Izopačeni dualizam romantike

Postoji li dualizam bez antagonizma, bez onog naboja koji tjera na upotrebu sile? Antagonizam dolazi tek kad se uvede ideja vrijednosti i hijerarhije. Öim eliminiramo te dvije ideje, nestaje i osnove za antagonizam. Tko je unio virus-ideju hijerarhije? Muškarac i žena nisu stvoreni da se međusobno dokrajče u borbi za „zadnju riječ“. Oni su tu, da sjedinjenjem stvore novo čudo života, novu samostalnu jednotu. Prirodni dualizam je onaj koji jača i podržava jednotu. Skladan par je mnogo više od zboja njihovih individualnih moći. Kako može doći do sjedinjenja skladnog para, ako se sistem vrijednosti bazira na:

 • ja sam duhovan,
 • ja sam muškarac,
 • ja sam um (mislim dakle postojim),
 • ja sam najvrijednije biće u univerzumu,
 • ja (osoba) sam stvoren po licu i naličju Boga („Osobus Maximus“).

Odakle ideja da se suprotnosti moraju sukobljavati? Što je sa međusobnim usklađivanjem? Usklađivanje zahtijeva strpljenje i umijeće. Sukobljavanje je najbrži način energetskog pražnjenja. Ekplozija emocija i fizički sukob u kratkom roku nas rješavaju našeg životodajnog energetskog potencijala. Sukob je uvijek sjeme novog sukoba. Rat je uvijek klica novog rata. Tko je prvi raskolio balkanski rod na kleronacionalne zajednice i nahuškao prvi sukob, kreirao trakavicu ratova na ovim prostorima? Tko je unio virus raskola u bračne krevete? Kome je u interesu da se rađaju frustrirana i energetski oštećena djeca? Kome smetaju moćna djeca, budući revolucionari, vođe, narodni heroji?

Kako je antagonizam imeđu čovjeka, kao prirodne materijalno-energetske tvorevine, i osobe, kao umjetne nematerijalno-neenergetske tvorevine, prebačen unutar čovjeka samog? Kad je čovjek poludio i koncept građanskog rata ili šizofrenog sado-mazohizma postavio kao svoj sveti životni postulat? Jesu li naše pretke opili ili hipnotizirali da bi to realizirali? Jesu li naši pretci bili toliko naivni, dobroćudni i glupi, da su pri zdravoj svijesti kupili „mačka u vreći“ i pošteno ga platili kao svetu relikviju?

Odakle ideja o antagonizmu materije i duha? Tko je zamjenio sinonim svijesti za sinonim uma? Um je suštinski protiv materije i protiv svijesti. Um je antagonističan i energetskom tijelu. Um je strano tijelu u meterijalno-energetskoj cjelovitosti. Um je u vidljivom i nevidljivom ratu sa svim. Um je umjetna inteligencija koja ne pripada porodici živih bića. Vratimo se pažnji (čistoj svijesti) i tijelu (materiji) i nestat će i uma i antagonizma. Nestat će želja za prevlašću, porobljavanjem, hijerarhijom, izrabljivanjem. Nestat će onaj nekonstruktivni i rušilački dualizam, ustupivši mjesto stvaralaštvu i suradnji.

Zašto je upravo u eonu znaka riba antagonistički dualizam toliko popularan, sveprisutan i nadasve uspješan? Pogledajmo pažljivije njegove simbole: dvije ribe i astrološki simbol )-(. Vesica piscis () (kao geometrijski prikaz otvora, prolaza, vagine) je raskoljena na dva segmenta kruga i razmještena na suprotne strane. Kao rezultat imamo antagonistički dualizam na svim nivoima društvene stvarnosti, od religije, znanosti, filozofije, morala… Dualistički antagonizam posvuda. Individualizam kontra kolektivizma, politička desnica i ljevica, idealizam kontra materijalizma u filozofiji.  Sve teorije i prakse koje vode sjedinjenju (yoga naprimjer znači sjediniti, religija također, a ipak su jedna drugoj antagonistične) su tabuizirane. Sve mističko-individualne prakse su tabu. Seks je tabu.

Izopačena duhovnost riba podcijenjuje i prezire izopačeni materijalizam djevice. Obe izopačenosti su zasnovane na odvojenosti i negaciji prirode i obožavanju spekulativnog uma, koji je prozvan duhovnošću. Lukavost uma je zbog svoje lukrativnosti u hijerarhijskom socijalnom miljeu podignut na najviši pijedestal. On daje moć i bogatstvo, te garantira povlašteni društveni položaj. Suštinu ribe ne simbolizira filozofska dogmu (ideologija), kao što djevica nije mešetarenje na burzi i zelenarenje. U doba riba sijemo, u djevici žanjemo. Voda oplođuje i hrani zemlju. Umjesto sistema navodnjavanja imamo poplave i suše. Umjesto izobilja imamo glad. Umjesto blagostanja (well-being) proživljavamo strah. Izopačenost ribe je prepuštanje emocionalno nabijenoj i nadasve nepraktičnoj intelektualizaciji. Izopačenost djevice je omamljenost lukavom pohlepom. Sveprisutni nam simbol križa, koji nas nadgleda već dva tisućljeća, niti sjedinjuje, niti stvara, niti otvara nove puteve.

„Prekrižio sam to, raskrstio sam sa tim!“

Dualizam može biti centrifugalnog i centripetalnog tipa. Svastika je pokušaj centrifugalizacije križa i smišljeno je devastirana projektom nacizma. Moramo li se sramiti što taj simbol nalazimo na tisućama godina starim artefaktima naših balkanskih prostora? „Odbaci svoje i prihvati tuđe!“, je mantra koja je utetovirana u gene balkanskih domorodaca, zajedno sa nametnutim mitom o njihovoj migrantskoj prošlosti. Kad je počelo i koliko je trajalo to nasilno „pranje mozgova“?

Zašto je prezicna analiza našeg kolektivnog sna toliko važna? Svi mi spavamo i sanjamo ovaj globalni, izvana inducirani san. Naći otvor u novi suvereni san, novo doba, novu realnost, ne možemo ukoliko ne postanemo svijesti trenutne situacije. Kako pripremiti zdravu okolinu za živog čovjeka, ako ne shvatimo i počistimo izopačenosti trenutnog stanja, koje je i u nama? Prava duhovnost nije ni kolektivizam reprezentativnih vjera, niti je pravi materijalizam špekuliranje na burzi. Istinska duhovnost i materijalizam se sjedinjuju u jedno, kao što nas uče stare šamanske kulture i moderna kvantna fizika. Materija je misterija energije i energija je misterija materije. Koncept energije uništava koncept neminovne antagonističke kontradiktornosti dualizma, koji nas je dva milenijuma raskoljavao. Sve je jedna misterija, čudo života, koje čeka da bude doživljeno.

Kako spriječiti da se trakavica romantizma ne prenese i na novo doba? Sjetimo se kako je vojni državizam i hijerarhiju rimskog carsta zamjenila rimska crkva sa svojim konceptom imperijalne religije, kojom upravlja vojno-hijerarhijska struktura zatvorenog apsolutističkog tipa. Ista takva struktura danas upravlja modernim demokratskim društvom i njegovom novom religijom – znanošću.

