Narcizam u politici

Da li je danas politički korektno biti narcis? Da li je korektno biti i političar narcist?

Rekapitulacija krize co-virusa je jasno i glasno pokazala da su reakcije politike na tu krizu bile više nego neprimjerene. Svjesno su korištene laži u svrhu manipulacije javnog mijenja i širenje opće psihoze straha. Agresivnost, autoritativnost, neograničeno samopouzdanje (bahatost) u kontekstu neznanja, neiskustva i neiskrenosti, dala je jasnu sliku kakvi psihološki profili vladaju zemljom i svijetom. Te činjenice su nedvojbeno pokazale, da u strukturi društvenog sistema, uspjevaju i opstaju upravo osobe sličnog tipa. Kako itko, osim jednog “džon-obraza” može uspjeti u čovjeku stranoj okolini društvenog uređenja (pseudo)kapitalističke (pseudo)demokracije? Pokušajte si zamisliti scenu, u kojoj cijeli stožer CZ, skupa sa premijerom i cijelom vladom, javno iznosi iskrene isprike, podnosi neopozivu ostavku i moli oprost i pravni imunitet. Zašto je to nemoguće da se dogodi u stvarnosti? Jer državom i svijetom vladaju narcisi, a oni se nikad ne izvinjavaju, jer su uvjereni da su uvijek u pravu.

Mnogo opasnija pandemija od ove virusne je jedna druga pandemija, protiv koje nema i nikada neće biti pronađeno cjepivo. Mislim na pandemiju narcizma koja hara u krugovima svjetskih političara i krugovima onih koji stoje iza njih. Samo tako si mogu objasniti sve nelogičnosti, iracionalnosti, svo to licemjerje, propuste, manipulacije i laži, koji šikljaju iz tih krugova. Jedino tako si mogu umiriti svoju ljudsku i profesionalnu savijest jedne lijepe i uspješne etno-psihijatrice. Jedino tako si mogu opravdati svu ludost svijeta. Samo jedan koncept “inteligentne i disciplinirane narcisoidnosti” može barem donekle objasniti ono što se sada na globalnom planu odvija pred našim očima. Iza jedne politike “humanog” globalizma (UN, WHO, WIF, World Bank, zeleni i klimaši, …) krije se jedan fanatični i neizlječivi ekscepcionalizam, koji je moguć samo u podneblju ektremne narcisoidnosti. Ono što se krije iza misionarskih parola i projekata tih super-narcisa (koje oni spuštaju direktno od samog boga znanosti i do kojeg naravno samo oni imaji ekskluzivni dostup), je jedna ideoligija, koja uništava svaki osjećaj čovječnosti, dostojanstva i zajedništva svih ljudi, kao jedne velike ljudske porodice, sačinjene od jednakovrijednih individualaca.

Zašto me pojam narcizam tako neodoljivo podsjeća na pojam nacizam? Razlika je samo u jednom slovu, slovu r. Ima li smisla povezivati ideologiju nacionalnog socijalizma (ukratko nacizam) sa psiho-tematikom narcizma? Da li je Hitler bio narcis? Da li su svi nacisti bili narcisi? Odakle inače taj njihov poriv za “misioniranjem”? Odakle dolazi ono pravo, da smijem uzeti i život i materijalna dobra nekome? Da li je to zbog toga što smatram da sam bolji od nekoga, da to prirodno zaslužujem? Odakle dolazi ona ideja, ono uvjerenje, da zaslužujem privilegije?

Fenomen “misionarstva” vjerovatno najbolje opisuje karakter narcizma na nivou kolektiva ili institucije. Da li vam je poznat onaj osjećaj, koji vas tjera da gotovo nasilno uvjeravate nekoga u ono što ste upravo shvatili, u ono što vjerujete i što mislite da je apsolutna istina? Ne morate biti aktivni član jehovinih svjedoka, da bi bili član “svjetskog društva narcisa”.

