Zdravlje je zabranjeno – Legende ili priče

Jedan inženjer, amerikanac po rodu, boravi sa grupom kopača zlata u džungli Guayane. Situacija postaje kritična kad se cijela grupa osim njega razboli, a najbliža bolnica je udaljena više od 400km. Povišena temperatura je ukazivala na malariju, a ona je na glasu kao teška smrtonosna bolest.  Jedino   imaju sa sobom je „stabilizirani kisik“, koji se koristi za pripremu pitke vode. Jedan ljekaru sigurno nebi palo na pamet , niti bi se i usudio, da kao lijek isproba sredstvo za dezinfekciju. U tako bezizlaznoj situaciji, tom inženjeru nije preostalo ništa druga. Sutradan su opet svi zajedno sjedili oko logorske vatre. Uskoro se sam inženjer-pronalazač razbolio od iste bolesti, da bi i sam sebe izlječio na isti način. Bio je dovoljno inteligentan i srčan čovjek da shvati dimenzije i mogučnosti svog otkrića. Postalo mu je jasno da je slučajno pronašao lijek protiv malarije i taj trenutak je promjenio životni tok jednog prosječnog inženjera .  Svoj život je posvetio liječenju oboljelih od malarije, sa lijekom koji je otkrio i prozvao MMS. Njegovo ime je Jim Humble.

Svakih 40 sekundi umre jedno dijete od malarije. To je 2000 na dan! Smrtnost od malarije je 15 puta veća nego od AIDS-a ili Ebole. Zašto onda sve svjetske zdravstene organizacije posvećuju tako malo pažnje malariji? U našem svijetu izokrenutih vrijednosti je legalno pustiti ljude da umiru, iako se to može brzo i jeftino spriječiti. Nasuprot tome je ilegalno koristiti sredstvo, koje se pokazalo kao uspješno, samo zato što ne potiče od velikih farmaceutskih kompanija. Razuman, dobar i naivan  čovjek bi pomislio, da je potrebno samo testirati sredstvo i znanstvenom metodom utvrditi da li je ono  korisno. Ukoliko nije, sve je jasno. Što ako se rezultati uspješnih studija namjerno ignorišu i skrivaju od javnosti, samo iz jednog razloga: bogaćenje. Burzi je zarada vrednija od života samoga, bolest je unosnija od zdravlja.

Malariju uzrokuje parazit zvan Plasmodium, kojeg prenose komarci u tropskim krajevima. Od malarije oboljeva godišnje od 300 do 500 miliona ljudi, a od toga umire 3 do 5 miliona, uglavnom djece, koja teže podnose fibru. Dogodilo se da je igrom slučaja je napravljena studija o efikasnosti MMS-a (Clordioksida dalje CD-a) u lječenju malarije.  12.12.2012 je u Ugandi započeo eksperiment u kooperaciji domaćeg crvenog križa i onog interncionalnog (IFCR) i trajao je četiri dana. Testirana je 781 osoba, od kojih je 154 bilo zaraženo malarijom. Nakon jednog tretmana, koji se sastojao od 2 do 18 kapljica CD-a, ovisno od dobi oboljelog, sa dodatnom bocom mineralne vode, sutradan su 143 osobe bile zdrave. Nakon drugog tretmana se i kod preostalih 11 osoba nije mogla potvrditi zaraženost malarijom. Iako su rezultati studije spektakularni, vodstvo crvenog križa u Geneve-i  se pobrinulo, da se svi dokazi o postojanju te studije uklone. Za crveni križ i farmaceutsku industriju je puno lukrativniji posao cijepiti cijelo stanovništvo, nego liječiti samo one oboljele i to sredstvom koje zapravo toliko malo košta u usporedbi sa ljekovima, da je smiješno. Taj humani crveni križ dobiva godišnje 4.500 milona dolara za kupnju ljekova od industrije, sa kojom je u istom brodu. Ubrzo je ono jeftino, ali efikasno sredstvo za lječenje malarije zabranjeno diljem svijetskih zdravstvenih sistema.

