Maskenbal, svečano otvaranje “igara bez vremenskih granica”

Kad sam prije par dana prvi put kročio u apoteku sa maskom, nakon gotovo mjesec dana kućnog pritvora, prvo što mi je palo na pamet je bilo da kažem: „Ruke uvis, pare ili život!“. Na svu sreću apotekarka me je, unatoč mask prepoznala i oboje smo se nasmijali, ja onako veselo, a ona pomalo kiselo.

Koliko je nošenje maski opravdano iz zdravstvenih razloga? Nije li to samo gesta poslušnosti onog koji je nosi, kao izraz prihvaćanja i podupiranja aktualne politike?

Obaveza nošenja maski je mjera ušutkavanja i discipliniranja stanovništva donesena u vrlo neugodnom trenutku za donositelje. Naime, sve su analize pokazale, da su donešene mjere, kao reakcija na prijetnju od strane co-virusa, pretjerane, preagresivne i nadasve omalovažavajuće. Kako bi spriječile opći revolt napaćenih ljudi i smanjile pritisak od strane onih koji su svijesnih tih grešaka, sve vlade pribjegavaju istom scenariju. Direktan skok iz izvanrednog stanja u normalnost, bio bi doslovno javno priznanje greške, što bi opet otvorilo vrata diskusiji o odgovornosti za načinjenu štetu. Pad povjerenja javnosti si ne priželjkuje nijedna vlada na svijetu. Zato je preporučljivo djelomično nastaviti psihozu straha i maltretiranja građana. Što se groznije prikaže neprijatelj ili opća opasnost, to se više može napuhati naknadno herojstvo. Obaveza nošenja maski, unatoč svim dokazima o njenoj neučinkovitosti i štetnosti, upravo je savršeno rješenje za jednu malu pauzu.

Kakvu poruku šaljem okolini noseći masku na javnom mjestu? Strah me je, širim psihozu straha i pasivno zahtjevam da se i svi ostali solidariziraju sa mnom u nošenju maski.  Trend koji bi trebao olakšati i naviknuti nas na normalnost nošenja maski je njeno podizanje na nivo statusnog simbola. Nosim li običnu masku, masku koju sam sam izradio ili pak uradak nekog poznatog modnog kreatora? Nošenje pomodne maske je znak tihog pomirenja i dodatne podrške stanju “novog normaliteta”. Ispravno pitanje glasi: zašto nosim masku? Kako se osjećam dok je nosim? Kako se osjećam nakon pola sata nošenja maske?

Neispravno “novonormalno” pitanje glasi: „Da li ti se sviđa moja maska? Ljepotom svoje maske ja pokazujem da sam poslušniji od ostalih i potajno se nadam pohvali. Nisam li time nekao iznad onih koji nose one ružne, bezlične maske? Moram priznati da sam sa ovom divnom maskom još lijepši nego prije. Mislim das sam se zaljubio u svoje novo ja.”

Reakcija djeteta i prosječnog psihičkog bolesnika na nošenje maski u javnosti je gotovo ista. Dijete u maskiranim mladićima u autu vidi pljačkaše banaka, koji upravo idu na svoju sljedeću pljačku. Psihički bolesnik vidi u maskiranim ljudima prijetnju, osjeća nesigurnost koju oni šire. Nedvojbeno je da je naredba nošenja maski sljedeći korak plasnkog procesa ka atomizaciji (fragmentaciji) društva. Svaki pojedinac smije isključivo digitalnim putem kontaktirati sa kolektivnim “cloud-om”. Svaki kontakt između atoma je nepoželjan, jer otežava njihovu kontrolu i manipulaciju. Poslušni građanin sadašnjeg trenutka je osamljeni atom, udaljen od drugog atoma nekoliko svjetlosnih godina i bez mogućnosti dodira. Kontakt je dozvoljen samo sa centralom i svaki atom ima direktni digitalni kontak sa njom. Atomizirani pojedinac tako postaje puka projekcija ili produžetak kolektivne (umjetne) inteligencije. Fragmentirano društvo je idealno za provođenje manipulacije i kontrole nad njim.