Vjerovatno nijedan političar ne može uspjeti ukoliko nije narcis. Takav političar je uvjeren u nepogrešivost svojih odluka i nije spreman izviniti se za svoje greške, iako svi dokazi govore tome u prilog. On je najveći, najbolji i nema alternative. On je sam Bog na zemlji. Pošto “riba smrdi od glave”, onda mora i cijeli državni aparat biti narcisoidan, posebno onaj birokratski i represivni dio. Rijetko je tko imao priliku da na istom nivou priča sa državnim službenikom. Jeste li primjetili da je u kontaktu sa njima uvijek prisutan svojevrstan strah. Ukoliko ih ne “mazimo perom po guzici”, mogu se razbjesniti, mogu odužiti proces dobijanja dozvole ili odbiti naše zahtjeve, da novčanu kaznu ili fizičko maltretiranje niti ne spominjem. Cijela struktura vlasti ili države nije stvorena po liku i naličju čovjeka, tj. na osnovu njegove strukture i potreba, več na osnovu nečeg stranog, nečeg  što je čovjeku posve strano. Sve autoritativne i hijerarhijski organizirane institucije su također konstruirane po principu narcizma. Narcizam je ključ uspjeha pojedinca u našem narcisoidnom društvu.

Da li su vam promakle esencijalne sličnosti karaktera porodice Rockefeller i karakter onih koje od milja zovemo “use-nase-podase” ljudi.  Oba karaktera se  brinu samo za sebe i eventualno još za svoju užu i širu porodicu.. Gotovo je neodoljiva sličnost religije “Rockija” i religije tipičnog birača HDZ-a iz dalmatinske zagore. Što imaju zajedničko? Preaktivnost reptilskog dijela mozga i zakržljalost ili nerazvijenost onog prednjeg dijela.

Svatko tko podržava politiku “misionarstva” svjetske imperijalne sile, pogotovo one Obamine projekte “širenja demokracije”, je nesvjesni član svjetskog društva narcisa. To je naravno i svaki misionar – ljubitelj klima-Grete. Svi oni su sad ujedinjeni u jedan novi misionarski pokret neviđenih razmjera, kojem je cilj da spasi čovječanstvo milom ili silom, cijepeći svo ljudsko stanovništvo na zemlji, skupa sa čitavim životinjskim i biljnim svijetom (u najmanju ruku treba cijepiti sve koze i biljke papaje). Bolest misionarstva nije ništa drugo do poremećaj zvan na(r)cizam. Nazvati misionarstvo izrazom humanosti i brige je provokacija zdravog razuma. U na(r)cizmu nema ničega dobrog. U ljubavi narciste nema ničega humanog za one izvan njega samoga, kao što u “socijalizmu” nacizma nema nikakvog boljitka za one koji su izvan kruga nacista. Nazvati Bill Gatesa filantropom, isto je što i proglasiti Hitlera herojem njemačkog naroda, ili ti Staljina proglasiti herojem SSSR-a. Zanimljiva je činjenica, da niti jedan od ta dva veleizdajnika svog naroda, nije pripadnik većinskog naroda te države. Poznato je da Staljin nije bio rus, manje je poznato da je Hitler po ocu i majci navodno bio jevrej. Ipak oba su bili superiorni u svom narcizmu, isto kao i svi oni kršćanski misionari, koji su širili “spas” i “jedinu pravu vjeru” širom bezbožnog svijeta. Da li je i bog našeg svijeta također jedan veliki Na(r)cist?