Jedan liječnik, porijeklom iz njemačke, nalazi se tokom proljeća 2020-te godine u Južnoj Americi, tokom pandemije COVID-19, koja je tamo pokazala svoje oštrije zube, radeći u jednoj lokalnoj bolnici. Taj liječnik radi sa svojim timom u jednoj bolnici pretrpanoj bolesnicima, da bi se naposljetku i cijeli Ubrzo se cijeli njegov tim ljekara razbolio i završio na intenzivi. Poznavajući iz iskustva učinke CD-a na bakterije i viruse, usudio se, natjeran ozbiljnošću situacije, tretirati svoje oboljele kolege otopinom CD-a i to intravenoznim putem. Za par dana je cijeli tim opet bio na nogama i obavljao svoje bolničke dužnosti. Nakon što je taj njemački liječnik podijelio svoja iskustva u jednom videu, on je ubrzo nakon toga izbrisan sa you tube-a. Upravo brisanje tog videa, koji sam uspio pogledati, ali ne i podijeliti, me ponukao da pomnije istražim istinu oko ljekovitosti tog ominoznog dezinfekcijskog sredstva. I kao što je bio slučaj i sa malarijom, svjedoci smo kampanje, iza koje opet stoji farmaceutska industrija, kojoj je više u interesu da cijepi cijelo stanovništvo, nego da se na vrlo jednostavan i jeftin način liječe i izliječe samo oni koji su bolesni ili zaraženi.

Najlijepše stvari na svijetu su upravo one najednostavne i one su obično gotovo besplatne. Gore spomenuti događaji, u kojima se igrom sreće ili slučajnosti ,pronašao lijek i spasili mnogi životi, govori da  neka sila ipak uspije ponekad probiti fašisoidnu oklop „humanog“ društvenog sistema i ljudima ponuditi priliku za ozdravljenjem i zdravim životom. Za one koji vjeruju u svetost religije znanosti i medicine, sve ono jednostavno i jeftino biva obačeno brzom rekacijom ciničnog uma. Ciničan čovjek se radije odriče života samoga, nego da se odrekne služenju umu.

Zašto zdravlje mora biti privilegija samo onih bogatih ili izabranih? Zašto je normalnom, prosječnom čovjeku zabranjeno biti zdrav?

9 misli o “Zdravlje je zabranjeno – Legende ili priče”

 1. MMS pijen 2 ipo godine + mix(koji je mila majka prema njemu-mms-u), tako da svi podstanari koji zive u tebi izlaze na povrsinu, pa imas osjecaj(vidljivo na kozi) da odjedanput imas ospice, pa se pojave varicole, pa fleke pune vode(herpes) i radujes se svakoj koja izade(npr.18 kom.samo do gleznja i to samo jedne noge! i toliko svrbe, da ti je jedini spas limun i psiholosko suzdrzavanje da se ne poceses, inace bi se stvorile rane) pa shodno gore primjeru pomislis sta one rade nasim organima unutar tijela kad trpis takve stvari. Sad mi je posve jasno, jer potvrdujem(iz iskustva) da u tekstu koji si napisa drazene, zboris pravu istinu o najjednostavnijem jeftinom lijecenju, a na koje je farmacija alergicna, pa mi je to toliko drago, jer za zivog covjeka uvijek postoji izbor na dohvat ruke i to naravno bez ikakve ‘napredne tehnologije’💪😊

  Odgovori
  • Kako koristiš taj MMS? Evo citan i svukuda pise da je to otrovna supstanca. Vjv zbog farmaceutskih lobija. Moze li vise o tome?

   Odgovori
 2. uz naslov posta evo i komentar :
  Svjetska zdravstvena organizacija jasno navodi kako nema znanstvenih dokaza koji ukazuju na učinkovitost nošenja maski kod zdravih ljudi u svrhu prevencije infekcije respiratornim virusima, uključujući COVID-19.