Kvantna fizika ima potencijal da bude smrtni udarac jezuitsko-romantičarskom konceptu znanosti. Fenomenologija ima potencijal da bude smrtni udarac filozofijama i religijama. Rad Castanede ima potencijal da postane smrtni udarac terminologiji romantike i sve poveže u jedan individualno-transsubjektivni šamanizam modernog doba. Bez tog direkta, krošea i aperkata nema nokauta romantike. Bez radikalnog čišćenja pojmova, nema nade za izlazak iz kaosa i konfuzije u koju nas naš gospodar – um uvijek satjera. Kome trebaju pojmovi poput duhovnost, ljubav, Bog, itd.? Zašto čuvati nepotrebne stvari pune pljesni i bakterija? Koja je to vrsta ugode koju osjećamo kad koristimo te pojmove? Kakve emocije one izazivaju? Tko se hrani energijom koju te emocije iz pojedinca raspršuju?Zašto napuhivanje ega stvara osjećaj lažne tj. lijene ugode? Koja je cijena te ugode? Tko stoji iza tih kupoprodajnih ugovora i energetskih transakcija?

Antagonistički dualizam između duha (energije) i tijela nema osnovu u prirodi. On postoji samo u umu osobe (ne-energetskog bića). Ili smo sljedbenik uma tj. osoba, ili smo biće svijesti koje opaža tj. čovjek. Proces dezinfekcije u cilju oksidacije virusa romantike je primaran i sveobuhvatan poduhvat, koji se mora provesti savjesno i do u detalje precizno. U protivnom, opet ćemo se probuditi u noćnoj mori, kojs će postati naša nova stvarnost. Umjeće čarobnjaka romantike odgleda se u pretvaranju našeg svjesnog sna u nesvjesnu noćnu moru. To je umijeće manipulacije kolektivnog sna. Fenomenolozi to zovu umijeće intencije, umijeće namjeravanja:

„Deliberately intentionaly act of reality constitution.“

4 misli o “Izopačeni dualizam romantike”

 1. …dodatak gornjem tekstu,,, možda je predugačak navod ali koga briga

  5.11.16
  Dissectio Materiae
  Tekst za YouTube video Što se svijetu događa? koji se nalazi :
  [ Link ] ili [ Link ] ili [ Link ]

  Sam tekst na engleskom “41 – What In The World’s Going On – text companion to YouTube video Google Video – illuminatiMATRIX explanatory video detailing the foundational root of hypnosis, religion, intellectualism and who and what god is.” , nalazi se OVDJE

  Napomene urednika (ilitiga predgovor) :

  1) Ponegde dodani moji komentari – izdvojeni {} zagradama i sivim tekstom

  2) “Luciferijanska grupa mislioca”, “skupina mislilaca”, “luciferijanski egregor”, po meni, odgovara Demijurgu, s time da sam JA, osobno i vrlo subjektivno, skloniji verziji da Demijurg NIJE JEDAN poludjeli lažni bog ‘kreator’, kako se obično smatra, možda na temelju ( PRAVIH ) gnostičkih tekstova, NEGO više entiteta/bića/svijesti koji djeluju udruženo pod firmom nama znanom kao ‘Demijurg’.

  Na početku teksta sam ispred “skupine mislilaca” stavljao “{Demijurška}”, onako, reda radi, da podsjetim da se ne radi o nekoj finoj gospodi, misliocima, humanistima, altruistima … :p

  3) Egregore, ili egregor, predstavlja okultni koncept “misaone forme” ili “grupnog uma”, autonomno psihičko biće stvoreno i usmjeravano od strane neke grupe ljudi. {NE NUŽNO LJUDI – prim.prev.}

  4) Ovaj materijal, je osim onog od Amitakh, jedini koji je skoro potpuno rasjekao stvarnost, materiju, do najsitnijih detalja; kad kažem “stvarnost”, onda ne mislim na plitke 3D teme tipa “Ko će pobijediti na USA izborima”, “Hoće li početi III svjetski rat” i sl. šta bi se dalo zaključiti iz naslova videa “Šta se u svijetu događa”

  5) Ne zaboravite stisnuti “Pročitajte više” koje se ponekad, ako stranica krati post, pojavljuje skroooz na dnu strane!

  ~*~
  Google Video – illuminatiMATRIX pojedinosti o temeljnim korijenima hipnoze, religije, intelektualizma i tko je i što je Bog.

  Prije više tisuća godina ovo 3D postojanje je počelo. Ili se barem tako činilo. ‘Kad je počelo’, … i ‘kako je počelo’, … prastara pitanja ali dodanas nikada adekvatno odgovorena. Podaci prikazani u ovom videu i na blog siteu illuminatimatrix.wordpress.com, predstavljaju temelje odgovora na ta pitanja

  Pripremite se, jer ove informacije neće biti lako asimilirati. Vi ćete doživjeti sve vrste emocija u pokušaju da shvatite informacije. Ako bude preteško proći kroz cijeli video u jednom kadru, ostavite ga neko vrijeme, čak i nekoliko dana, ali ustrajte, i pokušajte shvatiti što više informacija brzo koliko možete.

  Dakle, ako ste spremni, sada ćemo pogledati odakle smo došli

  ~*~
  Ekran ispred vas je prazan …
  Sada zamislite prazan ekran koji je ukupnost svega što jest, iako nema oblik, boju, zvuk ..
  Kao što izgleda na ekranu ispred vas .. što vidite?
  Vidite ništa.
  Kao što izgleda na ekranu ispred vas .. što znate?

  VI ZNATE MNOGO.

  Iako se ne vidi ništa na ekranu, vi ipak ZNATE i imate zaključano u sebi, ogromno skladište znanja. U ovom trenutku u vremenu, i u ovom scenariju koji razmatramo, ono što znate može i ne mora biti točno. To ne čini razliku. Još uvijek imate nevjerojatnu količinu informacija zabilježenu negdje u vama, čak i ako ne možete vidjeti ništa.

  Zamislite opet, da svo to znanje u vama, ima moć i snagu da postoji zauvijek. Nema početka i nema kraja. Vi imate moć i mudrost da budete vječni. Zamislite da ste ispunjeni tim znanjem i potpuno prožeti ovom vječnom snagom i moći.

  Zamislimo da ovo to postoji u svakoj osobi na planetu. {organski portali/predadamični se ne računaju – prim.prev}.

  Sada zamislite da netko, ili skupina pojedinaca, sa tom istom vječnom moći, također želi vašu i moju snagu i moć. Međutim, oni to ne mogu dobiti od nas silom, jer je to zaključano u nama, i to je ono što jesmo. Ipak, oni žele da to barem KONTROLIRAJU. Ova grupa je poželjela da podredi naše znanje i moć sebi. Ta kombinirana snaga i moć učinila bi tu grupu moćnijom od najmoćnijega.
  {želja za kontrolom je osnovna karakteristika psihopata; stoga je ovaj “svijet”, “univerzum”, “odmilja: tovilište i klaonica ljudskih svinja”, prožet svim zakonima koji odgovaraju isključivo psihopatima – prim.prev}
  Oni bi se pojavili kao da su BOG …

  Podaci ovdje prezentirani, pokazat će vam tko je i što je Bog, što je religija, što je znanost i intelektualizam, i kako ukloniti kontrolu ovih umjetnih iluzornih sustava nad našim životima.