 

12 misli o “Narcizam u politici”

 1. Ovo bi tilo reć da smo svi narcisi ,jer nikad više letanja i pisanja ,ko ga je kome uvalija ,ko bi triba kako nešta,jer svi imaju svoje mišljenje o svemu ,a ku.ca ne razumidu sami sa sebon !Misionarstvo je preuzelo drugi oblik nekakvog buđenja čovječanstva ,jer su se zle sile razmavale u svij šesnajst,i krucijalno je da se svi probude jerbo neće na dobro 😀 Ono šta svi propuštaju je ,jednostavnost onoga šta zovemo duh i nitko nije baš sto posto siguran šta je to,ali je ključna stvar da se autoritativno nametne u tvrdnjama o znanju nečega o čemu nitko ,ali baš nitko ,blage jebene veze nema o čemen se tu radi 😀Ono šta je meni jasno je, da svako uplitanje u prirodu(jer ovi ljudski procesi i razmišljanja su sve ,samo nisu prirodni)završi na loše,samo nikako to vidit jasno ,prije nego bude kasno 😀Svako umovanje je rezultat narcisoidnosti,bilo kome pravo ili ne 😀 Poštujem prirodu(to nije društvo,nisu gradovi,nisu države ,niti je to “svijet”kako ga ostali svaćaju,priroda se na oči gled ponavlja,a nikad nije ista ,ako možeš vidit jasno,zato se tematika vrti u krug ,ka ča pas vata svoj rep i nikako da ga uvati,a kad ga napokon ugrize,tad svati da je to dio njegovog tijela 😀 šta mu uopće ne smeta da slijedeći put kad ga uvati ludavica ponovo vata taj isti komad mesa i dlake 😀 sve dok ne prestane !Pasi su u ton smislu napredniji od ljudi, jer nakon nekoga vrimena prestanu,a mentalno dominantna vrsta zagrize i ne pušća po svaku cijenu 😀 Vidin da se sve ponavlja ,zato se držin sebe u centru,a ostali dižu prašinu za niku stvar 😀 Lipo li je na lažini suvoj ležat,kad krene potres neš imat di bežat ,ben ti sriću 😀A sad VI !

  Odgovori
 2. Piše: Cameron Day

  Planet Zemlja i velik dio našeg ugla svemira je začaran/urečen jako dugo vremena , urok koji baca sumnju u naše umove o tome jesmo li ili nismo povezani s nepresušnim izvorom sveg stvaranja. Čarolija uzrokuje da se osjećamo sami, ranjivi i izolirani – izbačeni iz nebesa u okrutan svijet, gdje pas-jede-psa.
  ….Mi smo, u ovom trenutku, u borbi za našu slobodu. Duhovna lažnoarhija nas želi preseliti iz našeg sadašnjeg , izrazito neugodnog kaveza u nešto proširenije stanje postojanja , ali ono u kojem oni i dalje imaju čvrstu kontrolu .
  Jedna metafora koja opisuje našu trenutnu situaciju je da smo kao jato pilića skrivenih unutar sitnog, tamnog, smrdljivog kokošinjca. Oni koji nas uzgajaju se pripremaju pustiti nas iz kokošinjca, u veći ograđeni prostor u kojem ćemo biti u mogućnosti da se osjećamo malo više slobode, ali i dalje unutar njihove kontrole. To je “Peradarov” način da se osigura da se može i dalje nastaviti hraniti našom energijom, dok mi mislimo da smo slobodni, zahvaljujući ljubaznosti naših tamničara.
  “Duhovna” lažnoarhija ne želi da narastemo do svojeg mjesta samostalne snage koja će nam omogućiti da jednostavno odemo iz njihovog cjelokupnog sustava kontrole. To je razlog zašto kanalizirane poruke suptilno slabe ljude, dok se pretvaraju zapravo da im nude rješenje za osnaživanje. Sve dok sjedimo i čekamo “dobre momke” koje nas dolaze spasiti, nećemo biti u stanju razlučiti tko doista ima naše najbolje interese u svom srcu , niti ćemo biti u mogućnosti da zapravo sami riješimo svoje vlastite probleme.

  Odgovori
  • ….Tama protiv (lažnog) svjetla – Dvojnost Demiurga

   Da bi osvojili i kontrolu najšireg mogućeg spektra duša, pokvareni demijurg dijeli svoje agente u dvije naizgled suprotne ekipe: tamni protiv (lažnog) svjetla .