  Znanstvena istraživanja jasno pokazuju da dugoročno i učestalo nošenje maski izaziva manjak kisika u krvi što utječe direktno na smanjenje funkcije imunološkog sustava, a pritom ne postoje dokazi koji ukazuju na učinkovitost nošenja maski u svrhu širenja respiratornih virusa.
  Detalje o navedenim znanstvenim istraživanjimam i medicinskim činjenicama navodimo u cijelosti u ovom članku.

  Potpisnik ove peticije izjavljuje slijedeće:

  “Svojim potpisom kao građanin Republike Hrvatske izjavljujem da ne priznajem Odluku o nužnoj mjeri obveznog korištenja zaštitnih maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19 od 10.7.2020. kao važeću jer direktno ugrožava moje zdravlje, a pritom nema znanstvene osnove za njezino provođenje. Ova odluka predstavlja izravno ograničenje mojih ustavnih građanskih sloboda, a njezino izvršavanje onemogućuje mi nabavku osnovnih živežnih namirnica bez ugrožavanja svojeg zdravlja.”
  Zašto tražimo OIB?

  Imajte na umu da online peticija ne može uzeti Vaš fizički potpis i zato je OIB jedini način da se potvrdi da je Vaš potpis stvaran. Vrlo je neizgledno da će nam nadležni peticiju priznati bez OIB-a. OIB prema zakonu nije tajni broj. Upravo je svrha OIB-a da se koristi tamo gdje je potreban bez da se otkrivaju osobni podaci. Mi nemamo apsolutno nikakve koristi od vaših osobnih podataka. Svi vaši podaci čuvani su u peticiji i biti će korišteni jedino za svrhe peticije i kontakta u vezi iste. Ako i dalje ne želite upisati OIB, upišite bilo koji broj, ali ne možemo garantirati da će se takav potpis na kraju brojiti.

  Stanimo na kraj ovom ludilu i zauzmimo se za sebe. Nemojte se ustručavati podijeliti peticiju na svim društvenim mrežama i razgovarati s prijateljima i poznanicima o ovom problemu. Ukažite im na nepobitne znanstvene činjenice objašnjene u gore navedenom članku i apelirajte na inteligentan zdrav razum! Ukoliko uspijemo sakupiti znatan broj potpisa naš glas će zasigurno odjeknuti i dobiti ćemo šansu stati na kraj ovoj borbi protiv čovječnosti!

  VAŽNO: Prilikom potpisa peticije provjerite da ste upisali važeću e-mail adresu te da sandučić nije popunjen jer u protivnom se potpis neće brojati kao važeći!

  Molimo sve koji su potpisali da se priključe grupi na Facebooku Maske dolje – Građanska inicijativa za poništenje obveznog nošenja maski.

  Link za potpisivanje peticije:
  https://www.peticija24.com/ponitimo_odluku_o_obvezno_noenje_zatitnih_maski_u_republici_hrvatskoj

  Odgovori
 3. pa iz naslova legende ili priče prilog iz aktuelnosti neta : objave o obračunu sa kazarskom mafijom i korisnicima adrenokroma na lokaciji -Guantanamo a svi ste već čuli valjda za iskrcavanje spec.postrojbi deltafors na tlo Evrope…….
  krenimo
  2019. sudovi