  Nastavite gledati u zaslon i tu će se pokazati kako je teklo preuzimanje kontrole našeg postojanja. Kako su preuzeli kontrolu nad našom stvarnosti i nad našom vječnosti. Također će se pokazati kako da se vrati ta kontrola našeg postojanja, naše stvarnosti i naše vječnosti… Nema ništa što moramo učiniti, osim ponovno se povezati s njom.

  Evo kako su nas isključili iz mudrosti i stvarnosti.

  RAZMIŠLJANJE – proces manipulacije

  Kroz proces nazvan razmišljanje, korijen, sjeme manipulacije, posadio je patron, zaštitnik razmišljanja.

  Zaštitnik je netko tko ima pravo imenovati nekoga ili podariti mu privilegije. Nazovimo ovog zaštitnika … “proton”. Pozitivni začetnik, ili otac razmišljanja. Nazovimo ovog oca razmišljanja – Misao.

  Sjeme razmišljanja, sjeme ovog zaštitnika oca, je neutralno. Mi ćemo to zvati “neutron” … i mi ćemo ga nazvati sinom. To je sjeme, ili sin od oca. Ovaj neutronski sin / sjeme predstavlja jedno s Ocem protona, gotovo jednak, samo malo manji u veličini. Sin nije pozitivan pokretač misli, on je neutralan, on je mirni sin.

  Ovo predstavlja početak misli, početak razmišljanja.

  Sljedeći korak u procesu manipulacije, u procesu razmišljanja, je uvođenje zavođenja. To je grandiozan koncept – proizvoditi koncept razmišljanja. Ali, samo jedna misao neće moći manipulirati ničijom vezom sa stvarnošću.

  Ova {Demijurška – prim.prev} skupina mislilaca je tada smislila uvesti nešto što će proizvesti oblik “vječnog kretanja” u cijeloj ovoj ideji preuzimanja kontrole. Nešto što će reproducirati cijeli proces razmišljanja iznova i iznova i iznova … u nedogled. Gotovo bez daljnjeg truda, osim usmjeravanja toka razmišljanja, dokle god se ne ostvari totalna kontrola i potpuna predaja svega … njima.

  Uvođenje ove sljedeću fazu razmišljanja bi trebalo dovesti do kretanja, vibracije i energije. Bez kretanja ili energije, proton i neutron, otac i sin, bi ležali uspavani, poput misli bez svrhe. Smislili su Koncept nečega suprotnog prema pozitivnom protonu. Negativna privlačnost koja će neprestano iskriti maštu oca protona. Mi ćemo ju nazvati ovu izabranu gospođu – elektron.

  Elektroni će biti mali, mnogo manji od oca protona ili neutrona sina. U stvari, više od 1800 puta manji. Elektroni će se vrtjeti oko protona i neutrona, biti održavani u orbiti putem privlačenja muške strane, ali ipak na udaljenosti, uz beskonačno koketiranje sa muškom stranom.

  Ali zašto tu stati! Uvesti još “izabranih gospođa” (elektrona) i još, i još … napraviti cijeli harem izabranih dama, flertujućih, koje kruže oko mužjaka, stvarajući utrobu zaštite za sjeme oca da raste i razmnožava se … beskrajno.

  Mi ćemo nazvati ovu maternicu, jezgrom. Ta maternica će biti soba, rodno mjesto, od sjemena sina neutrona, u utrobi majke. Ovu majku ćemo nazvati “stvar” , “materija”.

  Materija je ono što zauzima prostor. Iako ova majka elektron predstavlja samo misao iz {Demijurške – prim.prev} skupine mislilaca, ona kruži oko oca i sina brzinom misli, čime zauzima prostor, DOČARAVA ILUZIJU MATERIJE.

  Promatrajte pozorno, u ovom 2D prikazu jezgra formira šesterokut. Šesterokut je oblik 2 preklapajuća trokuta, koji su stvoreni od strane elektrona koji kruže oko protona i neutrona. To šesterokut predstavlja “HEX” stavljen na čovječanstvo putem klanjanja majci / ženi. To je usađeno kroz misaoni proces od strane te nevidljive (Demijurške) skupine mislilaca.

  Nešto iz ničega

  Od ništavila i praznine ničega … misao je dočarala nešto. Unutar ove skupine od oca protona, sina neutrona i majke elektrona, formira se cijelina svega. Ovo je prvi atom, početak u krilu misli. To je maternica matrixa. Misao je formirala tu energiju da se sjaji kao električki nabijen atom. Taj sjaj zauzvrat producira svjetlost.

  Ono što vidite ispred vas je 2 dimenzionalni prikaz simbola atoma, koji predstavlja tračak svjetlosti. To je stvoreno, ili dočarano od strane misli. Misao je egipatski bog Tot, tvorac gotovo svake aktivnosti poznate čovjeku. Misao je napisana T H O T H. To bog je odgovoran za pisma, pisanje, govorenje, znanosti, religije, … štogod sve ne, a Tot je odgovoran za to.

  Egipćani pripisuju Thothu djela znanosti, religije, filozofije i magije. Grci štuju Tota kao izumitelja astronomije, astrologije, znanosti o brojevima, matematike, geometrije, geodetike, medicine, botanike, teologije, civilizirane vlade, abecede/azbuke, čitanja, pisanja i govorništva. Tot je pravi autor svake radnje u svakoj grani znanja, i ljudskog i božanskog.

  Ovaj koncept misli kao egipatskog bog Tota, ima svoj pandan u grčkoj mitologiji kao Hermes, a Rimljanima on je Merkur. To su samo različiti nazivi za istog boga.

  El, pisano kao E L, spominje se kao otac svih bogova u egipatskoj mitologiji. El je inspiracija za pojam EL-ectricity. Struja se proizvodi u ‘izabranoj gospođi’, elektrona u atomu. Svi oni koji su bili vjerni ovom bogu El, bogu materije, postali su izabranik, izabranici i vjernici. To su sveci Božji, kojima je obećano bogatstvo i moć, i da će vladati, i vladati s El-om, ako samo nastave svoju vjeru u njega.

  To je bio savez, sporazum između Boga i čovjeka. Ovaj savez je držan u škrinji, u Zavjetnom kovčegu. Ako bi netko dotaknuo taj Kovčeg, osim velikog svećenika, on bi pao pogođen (strujom) mrtav.