Drugi aspekt nošenja maski je radikalno srozavanje dostojanstva civilnog stanovništva  i njegova kriminalizacija na podsvijesnom nivou. Sad smo mi sada maskirani (potencijalni) ilegalci, bez obraza, bez smješka, bez empatije i emocija. Svi smo mi sada bez-obrazni agenti “velikog brata”. Štoviše, mi smo, dobrovoljno odustajući od svoje individualnosti, odustali od sopstvenog iskustva stvarnosti. “Veliki brat” sada preko nas doživljava ono što mi doživljavamo, naše iskustvo je njegovo iskustvo, naš život je njegov život. Jesmo li samo privremeno ustupili sebe nekome drugome, samo da bi stekli osjećaj sigurnosti, ili je na pomolu najveća i najlukavija otimačina bioloških ljudskih bića u povijesti?

Obaveza nošenja maski je samo pripremni korak ka obaveznom cijepljenju, koje naravno neće biti ni obavezno ni prisilno, ali neophodno potrebno onima koji svoje preživljavanje zasnivaju na ovisnosti o društvenim resursima. Autonomnost u preživljavanju ili ti umjeće lova, polako postaje jedini garant suvereniteta pojedinca.

Maske su dodatno prouzrokovale nijemost čitavog naroda. Postali smo pravi nijemci, narod bez usta i bez glasa. “Social distancing” nije zdravstveni  več društveni projekt de-empatizacije društva. Na putu smo ka društvu u kojem nitko nikoga ne poznaje, nitko sa nikim direktno ne komunicira, nikoga nije briga za drugoga. Cilj ovog projekta je dovesti  pojedinca do stanja ravnodušnosti, kao mirne osnove za transformaciju u hladnog izvršiococa naređenja „clouda“, bez vlastitog preispitivanja i uplitanja s(a)vijesti. Koračamo ka svijetu totalne poslušnosti. Poslušnost iznad svega! Da li vam se stvarno sviđa ovaj maskenbal ili ova permanentna tiranija civilnog stanovništva? Dobrodošli u NWT, novu svjetsku tiraniju.

Matematički gledano, veća je vjerovatnost da dobijete na lotu nego da se zarazite. Ako razmotrimo aktualno stanje zaraženosti na osnovu “pouzdanih” testova, potreban je vremenski period od više od 50 godina da teoretski imate mogućnost  da se zarazite, ukoliko svakodnevno srećete 50 novih pojedinaca. Zato skinite svoju maske, kad god to nije zakonski neophodno, zbog vašeg vlastitog zdravlja i zdravlja vaših bližnjih! Sebi štetite smanjenjem dotoka kisika i trovanjem ugljičnim dioksidom, te opasnošću od infekcije onih bakterija i virusa koji su u vlažnoj klimi maske otkrili idealne uslove za rast i razmnožavanje. Drugima štetite zato što ih stalno podsjećate na prijetnju, šaljući im poruke straha govoreći im: “Mi smo u ratu!”. Vi niste kirurg koji nosi masku u sterilnoj operacionoj sali tokom otvorene operacije, koji tu istu masku baca neposredno poslije. Nošenje maske je naš javni stav kojim potvrđujemo da vjerujemo u laž i da poslušno širimo tu istu laž iz onog medijski nametnutog osjećaja sigurnosti legalnog građanina, istog onog koji nas sutra može obavezati da učinimo svakojaka, još gora, zlodjela protiv čovječnosti, pod izgovorom da činimo samo ono što društvo od nas zahtijeva.

Svim našim imunskim sistemima je nadaleko potreban stari normalitet, bez straha i udaljavanja. Učinimo korak nazad, ka zbližavanju golih, jednakovrijednih obraza!

 

13 misli o “Maskenbal, svečano otvaranje “igara bez vremenskih granica””

 1. 🙏……………………😊………………………..🙏………………….😊……………………..
  evo fernando i priloga……..ma ni za virovat da si to nabio na nos i još to i ovako objaviš a i ulazak u apoteku nije bio obavezan s maskom već jedan po jedan a kod mene su posluživale sa ulaznih vrata a čekalo se vani
  1. – https://youtu.be/5dP_CJb0sjc?list=RD5dP_CJb0sjc
  04.06.2020.