   Ne može svatko biti svetac, tako mora biti mjesta za grešnike unutar Demijurga , sve dokle su svi uključeni pod njegovom čarolijom. Ono što je najvažnije za Demiurga je da obožavamo barem jednog od njegovih agenata, bez obzira pripada li on timu svjetla ili timu tame.

   Postoje imena mnogih igrača unutar ove kozmičke , višedimenzionalne drame za koja ste bez sumnje čuli , kao što su : Lucifer, Jehova, Belzebub, Arch Angel Michael, Sotona ( drugačiji pajdo od Lucifera ), Aštar , deseci Arch anđela , navodno uzašli “majstori ” i razni drugi kanalizirani entiteti.

   Dok su neki od tih bića igraju za tamnu momčad, a neki igraju za momčad (falšeg) svjetla , SVI oni u konačnici igraju za pokvareni Demiurg koji ih kontrolira. To je, u biti, velika tajna vladara (archons): Oni nisu samo “zla , demonska bića “, već i oni koji se pretvaraju da su anđeli i uzašli majstori ..
   Koja je svrha sve ove kontrole?

   Korumpirani demiurg je entropijski sustav umjetno izazvanog razdvajanja svijesti koja polako umire, i on ovisi o žetvi energije iz duša utjelovljenih u okviru njegova sustava kako bi sačuvao svoje postojanje. Kako bi pobrao najveću moguću količinu duševne energije, on je stvorio tama – svijetlo paradigmu dvojnosti kako bi se osiguralo da svatko koji se utjelovio na svijetu koja je pod njegovom čarolijom posluži kao ” duševna baterija ” koja pomaže u održanju Demiurgove energije. “Dobre” duše će tražiti tim (falšeg) svjetla, a “loše” duše će tražiti tamni tim , ali nepoznato je većina od tih duša, svi su oni služe istom sustavu .

   Da bi održali igru dvojnosti zanimljivom za svoje sudionike, demiurg postavlja gustoću postojanja da ” inicira ” tamnim i svijetlim staze kroz koje se mogu penjati. To daje bićima koja se kreću kroz tu gustoću osjećaj postignuća, a zapravo je činjenica da se krećete kroz labirint demijurgove iluzije. Igrači na višim razinama hijerarhije znaju da su u samo – poslužujućem sustavu , ali njima takva pogodba odgovara, jer oni postaju rukovoditelji vlasti i primaju energiju od bića nižih na skali koji ih obožavaju.

   Odgovori
  • o opozivu svih nametnutih nam tkz. ugovora sam već kokodakao na spomen ……akaša zapisa…i evo i ovaj čovjek spominje tu potrebu
   ……..Rješenja za žalosnu dvojnost

   Pa kako se osoba može izvući iz ove dualne paradigme? Prvi korak je da uključite protokol sustava samočišćenja i ukinite sve sporazume koje ste napravili sa svim bićima koje nemaju vaš najbolje interes na umu. Zatim, opozovite sve ugovore da vide stvarnost polariziranih izraza. Svaki put kada opozovete sporazume, budite sigurni da ste povratili svoju energiju koje je otišla njima. Zatim potvrdite svoje opredjeljenje da transcendirate kontrolne paradigme pokvarenog Demiurga bez da budete uvučeni u besmislene bitke polariteta.

   Ja također preporučujem kratku svakodnevnu praksu opozivanja svih ugovora kojima doživljavate teškoće, ograničavanje, loše odnose, zdravstvene probleme, financijske probleme, obiteljske disfunkcije, i sve ostalo u vašem životu što vas energetski iscrpljuje. Broj i količina ugovora koje smo nesvjesno sklopili u toj matrici lažnog realiteta su uistinu zapanjujući. Kad obratite pažnju na suptilne i očite ugovore koji upućuju da postoje nevidljive rešetaka vašeg zatvora, doista ćete uvidjeti da uvijek postoje sporazuma koji trebaju biti ukinuti.

