Webinar Promatrač

 Tko ili što je to promatrač? Promatranje je po nekoj definiciji proces neuvjetovanog gledanja u kojem onaj koji promatra nema apsolutno nikakav interes u promatranome te ne može projecirati ikakve subjektivne interese na promatrano. Ukratko objektivan je!. Promatrač ne može ništa reći o promatranome jer time interpretira stvarnost jer je govorom označava simbolima svijesti koja po svojoj prirodi ne može ikako biti objektivna. Stoga um/svijest ne može biti ikako u stanju promatranja obzirom da njena priroda počiva na označavanju i prostorno, vremensko, logičnim petljama/algoritmima koji su programskog karaktera samim time subjektivni. Tako možemo kazati da samo onaj koji ne zna ništa o takvom označavanju može biti objektivan promatrač a koji se nalazi van dosega programa svijesti/uma. Koja bi to mogla biti pozicija vidite sami za sebe. U ovom videu pokušavam objasniti na više primjera kako se može prepoznati unutar sebe pozicija van uma ili bolje rečeno van utjecaja uma i njegovih simboličkih oznaka. Uživajte!

4 misli o “Webinar Promatrač”

 1. ………………….Koja bi to mogla biti pozicija vidite sami za sebe….. – ispravno.
  ima savjeta da je dobro u ovom što nam se odigrava biti…p r o m a t r a č…. ali ak su ide u surf-vijesti je puno kao i mišljenja pa iz tog kuta evo prilog…
  nema komentara pa evo nove zanimljivosti od Semira Osmanagića:
  do kada će ovo trajati
  https://youtu.be/mVZS7nlgrAY

  Odgovori
  • i još ima podsječanja sa puta i ovog putovanja….
   pokazujem dodirne točke učenja…..
   …….Rigden: Da. Čovjekova je Duša dio Božanske moći. Što
   on više transformira svoj unutarnji svijet i što se više njegova
   Osobnost spoji s Dušom, duhovno postaje snažniji i dobiva
   sposobnost da utječe na fizički svijet iz viših dimenzija. Što
   je više takvih ljudi, veći je i utjecaj. Super-Promatrač je Bog
   koji može utjecati na sve. Čovjek, kao Promatrač iz Duhovne
   prirode je promatrač koji se može miješati u procese svijeta i
   koji ih može promijeniti na mikro nivou. Naravno, neke
   određene manipulacije s materijom su dostupne ljudima kao
   Promatračima iz Životinjske prirode. Ali, čovjek dobiva
   stvarnu moć utjecaja samo kada se aktivira Promatrač iz
   Duhovne prirode.(ima učenja u skladu i sa radom naputaka s drvetom života) i dodatno se dobiva na jasnoći iz opisa Anastazije………….

   Odgovori
 2. i na fotki je lovkinja …promatraaaač ….s krnočalom i što vidiiiii ? jer krnočal ipak nešto je uvatia………..
  Gospodare lutaka………..maaaaaaa daaaaaj…paaa kaaaakooooo e pa liipoooo ajmo do šviceee… i malo ću izvući najzanimljivije jer post je poduži i nema o Balkanu još…….
  svi ste ćuli za skup iz Davosa s kojim nam ga zapapriše i kaže se da imaju još toga sranja na repertoaru ali ima li kakve kontre…ima…imaaaaaa…..pa prošećajmo se malčiceeee
  …….. Benjamin Fulford Weekly Reports 21. rujna 2020.

  Počinje jesenska ofenziva. Izraelska nitkovska nacija stavljena je pod blokadu na početku židovske Nove godine kako bi se omogućilo čišćenje cionista, kažu izvori iz Pentagona. Izvori MI6 kažu da im je sljedeća meta tajanstveni entitet sa sjedištem u Švicarskoj poznat kao Octagon Group. U protuofenzivi se procjenjuje da se milijun sotonista u SAD-u mobilizira kako bi srušili vladu, slažu se višestruki izvori obavještajnih agencija.

  Velika anticionistička ofenziva započeta je najavom smrti sutkinje Vrhovnog suda Ruth Bader Ginsburg. ( po nalogu tribunala koji radi pritajeno….egzekucijaoriginala je već davno obavljena i objavljena na listi pogubljenih cionista i pedofila i korisnika adrenokroma-pokazao sam već spisak pogubljenih-preko 80 glava., ko prati) Čujemo također od MI6 zašto traže misterioznu skupinu u Švicarskoj poznatom kao “Octagon”, čiji su članovi potomci faraonskih krvnih loza.