  S pozdravima punim ljubavi od svih duša na ovoj stanici,

  2. – A sada, naša posljednja poruka o toj „pandemiji“ jednako dobro služi i danas, ali bit ćemo mnogo jasniji o tome zašto glavni mediji drže koronavirus „u vašem licu“, tako reći. To je dio plana kontrole uma mračnih, a kombiniraju ga univerzalnim zakonom privlačnosti – oni znaju da im energija misli i osjećanja vraća ono što im odgovara. Opseg do kojeg oni koriste ovu kombinaciju da zavaravaju i manipuliraju populacijom, nevjerojatan je.

  Njihovi TV mediji opetovano emitiraju filmove pacijenata s respiratorima tako da se bojite zaraze kovidom-19 i osjećate ljutnju, prestrašenost i ogorčenost zbog štetnog utjecaja na vaš život i izdržavanje. Mračnima trebaju niske vibracije tih negativnih reakcija kako bi se održali i nastavili njihovu „pandemiju“.

  Njihovi medicinski stručnjaci tvrde da su testiranje, nošenje maski i socijalno distanciranje od presudnog značaja; i da gomile koje se okupljaju i ne nose maske i poduzeća koja se prebrzo otvaraju, ugrožavaju vas i vaše voljene. Osim što drže stanovništvo na rubu izvještavanjem da su neki rezultati ispitivanja netočni ili neuvjerljivi, oni vam iznova i iznova govore kako nepoštivanje smjernica CDC-a čini još vjerojatnijim da će vas još jedan val bolesti, koji bi mogao biti gori od prvog, pogoditi za nekoliko mjeseci.

  Ti “stručnjaci” znaju da maske sprečavaju normalno udisanje i izdisanje, normalno disanje i oslabljuju imunološki sustav. Njihovo obavezno „ostati kod kuće“ stvara stres, a stres također slabi imunološki sustav. Populacija sa kompromitiranim imunitetom vrlo je podložna bolestima, a to bi rezultiralo većim brojem smrtnih slučajeva – drugi val covid-19. Poput lažne statistike kojom vas svakodnevno hrane, i smrt iz bilo kojeg uzroka pripisala bi se toj bolesti ili “njenom kompliciranju”.

  Rečeno vam je da će virus nastaviti ubijati dok cijela populacija ne bude cijepljena. Mračni trebaju pozitivan odgovor javnosti da će cjepivo okončati tu „pandemiju“, tako da će energija tih misli i osjećaja dovesti do ostvarenja njihovog plana obveznog cijepljenja.

  Prvobitno, “stručnjaci” su rekli da bi razvitak cjepiva trebao trajati najmanje dvije do tri godine. Možda to vrijeme čekanja nije proizvelo energiju straha koja se očekivala ili možda mračni nisu željeli toliko dugo čekati da vas istrijebe. Sada, nekoliko laboratorija je vrlo uspješno u razvoju cjepiva da bi cjepivo moglo biti dostupno prije kraja ove godine.

  Doista će biti! Cjepiva nakrcana smrtonosnom količinom patogena i programiranim mikročipovima koji bi također bili u cjepivu bili su spremni prije puštanja koronavirusa. Svi aspekti ove „pandemijske“ agende mračnih – nazovimo ih Duboka država, termin koji se danas obično koristi – pažljivo su isplanirani prije nekoliko godina, nakon što njihovi pokušaji sa SARS-om, ptičjom gripom i drugim u laboratorijima osmišljenim virusima nisu uspjeli proizvesti pandemiju koja je, poput koronavirusa, trebala ubiti milijarde ljudi.

  Dodajemo ovo od životne važnosti: izvanzemaljski znanstvenici među vama u velikoj mjeri su smanjili toksičnost te zalihe cjepiva i izbrisali programiranje čipova.