  El je veliki arhitekt svemira, Stvoritelj Bog, donositelj svjetlosti. Riječ arhitekt {arch-itect , ark znači luk, u ovom slučaju električni luk – prim.prev} se odnosi na iskrenje, sposobnost električne energije i manipuliranje aspekta svjetlosti jer dočarava sve što je u stanju biti osmišljeno. Kao što je pokazano, sve u ovom 3D postojanju je rezultat misli. Misao je inspirirana El-om, ocem svih bogova. Sve što vidimo je (satkano) od misli ili od svjetlosti.

  Simbol atoma formiran od Thoth-a je još jedan egipatski bog – zove Atum. Atum … piše se A T U M , a zvan je “završeni/kompletirani jedan” (potpuni jedan). Završni moderator zemlje. Atum je bio taj koji se vratio u vodeni kaos na kraju kreativnog ciklusa. Zapamtite ovu karakteristiku o Atum-u. On je taj koji se vraća u vodeni kaos na kraju kreativnog ciklusa.

  Da bismo razumjeli značenje ove izjave, pročitajte informacije na pratećem blogu uz ovaj video. Adresa je illuminatimatrix.wordpress.com, ili na BryanKemila.com i kliknite na illuminatiMATRIX.

  Ovo je prvi čovjek / žena, prvi Adam. Adam i Eva su imena dana dvjema reproduktivnim karakteristikama atoma i svjetla. Adam, odnosi se na atom, a Eva se odnosi na svjetlost isijava iz tog obrasca. Eva je osvit stvaranja, dolazak svjetlosti. Eva je isto tako, večer, kraj svjetlosti. To simbolizira početak i kraj, alfa i omega, od Donositelja svjetla. Adam i Eva zajedno su simbolički nazivi za električno nabijen simbol atoma, koji pak zauzvrat simbolizira donositelja svjetlosti, svijetle jutarnje i večernje zvijezde. Zajedno oni predstavljaju tvorca svjetla, boga stvoritelja zovanog Lucifer, … koji predstavlja donosititelja svjetlosti

  Adam i Eva koji tvore svjetlost, sačinjavaju laž ili obmanu, koju stvara svjetlost. Svjetlo je laž. Ova laž predstavlja oko prosvijetljenih. To je ‘oko koje vidi’ {the ALL SEEING EYE}. Na taj način, Eva, simboličko jutarnje i večernje svjetlo, stvara fizičku svjetlost, koja predstavlja sposobnost da se vidi (gleda). Sposobnost da se vidi u ovom 3D postojanju stvara se elektricitetom koji se nalazi unutar atoma.

  Nadalje se kaže da je Thoth stvorio Nefertum. On je bio jedna vrsta mladog Atum-a. Nefertum se naziva i ‘izlaskom’, što znači: “Onaj je lijep’. To odgovara pojmu Lucifer, svijetloj i jutarnjoj zvijezdi, koje je predvode put za izlazak sunca i približavanje zora.

  Možete vidjeti iz sve te mitologije, da je ona ukorijenjena u strukturi simbola atoma. Simbol atoma je dočaran sa samo najmanjim pojmom misli..

  Svjetlo sada ispunjava zemlju sa svojim zrakama. Ovo je još jedan egipatski bog Sunca zvan Ra (ray = zraka), ili Ra, ili opet, Amen Ra. To ime, kao i imena svih egipatskih bogova, su inspirirana oblikom simbola atoma. Simbol atoma je najstariji simbol seksalnog rituala na svijetu, a ako bolje pogledate na njega, vidjet ćete da je šestokraka zvijezda formirana od linija presijecanja elektronskih orbita.. Šestokraka zvijezda je zvijezda Lucifer, zvijezda boga i Davidova zvijezda, djelitelj, bog dualnosti … i zvijezda Izraela.

  Podsvjesne poruke {subliminalno programiranje}

  Do sada je prikazano kako je sve dočarano putem misli. Riječi funkcionalnih elemenata ove demonstracije, zvuče slično jedne drugima. To je osnova i priroda manipulacije. Te sličnosti, iako različite, dovoljno su slične da pošalju poruku našim podsvjesnim rasuđivanjima, uvjeravajući nas da registriramo određenu misao, iako smo nesvjesni njenog pravog značenja.

  To su podsvjesne poruke. To je temelj i osnova za sve manipulacije i razdvajanja cijelog čovječanstva od stvarnosti. Ovo je alat kojim se koristi luciferianski EGREGOR, da bi cijelo čovječanstvo podvrgao totalnoj kontroli, da nas podredi LUĐAŠTVU, time uzrokujući da IM PREPUSTIMO našu snagu i slobodu, da ta grupa Luciferianskih mislioca kraljuje poput bogova.

  Putem tog znanja, Kabale, može se manipulirati materiju, molekulu po molekulu.
  Grupa Luciferijanskih mislislaca naučila je Elite svijeta da koriste Kabalu da produže kraljevstvo tih lažnih bogova na zemlji. Elita misli o sebi da su sveci božji i bogom izabrani vladari čovječanstva. Oni primjenjuju načela subliminalnog programiranja, preko intelektualnih institucija u svijetu. Tako se stvara hipnotički trans, u kojem se čovječanstvo koprca naokolo u zbunjenosti, strahu, stresu i bolesti.

  Ovaj kabalistička informacija je prosljeđivana kroz vjerske i intelektualne sustave koji su zagadili i zagađuju svijet od početka ove izmišljene kreacije. Kabalizam je ubacio u višu brzinu s najezdom renesanse, oko godine 1000.. Renesansa, doslovno znači preporod razmišljanja. To ne znači da je luciferianski egregor prestao razmišljati prije toga. To znači da je otada napravljen pritisak za ostvarenje totalne dominacije, totalne kontrole.

  Sada ćemo se usredotočiti na način kako to dočaravanje svjetla manipulira cijelim čovječanstvom i kako se ponovno povezati s našom svjesnosti, mudrosti i vječnoj moći koja s pravom naša.

  Manipulacija svjetlošću

  Sve šta je vidljivo u ovom 3D prostoru je svjetlost. Ako materija ubrzava do brzine svjetlosti, ona postaje energija, koja je svjetlo. Sve šta postoji je formirano od energije i svjetla.

  Tisućama godina, čovječanstvo je razmišljalo i pitalo se više puta, odakle smo došli? Podaci koje ste upravo čuli, objasnili su podrijetlo svega, izvor svjetla i stvaranje sve 3D materije – što zapravo jest energija.

  Prije nego što je postojalo svjetlo bilo je praznina ništavila. Grupa bića istomišljenika, luciferianska grupa bića, je odlučila da kontrolira tu prazninu ništavila. Ova praznina sadrži svu veličinu vječnog stanja. Ova bića poželjela su da imaju kontrolu svih moći i mudrosti ništavila, i na taj način budu štovana kao bog.

  Evo kako se to radi.

  Ime Lucifer znači donositelj svjetlosti ili lučonoša. Ime Lucifer je izvedeno iz latinske riječi … lucem ferre. Lucem znači svjetlo, a ferre znači donositelj ili nositelj. Postanak (Genesis) – poglavlje jedan Starog zavjeta, kaže nam bez ikakve sumnje, ko je donositelj svjetlosti, i ko ili šta je Lucifer.

