Webinar Ugovor

Ovo je teme koja se mora konstantno produbljivati jer čovjeku koji je slobodno biće i uvijek može iskazivati slobodnu volju još uvijek nije jasno kako tu slobodnu volju može izgubiti. Mnogi danas šetaju ulicom i govore kako su prava čovjeka neotuđiva i kako čovjek može bez ikakavih obaveze konzumirati svoja bogom dana prava. To je daleko od istine tim više što većina tih se gotovo više ne mogu niti klasificirati ako ljudi ili živima. Onaj koji se odrekao svojeg duha i božanske prirode kako bi mogao kupovati i trgovati zasigurno više nema svoju slobodnu volju jer se implicitno ugurao u ugovorni odnos. Sotona kao kralj materijalne (ne)stvarnosti može u iluziji materijalizma te komfora ali i beznadežnosti koju materijalni svijet nudi utjecati na čovjeka tako da se ovaj ugovorom odreče duhovne stvarnosti u zamjenu za materijalnu, prolaznu, privremenu materiju. I mnogi upadaju u svijet Šeitana uživajući u “civilizacijskim blagodatima” i materijalnoj “sigurnosti” da bi onda rekli da tu blagodat neće platiti. Platit ćeš je i te kako prijatelju. Slobodna volje? Nemaš je prijatelju, javno, pismeno i usmeno si je se odrekao. Imam ugovor!

Kako to čovjek radi i da li je uopće svjestan toga  pokušajte sami proučiti, a ja ću vam malo pomoći webinarom o ugovorima kojeg sam snimi prošle godine!

3 misli o “Webinar Ugovor”

 1. eto neće nitko dati komentar na tvoj trud ,naravno da si dotakao te dubine pa nek si svatko probavlja……pa evo mi se nudi jedna obrada za popunjavanje šire slike..pa ko i tvoj video ko hoće nek pogleda što je ovdje obrađeno i pokazano
  https://youtu.be/N88L5ypiZI8

  Odgovori
 2. uzeti ću ove rječi iz jednog svježeg kazivanja čovječanstvu upućene osobe u stanja na planeti….a svi vidimo da se kaos množi i sluge tame se ne predaju olako…..
  ……….”Ovo nije mala prilagodba i desit će se iznenada, ali nama, ?????? – Q , nije dopušteno da čovječanstvu damo datum. Možemo dati niz događaja, ali ne i datum. Je li sve u redu da se olabavite? Ne smijemo reći, ali dovoljno je reći da je pozornica sigurno postavljena.

  Odgovori
  • i iz nastavka u tom izlaganju i ovo strši……..
   ………………………”boje se tog entuzijazma i razmjene informacija koje pružaju QAnon forumi. “

   Odgovori

Komentiraj