  Draga obitelji, probuđene duše koje preispituju službene izvještaje moraju znati o naporima koji se tiču kontrole uma/zakona privlačnosti koji su u toku, ali relativno malo njih je dovoljno napredovalo u svjesnoj svijesti da vjeruje u glasnike izvan planeta. Možete uputiti prijatelje, obitelj i poznanike na internet, koji ima riznicu točnih informacija medicinskih stručnjaka i istraživača o prirodi virusa i o onima koji stoje iza ove „pandemije“. Operativci duboke države koji kontroliraju Internet uklanjaju sve što mogu od onoga što otkriva njih i njihove đavolske aktivnosti, ali ne mogu suzbiti svu istinu koja izlazi na svjetlo.
  Voljena obitelji, budite neustrašivi i optimistični u ovo doba nemira i konfuzije. Miran, lijep, zdrav svijet uzdiže se iz pepela vjekovne tame. Svijet kojem pomažete da se manifestira u vašem vremenu cvjeta u kontinuumu – vi i svjetlo već pobjeđujete.
  ___________________

  Ljubav i mir
  💞 💞 💞 💞 💞

  Odgovori
  • operateri nas zajebavaju te zbog toga….
   uz prilog na spomen: OPĆA OPASNOST
   …… Što se groznije prikaže neprijatelj ili opća opasnost, to se više može napuhati naknadno herojstvo. ……..
   .priložena je video obrada sastava opća opasnost -to sam ja…..i pošto klikom na link videa možete dobiti nešto reklamno umjesto odlične izvedbe i pisme sugeriram tko želi odslušat priloženo da po kliku pogleda na desnu stranu di se nude video izvedbe sastava opća opasnost i tamo ponovno klikne na itvedbu …..to sam ja

   Odgovori
 2. ….. možda nekima ovaj text pomogne …..
  But there is much more to reality than what we can see. feel, hear, taste and touch. In fact, an accounting of the matter that makes up the universe reveals that some 73% of it is made up of dark energy, and another 23% is made up of dark matter, neither of which can we see, nor understand. Furthermore, the human eye is only capable of seeing around .0035% of the entire spectrum of electromagnetic (EM) radiation. When we look into the heavens, 96% of it is invisible to us. Include in this the spiritual realms and there is an entire universe of possibilities which exists beyond our five senses.

  Very few scientists today are willing to explore metaphysics to examine life beyond ordinary perception in order to make a connection between the seen and the unseen.

  …..više na https://www.wakingtimes.com/2018/01/24/rudolf-steiner-explains-hostile-spiritual-beings-feed-off-fear-anxiety/

  Odgovori
  • uz ovu rečenicu ide i ovaj argument……..
   prevod :
   Ali u stvarnosti postoji mnogo više od onoga što možemo vidjeti. osjetiti, čuti, okus i dodir. U stvari, računovodstvo materije koja čini svemir otkriva da se oko 73% sastoji od tamne energije, a još 23% je napravljeno od tamne materije, a koju niti jednu ne možemo vidjeti niti razumjeti. Nadalje, ljudsko oko može vidjeti samo oko 0 005% cjelokupnog spektra elektromagnetskog (EM) zračenja. Kad pogledamo u nebo, 96% toga je za nas nevidljivo. Uključite u ovo duhovno carstvo i postoji čitav svemir mogućnosti koji postoji izvan naših pet osjetila.

   Danas je vrlo malo znanstvenika spremno istražiti metafiziku kako bi ispitali život izvan uobičajene percepcije kako bi uspostavili vezu između viđenog i nevidljivog.

   Odgovori
   • ……ma izostala mi rečenica…..
    Draga obitelji, probuđene duše koje preispituju službene izvještaje moraju znati o naporima koji se tiču kontrole uma/zakona privlačnosti koji su u toku, ali relativno malo njih je dovoljno napredovalo u svjesnoj svijesti da vjeruje u glasnike izvan planeta.

   • dakle nedavni obračun iznad Brazila koji je pokazan ide u prilog razotkrivanju stanja na planeti

 3. Repetitio mater studiorum est… da malo ponovimo gradivo !

  Steiner wrote:
  “There are beings in the spiritual realms for whom anxiety and fear emanating from human beings offer welcome food. When humans have no anxiety and fear, then these creatures starve. People not yet sufficiently convinced of this statement could understand it to be meant comparatively only. But for those who are familiar with this phenomenon, it is a reality. If fear and anxiety radiates from people and they break out in panic, then these creatures find welcome nutrition and they become more and more powerful. These beings are hostile towards humanity.