  Genesis 1: 1 i 3, kaže … “U početku Bog je stvorio nebo i zemlju .. bog reče neka bude svjetlost .. I bi svjetlost.

  Jedva da smo došli do 3. retka, a već je uspostavljen hipnotički trans. Malo je onih koji će se uopće i zapitati: Koji sad pak Bog?? {u smislu da Bog uopće i postoji – prim.prev.}. I tako da sve što je napisano nakon ovih riječi ide lako kao pucanje na patke u bačvi. Zanimljivo, taj isti koncept nositelja svjetlosti, zvijezde danice, ili svijetle i jutarnje zvijezde, primjenjuje se također i na Isusa. U Novom zavjetu u Otkrivenju 22:16 .. čitamo gdje je Isus rekao za sebe ..” Ja, Isus, .. Ja sam .. svijetla i zvijezda Danica. ”

  Ovdje (dakle) vidimo da je bog lucifer, donositelj svjetlosti. Međutim, Bog nije samo jedno vrhovno biće, već grupni entitet, jedna egregorijanska, grupna misaona forma , koja se međusobno složila da se pojavljuje kao bog. Oni su stvorili svjetske sustave dualnosti temeljene na ispravnom i pogrešnom, … dobrom i lošem. Oni igraju ulogu i dobrog boga i lošeg vraga. Taj luciferianski sistem se pokazuje kroz povijest kao stari mitski bogovi, svaki sa posebnim karakteristikama. Ovi bogovi, kada se uzmu zajedno, tvore egregor grupu razmišljajućih entiteta.

  Bog je rekao “Neka bude svjetlost ..” Bog je REKAO (govorio).

  Izgovaranje riječi zahtijeva misao.

  Riječ koju je taj egregorijanski bog izgovorio, bila je misao. Svaka misao je riječ.

  Sve riječi imaju zvuk. Čak i zvukovi ne-zvučni našim fizičkim ušima, imaju zvuk.

  Zvuk vibrira. Misli, … koje su riječi, … koje su zvukovi, … vibriraju.

  Vibracija je energija.

  Energija ima čudnu osobinu, u smislu da sjaji, blista.

  Blistanje jest svjetlost.

  Dakle, misli su svjetlost.

  Sve što vidite je samo misao … dočarana od strane luciferianske skupine mislilaca, i sve što vidite … jest oblikovano putem misli.

  Nakon ove misli, … riječi … zvučnog traga … u konačnici se dođe do stvaranja svjetlosti.
  ISTINSKA PRIRODA SVJETLOSTI JEST DA KORUMPIRA {iskvaruje, podmićuje, onečišćuje, zagađuje}

  Ovaj misaoni proces, nazvan razmišljanje, stvorio je korumpirano 3D područje. Sve se u ovom 3D prostoru, kvari i umire. Svjetlost je ništa više nego misao; a misaoni oblik luciferianskih mislilaca je dizajniran za stvaranje smrti, čime se kontrolira čovječanstvo kroz strah od smrti. Ovaj bog je namjerno stvorio je pojam poznat kao smrt, i to je sve što smrt zapravo predstavlja – jedan koncept.

  Smrt je iluzija!

  Manipulacija svjetlosti putem misli. Manipulacija čovječanstva s tom iluzijom ulijeva strah i očaj

  Strah je temeljna karakteristika koja omogućuje hipnotičkoj, podsvjesnoj misli/svjetlosnom obrascu da bude fokusiran, ubrizgan i prisiljen da prođe, u naš kristalni mozak. Naš ljudski trodimenzionalni mozak ima iste fizičke karakteristike kao čvrst kristal ili prizma, osim u tekućem obliku.

  Nema ničeg božanskog, milog, ili slatkog u vezi te grupe entiteta ili njenih metoda manipulacije. Tisućama godina, upotreba straha i očaja rezultirala je ubojstvima, ratovima, krvoprolićima, i beskrajnim bolestima. Djeca su mučena, žene su silovane, a muškarci su marširali slijepo u licemjerja i smrti. To je sve bilo zahvaljujući bogu Biblije, bogu ljubavi, bogu Starog i Novog zavjeta, bogu Kurana, bogu Budizma, bogu svake religije i intelektualnog sustava poznatog čovjeku. To je dakle bog svjetla, luciferianski donositelj svjetlosti.

  Postanak 1 i dalje kaže: “I vidje Bog svjetlost, da je dobra”. – No, dobra za koga? Očito, dobra za one koji su je koristili (i koriste) za kontrolu čovječanstva manipulacijom svjetlošću. I opet, imamo još jedan podsvjesni programčić. Bog ne kaže da je bilošta loše – to je samo implicitno, … sugerirano … ugrađeno … (JER) ako je svjetlost dobra – onda nešto mora biti loše.

  Intelektualna perspektiva o načinu na koji mi vidimo

  Mi vidimo stvari u ovom 3D, kako nam je rečeno, iz intelektualne perspektive, da svjetlost ulazi kroz zjenicu našem oku, gdje pogađa stražnji dio oka gdje biva obrnuta, a zatim putuje uzduž neurološkog puta do našeg mozga, gdje je se ponovo obrće, i mi vidimo sliku.

  Nažalost, to je netočno. Svjetlost je misao, … i misao onoga što smo namjeravali vidjeti se ugrađuje unutar prizme tekućih kristala našeg mozga. Sugestija, koja potiče iz luciferianskog sistema misli, putuje kroz kristalni mozak i slično kao kad zraka svjetlosti prolazi kroz kišu, oblikuje se duga 3D boje – i oblici i zvukovi eksplodiraju pred nama. Kojagod sugestija bila pričvršćena za tu eksploziju koja izvire iz našeg kristalnog mozga, ona određuje boju, oblik, dubinu, zvuk itd. Ono što vidimo, zvukovi koje čujemo, mirisi koje mirišemo … svi ti detalji su unutar misli, koja je riječ, zvuk, vibracija, energija, sjaj, i svjetlost.

  To sve je usađeno u naš mozak kao podsvjesna sugestija, i to izgleda stvarno. Zato šta vjerujemo našim osjetilima, i svim sugestijama zakačenim za njih, nama to izgleda stvarno. Čak i sunce, mjesec i zvijezde koji reflektiraju svjetlo u naše oči, tvore hipnotičku sugestiju kako bi nas se uvjerilo da je ono što vidimo je stvarno.
  To je samo svjetlost. Samo zavodljiva iluzorna vrlo uvjerljiva misaona forma, dočarana od luciferianske skupine mislilaca.

  Faza Hipnotizer

  Najjednostavniji način da shvatite ovo je zamisliti hipnotizera na pozornici sa osobom u transu. Hipnotizer sugerira neke stvari, a osoba je samo u mogućnosti vidjeti i čuti one stvari koje hipnotizer sugerira. Osoba može čuti glas hipnotizera i kroz sugestije vidjeti žirafu, ili slona, ​​ili što god je sugerirano. Hipnotizirana osoba ne može vidjeti publiku, ne može čuti kako se smiju, može samo prepoznati one stvari koje hipnotizer sugerira.