   Nakon što ste započeli taj proces, možda ćete primijetiti manji “kontakt” s lažnim svjetlosnim bićem, i možda ćete se osjećati pomalo usamljeno dok se ne naviknete na promjene . To je vrlo dobro vrijeme da ojačate svoju vezu s vlastitim Višim Ja , jezgrom Zemlje i Galaksije . Kako se podešavate, možda ćete primijetiti da bolje spavate i osjećaj da možete lakše vidjeti kroz obmane zamaskirane pozitivnošću.

   Odgovori
  • i da ponovim…….
   rječi urednika – rušitelj svjetova :
   Živimo u uzbudljivim vremenima.

   Nepoznato je što stoji pred svima ali je i uzbudljivo i zastrašujuće. Dugoročno uzbudljivo, ali kratkoročno djeluje zastrašujuće. Sva carstva na kraju umiru, a mi smo u terminalnoj fazi Novog Svjetskog Poretka koja se neće oporaviti od igre Ruskog Ruleta koju je igrala, jer im je Vladimir Putin predao napunjen pištolj i povukao obarač.

   Posljednjih nekoliko tjedana stvari su stavljene na mjesto za posljednju bitku. Postoji toliko različitih činjenica i događaja, slijeva i desno, i pokušat ću dati sve od sebe da ostanem metodičan u ovom kompliciranom izlaganju. Pratite me, već se tri tjedna borim s ovim člankom zbog sulude količine dodatnih detalja koji dolaze svaki dan. Možda je bio pogrešan trenutak prestanka pušenja, ali uživam u dobrom izazovu.
   ………………………tako je vrijedni uredniče………detalji se nižu, razotkrivanja napreduju

   Odgovori
 3. ovo je u skladu sa postavom posta :
  Svjetska se poljoprivreda sustavno uništava kako bi se utabao put GMO-u i sintetičkoj hrani, poput mesa proizvedenog u labaratorijima. Dužnosnici UN-a upozoravaju da sada ulazimo u fazu 2: “Kriza s hranom i ekonomski kolaps”, dok Njemačka zatvori svoje najveće postrojenje za preradu govedine i svinjetine, a Nizozemska započinje odstrel životinja zbog “straha od širenja koronavirusa”.
  Sjedinjene države pak zatvaraju 60+ postrojenja za preradu hrane.
  Da li je ovo dovoljan razlog da zasučete rukave i zasadite vrt, već danas?
  Ekonomski kolaps označava završetak 1. faze korona plandemije, dok druga faza započinje otkrićem i distribucijom cjepiva za “koronavirus” diljem svijeta. Naravno, cjepiva će biti obavezna, a u tu svrhu isplaniran je drugi val korone na koji nas “stručnjaci” upozorovaju sa korporativnih malih ekrana već mjesecima, jer novi val je ključan za implementaciju nadzornih kamera i aplikacija za praćenje, imunitetnih putovnica i uvođenje spomenutog obaveznog cijepljenja. Novi val je ključan za uništenje ekonomije i gospodarstva u potpunosti, te za uvođenje digitalne valute i pokretanje četvrte industrijske revolucije iliti robotizacije i digitalizacije svega. Drugi val je ključan za uspostavu Orwellovskog totalitarnog planetarnog sustava. Tehnokracije.

  Stoga, planirajte unaprijed, još uvijek nije kasno za pobjeći iz grada, još uvijek nije kasno zasaditi krumpir, grah, grašak, mahune, krastavce itd., još uvijek nije kasno da informiramo ljude oko sebe o onom što nam psihopatska klika sprema i stanemo ovom ludilu zauvijek na kraj.