  Prije nego što nastavimo dalje s ovim pitanjem, moramo duboko zaroniti u tajnu strukturu vlasti s kojom se borimo. Organizacijsku shemu u nastavku dao mi je izaslanik David Rockefeller (preko bivšeg japanskog ministra financija Heizo Takenaka-e) prije deset godina.

  Ovaj dokument (ukupno 2 desetine stranica) uručen mi je nakon što su se azijska tajna društva mobilizirala kako bi ciljala na ljude koji su bili članovi sve tri sljedeće skupine: Bilderbergeri, Trilateralna komisija(zanimljiv spomen i za kokolindu) i Vijeće za vanjske odnose.

  image.png – (na originalu je nacrtana ta struktura pod šiframa) posjeti fulfijev sajt
  Ono što ova stranica dijagrama toka navodno pokazuje je cionistička struktura moći. Na vrhu je Švicarska. Ispod je “Royal Bank”. S lijeve strane je “Elizabeth E.C.” Ispod toga je londonski City, kojeg slijedi “vlasništvo”, zatim “glavni izvršni direktor Japana”. S lijeve strane nalazite Francusku. Ispod su “Komitet 500” (tj. Fortune 500) i “ILIO 48”.

  Na dnu vidite izvršne jedinice, uključujući Sjevernu Koreju, vojnu policiju i CIA-u. Na samom dnu je kineski atentator kojeg su američke okupacijske snage odredile da kontrolira Japan. U sredini vidite kako tvrde da kontroliraju Japan, Meksiko, Kanadu, Sjedinjene Države, Afriku, Iran, Grčku, Englesku, Mongoliju i Rusiju. Ono što oni ne kontroliraju je Italija, Njemačka, Indija i Kina, među ostalima.
  Sada nakon 10 godina skupljanja ove i drugih informacija koje su mi dane, možemo početi povezivati neke točkice. Prije svega, primili smo izvješća iz mnogih izvora da s nama vladaju potomci egipatskih faraona, poput dilera oružja Adnana Khashoggija (čiji je nećak Jamal Khashoggi zvjerski ubijen u Turskoj).

  Članovi japanske kraljevske obitelji (stvarni, a ne lažni car Naruhito) također tvrde da potječu od faraona. Šef velike japanske skupine Ninkyo (Yakuza) također je rekao da svijetom vlada komitet od 8 članova u Švicarskoj. Sada nam MI6 govori o faraonskoj Octagon skupini u Švicarskoj. To je ono što je u filmovima o Jamesu Bondu prikazano kao “Spectre”. P3 masonska loža kaže da su skupina Octagon “gospodari ljudskog života na Zemlji”.
  Također, potres jačine 4,8 stupnjeva po Richteru u blizini Los Angelesa u noći smrti Ruth Bader Ginsburg može signalizirati da se djeca još uvijek spašavaju iz podzemlja, i da su vojne operacije u tijeku.

  Bitke također bijesne u mnogim drugim zemljama. U Japanu su u tijeku pripreme izvješća vojne obavještajne službe za veliku kampanju protiv podzemnih vojnih baza u Tokiju i Kyotu. Tamo je 300 podzemnih objekata izgrađenih tijekom Drugog svjetskog rata i mornaričkih baza Japanske imperije“, kažu obavještajni izvori japanske vojske.

  Oni kažu da je Japan prisiljen osigurati kazarskoj mafiji 16.000 djece godišnje. Ta djeca se prebacuju iz tokijskih podzemnih baza u grad Shima u Kagoshima prefekturi. Odatle se prebacuju na otok Hainan u Kini, za koji japanska vojna obavještajna služba kaže da je najveće središte trgovine ljudima u Aziji.

  U obližnjoj Koreji, cionistička kampanja korištenja pitanja „utjehe žena“ kako bi se Japan i Južna Koreja nastavile boriti je nazadovala jer je političar-rob provaljen zbog prihvaćanja (ili pronevjere) „novca za utjehu“…………………………………zzzzzzzzzzzzzzzzz

  Odgovori

Komentiraj