Webinar – Slojevi osobnosti

Mnogi se nisu nikada pitali koja je i da li uopće ima razlike između čovjeka i osobe. Zahvaljujući između ostalih i meni ovo pitanje je doprijelo do mnogih i mnogi su ga ozbiljno shvatili i proučavali. Kako je sve skupa počelo kroz ideju od izlaska iz sistema osobe se uvijek promatrala kao pravni koncept (što on u biti jest). zapravo u pravnim labitirtima ne postoje ljudi već samo osobe. I mnogi su tu stali misleći da us sve tajne osobe i osobnosti time razriješene i da kad se riješiš osobne iskaznice ili raskuneš ugovor koji ti je nametnuo pravnu poziciju i osobnost postaješ slobodan i živi čovjek.

Eh, nažalost mnogih to je daleko od istine. Osoba je uvijek vezana uz identitet bilo koje vrste, a mi se u životu vežemo na bezbroj raznih stvari i to jako često potpuno nesvjesno. Osim toga zbog nedostatka zanja o sebi ali i slabosti volje pristajemo biti ono što drugi od nas traže ponovo se postavljajući u poziciju osobe a zarad kakvog interesa. Dapače ti slojevi mogu ići jako duboko da samo istraživanje identiteta koja utječu na naš život traju beskonačno dugo sve dok ne otkrijemo iluziju u samom konceptu osobe i osobnosti.

 

6 misli o “Webinar – Slojevi osobnosti”

 1. bye,bye rušitelju svjetova….. pa kad si načeo o slojevima evo i ovi čovac je izposlaga dosta toga …u slojevima
  …..eto neće niko u koment pa evo onda jedna starija obrada s današnjim rezultatima za usporedbe……….i ostaviti ću rječi koje su konačno nedavno ispisane : SIJEČANJ 2021 – vidljivo okom i nema više skrivanja i laži ostaje samo vrime koje će proteći do prolaska.
  Napisah te rječi jer u drugom djelu obrade je to tema : prevod je osiguran ko ima uprogramiran prevodilac a ko nema nek se potrudi izguglati i postaviti jer naputak je jasan…………..
  ajmo sad na obradu:
  https://youtu.be/Ho_VfJniO2E

  Odgovori
 2. dakle u drugom videu se dosta govori i o ….e n e r g i j i………te imamo i poruku :
  “Mi se možemo ulogirati u svaki ljudski mozak i tako znamo vaše misli”
  što nam je vidljivo danas iz ovih obrada…..????? NWO je krenuo žešće i vidimo da je postupanje razrađeno do najfinijih detalja di te danas čeka stražar na ulazu u trgovinu i ne pušta bez maske-brnjice poniženja.
  Svojevremeno sam pisao za neke pisala…. o čuvarima života na ovoj planeti i prisutnosti 12 god do 1994 kad su otišli na nove izvore zla

  Odgovori
 3. evo u prilog ovim videima i obradama svježe iz objave Fulforda di se vidi da čovjek govori o tajnim tehnologijama i zavaravanju svih tragatelja istine…….(na netu su se pojavile satelitske snimke ovog područja te velike brane di se vidi iskrivljenje te zone……pod kojim energijama se događa to iskrivljenje ostaje nedohvatljivo za nas amatere željne istine ali moćne tehnologije čine zemaljske promjene o kojima se jako malo zna……
  ajmo do izjave fulfija……
  …”Cionisti se također služe vremenskim ratištima u pokušaju probijanja kineske brane Tri klisure. Ako bi se brana slomila, poplavila bi 400 milijuna Kineza i ubila najmanje 500.000 ljudi. Međutim, oni koji se služe takvim oružjem moraju shvatiti da će se Kina osvetiti radeći nešto poput puhanja Yellowstone Caldera. https://www.zerohedge.com/geopolitical/rumors-structural-faults-chinas-three-gorges-dam-could-be-verge-collapse

  Odgovori
  • i ovako je završio ovo javljanje o stanju u svijetu :
   …”U svakom slučaju, sve dok se ne najavi novi financijski sustav i ne obnovi poslijeratna svjetska arhitektura, cionisti će nastaviti ispunjavati vakuum svojim zločinačkim zapletima.”

   Odgovori
 4. i još malo slojeva za napredne i one koji žele znati višeeeeee…..
  iz ovih nekoliko priloga i komenta se vidi da je boj za postojanje živog čovjeka i te kako u toku di tamni entiteti ne pristaju mirno otići kao ni njihove sluge poznate kao cionisti-.kazarska mafija…….osim nekih…npr.dvije skupine sa Antarktika (ko nezna najčešće se spominje 6 aktivnih skupina) pa tako nam i prisutni drugi već objavljeni entiteti(slučaj Roswell) pomažu/odmažu u spoznaji kako stoje stvari na ovoj planeti :
  …npr . nedavno nam napisaše:
  Je li sve u redu da se ošišaš? Možemo dati niz događaja, ali ne i datum. Ne smijemo reći, ali dovoljno je reći da je pozornica sigurno postavljena.
  Stoga živičovjek more čak možda i uživati u predstavi postavljene pozornice gledajući širu sliku svega zbivanja di nam i Dražen nastoji odčepiti moždane vijuge i vidimo da mu slaganje puzli ide sve cjelovitije i aktuelnije a nastojim navesti i aktuelnosti tekućeg vremena što se nekom svidi a nekome ne….a ko se to rodio da bi svima ugodio??????? evo malo i o radu Tribunala na Gitmu…….
  prilog od ……………..03.08..
  ….Nacrt biltena Talka za nedjelju 9. kolovoza 2020. Bilteni se mogu naći u Arhivi do petka……
  Popisi parova

  U posljednje vrijeme na Internetu je došlo do zanimanja kako bi se utvrdilo tko je ili nije zamijenjen Dvostrukim. Mračni sudac mjesecima je budio znatiželju svojim komentarima, a mnoge su zamjene očigledne javnosti. Mi smo potvrdili 45 parova. Kako su brojevi rasli, pojavili su se mnogi dublisti popisi. Mračni sudac, koji ima izravnu liniju sa Tribunalima u postupku, izjavio je da je “pola Hollywooda nestalo”, odnosno riječi u tom smislu…..mi navodimo da je parova u stotinama. Popis zapečaćenih optužnica raste, prostor u Gitmu povećan je za smještaj više zatvorenika, a zračni promet prema Gitmu i iz njega bio je gust.
  eto tako je objavljeno svijetu o strani koja parira zlu…mrziteljima čovjeka-sotonistima-pedofilima i adrenokromašima….večini se nudi “Romelova ponuda”(suđenje zbog izdaje ili samoubistvo. Svestan da ga smrt čeka u oba slučaja, Romel je progutao kapsulu cijanida u zamenu za imunitet svoje porodice. )
  ovaj video se također pojavio u prilog ovoj obavijesti i već sam ga pokazao i koga zanima more i sam pozabaviti se izgledom objavljenih imena :
  https://youtu.be/QJ2QVG1kqwY

  Odgovori

Komentiraj