  Dana 1. ožujka 2018. predsjednik Trump potpisao je Izvršni nalog (EO) 13825 kojim se pojašnjava uporaba civilnih sudova i odvjetnika za pomoć vojnim sudovima . Crta bi sada bila zamagljena tako da se građanska suđenja mogu smatrati valjanima prema borilačkom zakonu i obrnuto. Borilački zakon bio je na snazi od 911. zbog nacionalnog izvanrednog učinka, a nastavio ga je svaki predsjednik od tada. Ali ovo je prvi put da su valjanost suđenja razmotrena i pojašnjena. Bilo je nejasno odgoda do 1. siječnja 2019. za javne sudove, kojima se zagonetni odgovori na Q. Zašto kašnjenje?
  ……..Trump potpisuje brišući izvršni nalog
  4. ožujka 2018.
  Potpisivanje brze izvršne naredbe kojom se uvode najznačajnije izmjene u Jedinstveni zakonik o vojnom pravosuđu (UCMJ) nakon Zakona o vojnom pravosuđu iz 1983. godine – a čija najznačajnija promjena prvi put u povijesti ovlašćuje iskusne civile da sudjeluju u Vojni sud američkog vojnog postupka – čime se uklanja put za masovna uhićenja “duboke države”, čija suđenja i odmjeravanje kazne ne bi utjecali na normalan tijek vojnog pravosudnog sustava SAD-a.
  ***************************************************************************
  Doseg bijelog šešira

  Sposobnost Q tima da predviđa učinila je Q legendarnim, tako da ga Q sada ima u svijetu. Tim Q-a suštinski je povezan sa sudovima Junta koji su započeli početkom 2019. godine prema izvršnoj naredbi predsjednika Trumpa. Ali jesu li ograničene na SAD? Britanski marinci udružili su se u njihovim naporima, a nedavno se čini da su im se pridružili njemački bijeli šeširi za uklanjanje nacističke Merkel s vlasti, a pridružile su se Putinove ruske bijele kape kako bi spriječile Porošenka da podrži Bajden. Idi Q tim! A natrag u SAD-u, još jedna zadruga Deep State odjednom se čini “drugačijom”.

  Prekršajni i vojni sudovi Trump kreće na duboku državu
  16. rujna 2018
  Aneks koji je 1. ožujka 2018. objavio američki predsjednik Donald Trump i Ministarstvo obrane priprema put za Nürnberške sudove. Suština ovih naredbi bila je da će svi američki civili biti podvrgnuti vojnoj pravdi i da će vojska moći zaposliti nevojne pravne stručnjake koji će im pomoći u nadolazećim sudovima.

  Izvršna naredba 13825—2018 Izmjene i dopune priručnika za vođenje sudova, Sjedinjene Države
  1. ožujka 2018.
  https://www.whitehouse.gov/presidential-action/2018-amendments
  Sec. 2. Izmjene i dopune u Prilogu 1. stupaju na snagu na dan ove naredbe, pod uvjetom sljedeće: (c) Ništa iz naslova LX MJA ne može se tumačiti kao poništavanje procesuiranja bilo kojeg djela počinjenog prije 1. siječnja 2019. godine . (d) Ništa u MJA-u ne može se tumačiti kao poništavanje bilo kakvog postupka nesavjesne kazne, suzdržavanja, istrage, upućivanja optužbi, suđenja u kojem je došlo do nagodbe ili drugih radnji započetih prije 1. siječnja 2019. godine . Sec. 5. Izmjene i dopune Dodatka 2, uključujući Dodatak 12A, stupaju na snagu dana1. siječnja 2019. , uz sljedeće: (a) Ništa u Prilogu 2. ne smije se tumačiti kažnjivim bilo kakvim djelom učinjenim ili izostavljenim prije 1. siječnja 2019. koje nije bilo kažnjivo kada je učinjeno ili izostavljeno. (b) Ništa iz odjeljka 4. Priloga 2. ne može se tumačiti kao nevaljano procesuiranje bilo kojeg djela počinjenog prije 1. siječnja 2019. godine, (c) Ništa u Prilogu 2. ne može se tumačiti kao poništavanje bilo kakvog postupka neobične kazne, suzdržavanja, istrage, upućivanja optužbi, suđenja u kojem je došlo do optužbe ili drugih radnji započetih prije 1. siječnja 2019. godine .

  Odgovori

Komentiraj