  Zašto hipnotizirani subjekt ne može vidjeti publiku, ili bilo šta osim šta hipnotizer sugerira? Jednostavno zato što sugestija predstavlja podsvjesnu misao, riječ, i to stvara novu svijetlosnu šablonu koja zrači iz očiju subjekta. Njegove oči i uši i dalje rade, ali je misao ugrađena u kristalni mozak izmijenjena, tako da se stvarnost onoga što izgleda stvarno, također mijenja. U hipnotizirane osobe oči i uši rade savršeno, ali činjenica je da hipnotiziran subjekt ne može vidjeti ništa drugo osim onog što riječi (hipnotizera) sugeriraju.

  Ali zašto? Zašto subjekt u transu ne može vidjeti ništa drugo?

  Zato što publika i sve što je izvan stanja transa, zapravo i nije tamo.

  Da su članovi publike stvarno tamo, stvarni i trodimenzionalni, i stvarno čvrsti, onda bi ih osoba u (hipnotičkom) transu mogla vidjeti.
  Publika ne može se vidjeti, jer publika je samo svjetlost, samo misao, i kada ih novo stanje stvarnosti više ne sadržava, oni prestaju da se pojavljuju kao 3D oblik.
  Publika nije umrla, nije napustila kazalište – promijenila seposdvjesna sugestija/poruka, stvarnost se promijenila.

  Stoga, moramo imati na umu, da svjetlost izlazi iz našeg oka. To je način na koji mi vidimo. Svjetlost je misao ugrađena u naš kristalni mozak i eksplodira u 3D paletu svih oblika pravo pred našim očima.

  Misaoni obrasci su izmišljotina dizajnirana da nas odvratiti od našeg mjesta u sadašnjem trenutku.

  Ne postoji takva stvar kao što je vrijeme i prostor, samo 3D svjetlosna iluzija koja simulira nešto što se zove vrijeme i prostor.

  Obzirom da se može manipulirati da napustimo sadašnji trenutak, zavodljivost ‘energija-misli-svjetlost’ iluzije je u stanju kontrolirati našu snagu i moć. Boravak u sadašnjem trenutku svijesti nam omogućuje ponovno spajanje na naše prvobitno stanje.

  Mi više ne bivamo manipulirani kako bi se zabrinuli nad prošlosti ili budućnosti. Budući da je vrijeme ne postoji, onda briga za prošlost ili budućnost znači izgubiti svoju svijest za nešto što ne postoji. Samo postoji sadašnji trenutak. Boravak u ovom trenutku, jednostavno gledajući i čekajući, ne reagirati uopće, spaja nas ponovo u stvarnost, omogućuje nam da vratimo svoju moć od ove luciferianske egregorne skupine mislilaca.

  MANIPULIRANJE putem sveobuhvatnog 3D fizičkog stanja se poništava kad se mi povezujemo s vječnim stanjem svijesti; naša snaga i moć, naša mudrost i znanje, postoji u ovom trenutku prije misli.

  Mi nemamo svoje misli. Sve misli su implantirane pomoću “vječitog kretanja” postavljenog u igru ​​od početka stvaranja.

  Uče nas da vjerujemo da je misao može potjecati od nas. NE MOŽE. 3D sustav implantira sve naše misli, tako da proživljavamo stvarnost koju luciferianski mislioci žele da mi imamo. Ponovno se spojite sa mudrosti. Gledajte i čekajte.

  Nemojte se uznemirit kada ste “u situaciji”. Ne reagirajte kad se zahtijeva. Nemojte se opirati kad mislite da se želite opirati. Nemojte pokušati potisnuti svoje osjećaje kad vam kažu da potiskujete svoje osjećaje. Samo promatrate ove mislioce koji vamgovori da potiskujete svoje osjećaje – i ovaj mali čin promatranja i čekanja vas stavlja u kontrolu nad vama. Ponovno se povežite sa svijesti i manipulacije putem religijskih i intelektualnih sustava svijeta bivaju neutralizirane.

  Ništavilo je naše izvorno vječno stanje strpljenja, radosti, ljepote, brige, znanja i slobode. To je snaga ove svijesti koju ti entiteti žele kontrolirati.

  Primijetit ćete da se osmerokut kao simbol pojavljuje kao poznati crveni prometni znak “stop”. To je simbol potpune kontrole. Oktogon (osmerokut) simbol predstavlja glavnu podsvjesnu sugestiju koja se koristi za zavodljivo manipuliranje čovječanstva da ostane u ovom katastrofalno usranom stanju.

  Ovaj osmerokut je formiran od jednog od simbola za lake atome, koji predstavlja zodijak križ. To je sunce bog na križu. Simbol lakog atoma je jedan križ.Kada se ovaj križ savije za 45 stupnjeva i duplira, onda ta 2 križa sada čine ono što se zove dvostruki križ (Double Cross). To je križ religije i intelektualizma. To je križ dualnosti i križ smrti, prijevare, razaranja i svaki đavolski sustav poznat čovjeku.

  Ne samo da je dupli križ podsvjestan oblik znaka “stop”, simbol totalne kontrole, to je i oblik Tornja Slobode {Freedom Tower – sada preimenovan u One World Trade Center – prim.prev} koji se gradi da zamijeni Svjetski trgovački centar u New Yorku {srušen u 9/11 – prim.prev}. Ovaj toranj nema nikakve veze sa slobodom, ali ima sve veze s uništenjem nepoželjnih, ili, u luciferianskom jeziku, čišćenje bezbožnika s lica zemlje.

  Elite implementiraju ovaj dvostruki križ u svakoj prilici kada je u pitanju podržavanje i dovršetak plana u ime pohlepe luciferianskih mislilaca.

  Njihova POHLEPA pokreće njihovu ŽELJU da budu obožavani poput boga.

  Njihova želja potiče misao, i misao potiče cijelo 3D iskustvo …

  a ostatak je doslovno povijest!

  == KRAJ PREVODA – koji zapravo nije kraj jer ima još nešto sa sličicama, ali to ćete (ili nećete) Vi sami …

  ~*~

  (subjektivna) Riječ urednika – ilitiga pogovor

  Kontrola NE može biti uklonjena OVDJE, jer “OVO” 3D okruženje, kako smo vidjeli u prethodnom i nekim sličnim tekstovima, predstavlja srž potpuno umjetnog konstrukta.

  Može se NE VRATITI u ovaj 3D konstrukt, matrix, zatvor, tovilište glupih svinja i krava muzara, ili kako god ga (“odmilja”) zvali.