  Vi ste slobodna suverena bića, nitko i ništa nema pravo na vas, vi niste ničije vlasništvo i ničiji rob.
  uz ovo ide i ova obrada:
  https://youtu.be/62avRaWrp2c

  Odgovori
 4. ajmo sad malo na aktuelnosti o našoj majčici Zemlji : elita za ovo zna i želi iskoristiti ovaj kosmički događaj za svoje naume koji nisu dobri za čovjeka-uspostava NWO i da nas što više strada a za sebe imaju pripremljene bunkere ……..Drama planete Zemlje traje u žestini izmjene kopna oko 1hi30min………………….a i prodaju se apartmani ko ima lovu
  promatrači zbivanja odapeli su svježu poruku za ….žive čovjeke – pa učimo li na vrijeme, uviđamo li sve ove klimatske promjene jer nisu sve iz igara pokvareneelite a i dalje astronomi ne pjevaju jer pjevanje je kažnjivo jer ustaljeno se ne talasa bez kazne…..ima stradanja onih astronoma koji nebi šutili o viđenom…tu treba spomenuti najbolji opservatorij na planeti za praćenje u Arizoni-sagradio ga Vatikan ali sve češće dolete vatrenih bolida se neda sakriti….kao ni pomahnitalu šumanovu rezonancu di baždirani uređaji Tomska koji to prate ne mogu ni izmjeriti jačinu oscilacije evo sad svježi otisak poruke:pratiti se more na cropcirklecenter serveru a pokazati ću komentar info bakice koja eto gle odnekud zna objasniti i ovakve pojave-čudna,da čudna li čuda što sve zna objasniti
  https://st5.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/6077609888?profile=RESIZE_710x
  SOZT
  Hunt’s Down zakonit je dizajn kruga usjeva, s očitom i jedinstvenom porukom. Sunce se okreće u smjeru suprotnom od kazaljke na satu kada se Sunčev sustav gleda odozgo. To je prikazano ventilatorom u središtu dizajna. Oštrica oštrica ventilatora smještena je tako da nailazi na kalendarske lokacije čovječanstva za Solsticij i ekvinoks, koje su prikazane četiri točke oko Sunca. Planeta Zemlja zaustavljena je u svojoj orbiti u prosincu 2003. godine susrećući Nibiru u svojoj orbiti, a potom je gurnuta natrag u položaj kolovoza.

  Dakle, za to vrijeme Zemljine zaustavljene orbite, Zemlja nije bila u odgovarajućem položaju za Ljetni Solsticij, a iluziju da su to radili dobroćudni izvanzemaljci koji rade pod smjerom Vijeća svjetova kako bi čovječanstvu omogućili više vremena prilagoditi se spoznaji da je Nibiru stigla. To pokazuje položaj Zemlje s desne strane Hunt’s Down, jer je na pola puta između onog što bi bilo Ljetnim solsticijom 20. lipnja i padom ravnodnevnice 22. rujna.

  Kako će stvarni položaj Zemlje u avgustovskom položaju utjecati na čovječanstvo na ljetni Solsticij? Sazviježđa se nisu uskladila s pretpostavkom da je Zemlja u orbiti za Sunce, ali netko tko se usudi to istaknuti smije se. Zemljino kolebanje je postalo očito, s kutom sunčeve svjetlosti i smještanjem Sunca pri izlasku ili zalasku sunca očigledno pogrešno. Kao što smo primijetili tijekom naše analize Stonehengeovog dizajna, dobroćudna podvala koja je sve normalna počet će ispadati kako bi se Nibiru i zaustavljena orbita mogli ostvariti.
  EOZT

  Odgovori
  • sljedeči:
   https://st4.ning.com/topology/rest/1.0/file/get/6080936267?profile=RESIZE_710x
   SOZT
   Ovaj je zakoniti dizajn postavljen blizu vremena Solsticija, 20. lipnja, tako da bi malo tko propustio poruku. U Gregorijanskom kalendaru čovječanstva postoji 12 mjeseci, a za svaki od njih Sunce izlazi kako bi bacilo drugačiju sjenu na kamen pete Stonehenge. Ako 20. lipnja nagib Zemlje nije precizno poravnan, Pete kamen će baciti sjenu, ali neće odražavati izlazeće Sunce. Kut sjene će umjesto toga ukazivati ​​na Dnevni pomak Zemlje i zaustavljenu Zemljinu orbitu.
   EOZT