  Everything that feeds on negative feelings, on anxiety, fear and superstition, despair or doubt, are in reality hostile forces in supersensible worlds, launching cruel attacks on human beings, while they are being fed. Therefore, it is above all necessary to begin with that the person who enters the spiritual world overcomes fear, feelings of helplessness, despair and anxiety. But these are exactly the feelings that belong to contemporary culture and materialism; because it estranges people from the spiritual world, it is especially suited to evoke hopelessness and fear of the unknown in people, thereby calling up the above mentioned hostile forces against them.” ~Rudolf Steiner

  Odgovori
  • dobro, prevest ću i to….Steiner je ostavia dosta svijetu
   Steiner je napisao:
   “U duhovnim područjima postoje bića za koja tjeskoba i strah koji potiču od ljudi nude hranu dobrodošlice. Kad ljudi nemaju tjeskobu i strah, onda ta stvorenja gladuju. Ljudi koji još nisu dovoljno uvjereni u ovu izjavu mogli bi shvatiti da ona znači samo komparativno. Ali za one koji su upoznati s tim fenomenom, to je stvarnost. Ako strah i anksioznost zrače iz ljudi i izbijaju panično, tada ta stvorenja pronalaze hranu dobrodošlice i postaju sve snažnija. Ta bića su neprijateljska prema čovječanstvu.

   Sve što se hrani negativnim osjećajima, tjeskobom, strahom i praznovjerjem, očajem ili sumnjom, u stvarnosti su neprijateljske sile u superosjetljivim svjetovima, pokrećući okrutne napade na ljudska bića, dok ih se hrani. Stoga je prije svega potrebno započeti s tim da osoba koja ulazi u duhovni svijet prevladava strah, osjećaje bespomoćnosti, očaja i tjeskobe. Ali to su upravo osjećaji koji pripadaju suvremenoj kulturi i materijalizmu; jer otuđuje ljude iz duhovnog svijeta, posebno je prikladno da u ljudima izazove beznađe i strah od nepoznatog, pozivajući na njih gore navedene neprijateljske sile. ” ~ Rudolf Steiner

   Odgovori
 4. fernando i maskenbal….evo priloga iz aktuelnih zujkanja
  – dakle, što se to zbiva na Zemlji – pitanje je ………………govori se o elektromagnetnoj obradi površine planete i spominju se na pogledavanje i vidljive brazde preko cilog otoka …..M a l t e…iz davnih prošlih zbivanja ali svjedoče za ovo sada da ima veze…neki su na tragu odgonetanja jer im se pomaže da slažu puzle brže nego je ljudski um u stanju povezivati zbivanja………………………
  velika munja neki dan pogodila je veliki obelisk u Vašingtonu kao i na dan ostavke pape Racingera u vrh kupole rimske katedrale, sve ima za vidjeti na snimcima
  moguće sam već ovo pokazao…..kolika je istina u ovim pokazima ? – bez ? neide jer nismo mi dorasli ovim igrama a sve nam najavili na otvorenju igara u Londonu-pogledajte video otvaranja i sve će vam se posvitlit-video postoji na netu a i na ovim stranicama-pokazao sam ga a prevesti ću i dio teksta ispod ovog prikaza :
  https://st6.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/5012417281?profile=original
  ==========================
  da je Trump osnovao tribunal je već javljano kao i njegov javni istup da se uvatia fajta sa kabalom kazarskom mafijom-duboke države koju imaju sve države svijeta:
  ……….”Melinda Gates doista nije izbjegla čeljusti pravde kad su se Tribunali pozabavili
  njezinim slučajem. Fotografski dokazi pokazuju da je predviđala kontrolu ogromnih sredstava Fondacije Bill & Melinda Gates, zajedno s novim Double-om za Bill, ali u roku od jednog dana sama je zamijenjena Double-om. Kotači pravde mogu polako mljeti, ali oni su neumoljivi i neizbježni. Melinda je bila uključena u sve planove Bill Gatesa da istrebljuje ogroman broj ljudi pomoću svog planiranog cjepiva sa zaraženo klice. Plan Gatesa bio je zaraziti neželjene dijelove čovječanstva dok je izliječio trenutnu pandemiju……….brrrrrrrrrrr

  Odgovori

Komentiraj