  Dodavanje marmelade u lepinju premazanu govnima neće od toga učiniti poželjan obrok. Bivstvovanje u sadašnjem trenutku nasred klaonice (dok te usput dokačuju oštrice, krv, iznutrice, limfa i fekalne mase, urlici – uz fizičke i psihičke bolove) nije ono što je (meni) ugodno. JA to ne mogu ignorirati. A ne možete ni Vi ostali (adamični) – ako mislite da možete – onda ili niste adamični – ili su mesari oko vas opremljeni paunovim perima umjesto kuka i noževa. Pričekajte, možda su dali opremu na brušenje…

  Osim toga u ovom matrixu/klaonici stvari su uređene tako da nismo svaki jebeni trenutak u klaonici, nego postoje periodi “opuštanja”, kada se stoka pušta da zaliječi psihičke/fizičke traume, čak nakon zaliječenja ima perioda rasploda i uživanja u predivnim zelenim poljima … ali onda jednog dana …

  … Jer kada bi klaonica bila svih 24 sata, 7 dana u tjednu, onda ne bi bilo tako lako zaglupiti svijesti da se inkarceriraju u ovo sranje (?)

  Osim toga, kada Matrix nekoga “ostavlja na miru”, tu bi se moglo raditi o tome da taj netko ili više njih obavljaju (ili će to tek obavljati) neku izuzetno korisnu djelatnost za sam Matrix, na primjer:
  – ako šire religiozne/političke/humanističke ideje – kojima se stado drži u hipnozi;
  – ako šire metafizičke ideje/učenja kojima se tragači navode na lažan put, i tako izgube desetke godina ili čitav život (!) dok to (i ako to) shvate ;
  – ako unutar istinitih i korisnih učenja/ideja ubacuju najmaligniju laž u Matrixu – a to je da nakon 3D smrti treba radosno pohrliti u bijelo svjetlo
  – itd..

  Naravno, i tu se tim nesvjesnim pomagačima Matrixa može ubaciti kakva tragična/bolna životna epizoda – onako, reda radi, tako da oni pomisle: “Mora da sam na pravom putu kad me Matrix tako jebe” ili “Moram ustrajati na svom putu unatoč svih nedaća koje su me zadesile” …

  Također, uobičajeni komentari (obično od organskih portala) su: “Pa da nije tako bilo bi dosadno”, “Život se sastoji od uspona i padova, padove ne treba doživljavati kao nešto strašno…”
  — Pa bilo bi dosadno praznim dvonošcima koji ne znaju šta će sa sobom, i kojima prva asocijacija koju izaziva slovo “K” nije Kreativnost – nego Kurac.

  Dalje, kako (MENI) izgleda, NIJE SAMO 3D umjetni konstrukt [ekipe] Demijurga, nego i 4D i, vjerojatno, hipotetski 5D također. Tako da ispada da se nakon 3D-smrti nećemo naći na “slobodnom teritoriju” – ALI, NE ULAZAK u Bijelu Svjetlost bi trebalo da očuva dio naše svijesti o tome – i borba se nastavlja – NIJE gotova;

  Ovaj tekst/video je izgleda, prvi, barem koliko JA znam, dao axiom :
  ” ISTINSKA PRIRODA SVJETLOSTI JEST DA KORUMPIRA ”
  i tako još više suzio kriterije istinitosti onoga što će nam se pokazati nakon 3D smrti, ‘tamo gore’, AKA 4/5D ;

  .. u smislu: Nema “pravog” i “lažnog” svjetla (kad bolje razmislim takav “izbor” baš može biti maslo [ekipe] Demijurga) nego je svako svjetlo lažno. U “voidu” iz kojeg (navodno) SVE potječe, NEMA SVJETLOSTI. NE TREBA MU/IM.

  Jer, postoje neki izvještaji koji kažu da postoji Zamka Bijele Svjetlosti, i ona je te i te nijanse, e u nju ne treba ići, nego potražite svjetlost druge (zlatne, žute, plave, kojegod) nijanse, ona je prava… itd. itd..

  Dakle, nakon 3D smrti, ne idi u nikakvo svjetlo (hvataj “sadašnji trenutak”? ) i pričekaj;
  i, kao i uvijek, sam odluči i ne žuri… ako se predomisliš, bijelo svjetlo uvijek te čeka …

  ~*~

  Odgovori
 2. a da nebi poligloti bili zakinuti et malo i za njih 🙂
  THIS REALM (PRISON) IS ALL A TRAP, I SEE NO GOODNESS, OR ANY VALUE TO BE GAINED FOR HUMANS IN THIS FOOD CHAIN
  WARNING THIS INFORMATION MAY BE HARD TO TAKE FOR MANY AS IT CONTAINS THE FACTS FOR REAL REGARDING LIFE AND DEATH, AND THE WORLD WE LIVE IN, AND IT MAY BE DISTURBING INFORMATION FOR MANY:

  I have worked hard to find any real meaning to life in this realm, as all I see is a trap at every corner of our endless struggle, and endeavors to create a happy life for ourselves and families in this false construct. How can life have any meaning if in the end our physical bodies, and everything you build become dust in the wind?

  Ask yourself this question, do cows, or the many animals we raise for food have a good life, or do they even know what is happening? This is really our situation, we have been conditioned to live in this holographic animated construct for millions of years, and we have no idea who we really are. We have been trapped for so many generations that we have forgotten long ago where we came from, and how we use to live. We now have all the evidence we are living in a very sophisticated computer program, a moon-matrix where large computers have been installed on a galactic level, very advance, most likely millions of years in advance.

  We humans are a great product, we have been placed in these flesh pack containers because they can harvest the energy we put out every day into this saturn matrix. Religion, and politics is at the heart of the deception, which is erected in many forms we find placed strategically across this earthen plane, and on critical points (ley lines) where this energy flows through like a conduit. Moreover, the pyramids are constantly emitting orbs across the globe that contain talismann like spells, a package being delivered to all life on planet earth 24/7.

  Then we see the same satanic symbolism in our architecture, and of course these charged icons, logos are used in everything by the satanist (The Hermetist) that run the world and own the multiple corporations that use this black-magic brainwashing tool to sell their goods. Also now used by media-government to brainwash the populace, and they have bragged they have perfected it. Most people are completely under this government’s control. They will not admit that, but this is a fact.

  The corporate logos are actually charged with a spell, and when one is exposed to it they are under that spell whether they know it or not. This entire realm is a construct to enslave us to make use of our energy for these entities to live on, just as we raise food. Those running the world have been promised the life they now live, rich and powerful, and eternal life of course and who knows what else. The Vatican is totally involved.

  Then when we supposedly die they feed on our Silver cord (the sutratma or life thread of the antahkarana); and then we are processed back through the moon-matrix system, and our memories are wiped clean. Now at this point we have already been tricked into a new life contract here on earth by the life review guilt trip they placed on us, when we first died supposedly. And there is the key, you never die, they just create the illusion to frighten us into this paradigm of life and death; a fear based virtual reality program that knows the most intimate aspect about our psyche, and they are exploiting it, as much as we do to raise food.

  I do not think it has always been this way, and it appears we are within an animation, within animations, and it could be multiple levels. Studies show a civilization by technology destroys itself by its ignorance when it reaches a certain point, and looking at this material consumer satanic based construct, this may be purposeful. As they have made everything here based on life and death, i.e. blood sacrifice.

  Therefore, I do not think people that commit suicide are doing such a bad thing, it may be that their subconscious minds have realized they are trapped here, and this is the way to freedom. I know people will hate me for saying that, and I am not advocating suicide but it is not as bad as people may think.