   Odgovori
  • urednica Matrixworlda naravno prati aktuelnosti i objavljuje o svemu po malo-temeljita je i napredna pa tako je i uvatila ovaj intervju čovjeka koji zna više od običnih nas pa ko želi znati više evo na čitanje iako je staro …vidimo po objavi otisaka oko Stonehenđa promatrača da to nije gotovo a i vatreni prsten planete je sve aktivniji u ključanju magme i uznemirenosti tektonskih ploča što i mi osjetimo promjene na Gibraltaru i velikog oceanskog rasjeda:
   https://matrixworldhr.com/2012/06/11/intervju-s-james-m-mccanneyem/

   Odgovori
   • evo na uvid što sam kopirao- mali djelići istine koji se objavljuju na ovom sajtu za žive čovjeke…..
    Martin: Možete li pričati o tome?

    McCanney: Naravno, NASA je skupina znanstvenika. To je ono što mi uvijek mislimo, ti inžinjeri koji grade svemirske brodove i slične stvari. NASA-om upravlja i posjeduje ju NSA (Nacionalna sigurnosna agencija). Postoji sloj iznad NASA-e koji ju kontrolira.

    Donald Golden, koji je 90-ih došao u NASA-u, je prebačen iz CIA-e i njegov je posao bio čuvanje tajni ili zataškavanje NASA-e. Ono što je on učinio jest to da je došao i prvo što je učinio je bilo natjerati svih –vrh, dno, suradnike koji su radili za NASA-u – da potpišu, u osnovi, sporazum o neotkrivanju s NSA.

    NSA vrši kontrolu na svjetskom nivou kao dio nadgledajuće vlade koja je već na svojoj poziciji. Sada pričaju o Jednoj vladi. Jedna vlada je već na svojem mjestu; oni to sada samo žele službeno potvrditi. Oko toga se sada sve vrti. Ali Jedna vlada je već neko vrijeme na svojoj poziciji.

    Martin: Jesu li Jezuiti iza toga?

    McCanney: (smijeh) Jezuiti?

    Martin: Da.

    McCanney: Vatikan ima veliki udio u Jednoj vladi i dio je nje, ali nije sve. To je kao nekada u Srednjem dobu s kraljevima, potomci cijele pratnje i, u stvari, to seže čak i dalje u prošlost. Neke osobe vjeruju da to ide unazad sve do svećenskih kultova u Egiptu.

    Ali većinom se radi o situaciji diljem svijeta gdje imate doslovce na stotine obitelji koje se povezuju s time, a sve su vrlo bogate, drže kontrolu u svojim zemljama, oni su u svakoj zemlji na svijetu. U svojoj zemlji kontroliraju politiku, novac, bankarski sustav; dakle, postoji velika mreža tih ljudi.

    Za NSA, to su ljudi koji su povučeni, vrlo često u mladosti, poput Clintona, mladog Busha, kako bi bili operativci koji će upravljati nekim stvarima.

    Martin: Marionete.

    McCanney: Javne osobe kojima je dozvoljena određena doza nesmetanosti. Dolazi do mnogih trzavica unutar tih grupa. Ali NSA – to je baš poput CIA-e – nije nacionalna stvar. Oni su kontrolirani izvana. I njezine grupe koje dolaze iz nacističke Njemačke.

    Martin: Upravo sam namjeravao spomenuti naciste; tim putem sam krenuo s prvotnim pitanjem.

    McCanney: Da. Bushevi i polovica ljudi iz Busheve administracije su izravni potomci nacista.

    Martin: Mi smo sve to objavili, pa su naši čitatelji upoznati s time. Nećete nikoga uvrijediti ako to kažete.

    McCanney: Nema mnogo ljudi koji – znate, kažete im nešto poput ovoga i reći će: ‘O čemu ti pričaš?’ Nemaju pojma.

    Martin: Među našim čitateljstvom je to poznata stvar.

Komentiraj