nego što proces raspadanja, očuvanje kvaziživými (neodumřelé ćelija, proces razgradnje je u potpunosti zaustavljen ). Neko stavio njeno tijelo u stanje između svijeta živih i mrtvih…………..ostalo zanimljivo pokazivanje na:https://bs.suenee.cz/tisulska-princezna/

   Odgovori

Komentiraj