  Moreover, if this is a computer program, which quanta proves this by the fact that we actually take action to do something before we think it, and that would be consistent with the arrow of time, in that we are moving backwards in time. So if you ran a prerecorded program in the real time of this animated construct by science it would run backwards. That would explain why everything is relative to the observer in the double slit experiment, and that we are the creators by this mirror neuron-construct they created within this program. That would also be consistent with a loop, a false time space continuum, and this is why we can never figure out this universe because it is a computer program designed to keep us in a never ending loop of confusion.

  Thus, we must be the flame, not the moth.
  ,,,gospe moja ko ovo more proavit …

  Odgovori
  • blogpost updated today

   OVAJ REALM (ZATVOR) JE KOMPLETNA ZAMKA, NE VIDIM NIKAKVU DOBROBIT, NI BILO KOJU VRIJEDNOST KOJA SE MOŽE STEĆI ZA LJUDE U OVOM LANCU ISHRANE
   UPOZORENJE: OVE INFORMACIJE MOŽDA JE ZA MNOGE TEŠKO PRIHVATI POŠTO SADRŽE STVARNE ČINJENICE O ŽIVOTU I SMRTI I SVIJETU U KOJE ŽIVIMO, A ZA MNOGE ĆE MOŽDA BITI UZNEMIRUJUĆE:

   Naporno sam radio da pronađem pravi smisao života u ovom realmu, jer sve što vidim je zamka na svakom uglu naše beskrajne borbe i nastojanja stvoriti sretan život za sebe i obitelji u ovoj lažnoj konstrukciji. Kako život može imati smisla ako na kraju naša fizička tijela i sve što izgradite postanu prah na vjetru?

   Zapitajte se, imaju li krave ili mnoge životinje koje uzgajamo za hranu dobar život ili uopće znaju što se događa? Ovo je stvarno naša situacija, uvjetovani smo živjeti u ovoj holografskoj animiranoj konstrukciji milijunima godina, a pojma nemamo tko smo zapravo. Toliko smo generacija zarobljeni da smo davno zaboravili odakle smo došli i kako smo živili. Sada imamo sve dokaze da živimo u vrlo sofisticiranom računalnom programu, mjesečevoj matrici gdje su velika računala instalirana na galaktičkoj razini, vrlo napredna, najvjerojatnije milijune godina.

   Mi ljudi smo izvrstan proizvod, smjestili smo se u ove posude s mesom tako da oni mogu prikupiti energiju koju svaki dan ispuštamo u ovu saturnovu matricu. Religija i politika su u srcu obmane, koja je podignuta u mnogim oblicima koje nalazimo strateški smještene preko ove zemaljske ravnine, i na kritičnim točkama (ley linijama) kroz koje ova energija teče poput kanala. Štoviše, piramide neprestano emitiraju kugle diljem svijeta koje sadrže čarolije poput talismana, paket koji se dostavlja cijelom životu na planeti Zemlji 24 sata dnevno.

   Vidimo istu sotonsku simboliku u našoj arhitekturi; ikone i logotipe koje u svemu koristi sotonist (Hermetist) koji upravlja svijetom i posjeduje više korporacija koje koriste ovaj crno-magijski alat za ispiranje mozga da prodaju svoju robu. Također ih sada koristi medijska vlada za ispiranje mozga stanovništvu, i hvalili su se da su to usavršili. Većina ljudi je potpuno pod kontrolom ove vlade. Oni to neće priznati, ali to je činjenica.
   Vidimo istu sotonsku simboliku u našoj arhitekturi; ikone i logotipe koje u svemu koristi sotonist (Hermetist) koji upravlja svijetom i posjeduje više korporacija koje koriste ovaj crno-magijski alat za ispiranje mozga da prodaju svoju robu. Također ih sada koristi medijska vlada za ispiranje mozga stanovništvu, i hvalili su se da su to usavršili. Većina ljudi je potpuno pod kontrolom ove vlade. Oni to neće priznati, ali to je činjenica.

   Korporativni logotipi su zapravo nabijeni čarolijom, a kada joj je netko izložen, onda je pod tom čarolijom znao to ili ne. Cijelo ovo područje je konstrukt koji nas porobljava kako bi iskoristio našu energiju za život tih {sotonskih} entiteta, baš kao što mi uzgajamo hranu. Onima koji upravljaju svijetom obećan je život kakav sada žive, bogat i moćan, i vječni život naravno i tko zna što još. (Vatikan je potpuno uključen.)

   Zatim, kada navodno umremo, oni se hrane našom Srebrnom vrpcom (sutratma ili životna nit antahkarane); a zatim se obrađujemo natrag kroz sustav mjesečeve matrice, i naša sjećanja se brišu. Tada smo prevareni i navedeni na novi životni ugovor ovdje na zemlji priznanjem krivnje pri “pregledu prošlog života” koji su nam postavili, kada smo prvi put navodno umrli.

   I tu je ključ, nikad ne umireš, oni samo stvaraju iluziju da nas uplaše u ovu paradigmu života i smrti; program virtualne stvarnosti baziran na strahu koji poznaje najintimniji aspekt naše psihe i oni ga iskorištavaju, kao i mi, za uzgoj hrane.

   Ne mislim da je oduvijek bilo tako, a čini se da smo sada unutar nekakve animacije, unutar animacija, a to može biti više razina {animacija unutar animacije unutar animacije unutar animacije…}.

   Studije pokazuju da civilizacija pomoću tehnologije uništava samu sebe svojim neznanjem kada dosegne određenu točku, a gledajući ovaj materijalni, potrošački, sotonistički konstrukt, to može imati neku svrhu, tj, namjerno je tako napravljeno. Jer, ovdje susve napravili na temelju života i smrti, tj. krvne žrtve.

   Stoga ne mislim da ljudi koji počine samoubojstvo čine tako lošu stvar, možda je njihova podsvijest shvatila da su ovdje zarobljeni, a ovo je put do slobode. Znam da će me ljudi mrziti što to govorim, i ne zagovaram samoubojstvo, ali nije tako loše kao što ljudi misle.

   Štoviše, ako je ovo računalni program, koji quanta dokazuje činjenicom da zapravo poduzimamo akciju kako bismo nešto učinili prije nego što to pomislimo, a to bi bilo u skladu sa strelicom vremena, u tome što se krećemo unatrag u vremenu. Dakle, ako pokrenete unaprijed snimljeni program u stvarnom vremenu ove animirane konstrukcije znanosti, on bi se pokrenuo unatrag. To bi objasnilo zašto je sve u odnosu na promatrača u eksperimentu s dvostrukim prorezom i da smo mi kreatori ove zrcalne neuronske konstrukcije koju su stvorili unutar ovog programa. To bi također bilo u skladu s petljom, lažnim vremensko-prostornim kontinuumom, i to je razlog zašto nikada ne možemo shvatiti ovaj svemir jer je to računalni program osmišljen da nas drži u beskrajnoj petlji zbrke.

   Dakle, mi moramo biti plamen, a ne noćni leptir.

   Kakva enigma.

   Odgovori

Komentiraj